| נשלח ב-22/6/2017 19:09 |
|
| |
מתי בן דוד הוא איש היח''צ שחשוד בהטרדת עובדותיו
החשוד מעולם הפרסום: בג"צ התיר לפרסם שמו | בשלושה בתי משפט שונים, שלום, המחוזי והעליון - הגיע לדיון בקשת המשטרה לפרסם את שמו של הפרויקטור בעולם הפרסום החרדי, שדבר מעצרו כחשוד בתקיפת נשים, הכה בהלם את מכריו |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 20:02 |
|
| |
| רמת_אשכול כתב: |  | מעמיק, לא צריך כלום, צריך רק לקיים ולהישמר בכל הלכות ייחוד. |
|
יש גם חרדים שלא מבינים למה להקצין, מה רע בעבודה משותפת, ולמה אי אפשר לדבר ידידותי בין שני המינים למה רק קונקרטי, ובקיצור חזל היו יותר מכל החושבים עצמם חכמים והנפילות הקשות יוכיחו (כאילו שדברי חזל צריכים הוכחה). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/8/2020 17:07 |
|
| |
מעמיק, לא צריך כלום, צריך רק לקיים ולהישמר בכל הלכות ייחוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 13:24 |
|
| |
בזמנו, בן דוד הכחיש מכל וכל את מה שעשה וטען שהיה בהסכמה. בגלל טענותיו, נאלצו בפרקליטות להביא את כל הנשים, אחת אחרי השנייה לעימות עימו. השופט הזהיר אותו, כך נאמר לי, שצעד כזה, הגורם בושה גדולה לקרבנות ומתואר כ"אונס שני", יחמיר את מצבו המשפטי. מתי בן דוד החליט ללכת על כל הקופה. כעת הגיע גזר הדין הקשה, ללא ספק . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 13:09 |
|
| |
17 שנות מאסר ותשלום פיצויים בסך 470 אלף ש״ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2017 16:59 |
|
| |
מבלי לדעת במה מדובר, אענה לך תשובה כללית, מי שחושב שהוא יודע כל, אז הוא חסר דעת, להיפך, כמה שיודעים יותר, יותר יודעים שלא יודעים, ואם אין לי תשובה הגיונית, אני יכול גם לכתוב שאין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 15:44 |
|
| |
| לומדמכלאדם כתב: |  | | הבעיה היא לא שהיו שם נשים, הבעיה היא שהיה שם גבר... אם הוא היה נשאר בכולל, לא היתה שום בעיה. |
|
אין קשר. לא היה משגיח בישיבה שעשה מעשים יותר חולניים??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2017 00:00 |
|
| |
הבעיה היא לא שהיו שם נשים, הבעיה היא שהיה שם גבר... אם הוא היה נשאר בכולל, לא היתה שום בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 23:57 |
|
| |
מן הרשת
מחריד ומזעזע! אין מילים שיכולות לתאר את הזוועה במעשיו של הפרסומאי החרדי שאנס וכפה את עצמו באכזריות על נשים חרדיות כשהוא מנצל את הפחד שלהן לספר את הדברים. הגיע הזמן לחשבון נפש מעמיק בחברה החרדית אשר מקדשת במשך שנים את לימוד התורה ומוציאה את הנשים לעבוד בכל דבר כדי לפרנס. האם המחיר באמת מצדיק את ההקרבה? אם הערך העליון של הבית היהודי היא צניעות האישה, איך זה מתיישב עם פריצת חומות הבית היהודי ושליחת הנשים לעבוד בעבודות שעלולות לפגוע בערך המקודש ביותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 22:35 |
|
| |
חושדים בניק הזה שהוא ממציא את זה ממוחו הקודח וההזוי אני להגנתו טוען שהוא לא המציא זאת, אלא הוא יודע מה קורה בסיפור של בן דוד ממקור ראשון! בדיוק כמו שהוא טורח לספר לנו בעוד איזה שלוש מאות חמישים ושמונה אשכולות (ואולי עד שאגמור את התגובה כבר נאחז ב359) אחרים כאן, שאת כל הסיפורים המובאים שם הוא יודע עליהם באופן אישי ! ושהיה מעורב בסיפור באופן כזה או אחר !
כך שהנחתי שגם את הסיפור הזה הוא מכיר ממש ממש מקרוב ולא על סמך ניחושים והשערות ודמיונות למיניהם כמו ניקים אחרים שמאשימים אותו בכך במקום להודות לי על כך, הוא מעביר ביקורת אני ממש נעלבתי ממנו קשות לא נראה לי שאגן עליו בזמן הקרוב
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 22:36:25
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:44 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  |
| מוריניו כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  | | מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
ובמצב כואב זה (כנראה) אשתו גם תברך הטוב והמיטיב, מכיוון שמניפולטור שכזה שולט גם באשתו משטר עריצות, אז אחד הדברים הטובים שיצאו זה שאשתו משתחררת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה העניין לכתוב סתם. יש לך איזו הוכחה אסמכתא כלשהי שאשתו סבלה ממנו? |
|
תגיד לי אתה עושה מאיתנו צחוק או מה ?
מה הפירוש אם יש לו הוכחה על כך?
כמו בכל סיפור אחר שמובא כאן בפורום מהודו ועד כוש, שהוא מיד מספר לנו כמה שהוא מכיר את הנפשות הפועלות ושהוא היה מעורב בסיפור הזה מתחילה ועד סוף בתור חבר\שכן \ יועץ נישואין \ יועץ משכנתאות והשד יודע בתור מה עוד גם כאן בסיפור הזה הוא מעורב חזק חזק, הוא הוזמן ליעץ להם, ישב וליבן איתם במשך שעות ארוכות את כל הצדדים בסיפור הזה ולכן כרגיל הוא יודע כל פרט ופרט בנוגע אליהם
ולכן כל מה שהוא כתב כאן עליו היא מידיעה אישית בלבד! לא מריכולי השכנים או הווטסאפ
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 21:19:36
|
|
אתה אכן מקיים את שמך וכבר חוזר על הדמגוגיה העלובה והשקרית שלך, וכי כתבתי במילה אחת שהייתי מעורב בסיפור זה, אבל מה לעשות.ואין בידך חומר מקצועי המכחיש את דברי (אם כבר יש חומר במשפט שמאשש אותם), ושאתה רואה את שמי אפקט פאבלוב מופעל אצלך אינסטקטיבית, אז לא נשאר לך אלא לנבוח דמגוגיה, ועל כך נאמר הכלבים נובחים והשיירה עוברת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:14 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
|
ובמצב כואב זה (כנראה) אשתו גם תברך הטוב והמיטיב, מכיוון שמניפולטור שכזה שולט גם באשתו משטר עריצות, אז אחד הדברים הטובים שיצאו זה שאשתו משתחררת ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תגיד לי אתה עושה מאיתנו צחוק או מה ?
מה הפירוש אם יש לו הוכחה על כך?
כמו בכל סיפור אחר שמובא כאן בפורום מהודו ועד כוש, שהוא מיד מספר לנו כמה שהוא מכיר את הנפשות הפועלות ושהוא היה מעורב בסיפור הזה מתחילה ועד סוף בתור חבר\שכן \ יועץ נישואין \ יועץ משכנתאות והשד יודע בתור מה עוד גם כאן בסיפור הזה הוא מעורב חזק חזק, הוא הוזמן ליעץ להם, ישב וליבן איתם במשך שעות ארוכות את כל הצדדים בסיפור הזה ולכן כרגיל הוא יודע כל פרט ופרט בנוגע אליהם
ולכן כל מה שהוא כתב כאן עליו היא מידיעה אישית בלבד! לא מריכולי השכנים או הווטסאפ
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 04/07/2017 21:19:36
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 21:05 |
|
| |
|
|
|
למה?, מסיבה פשוטה, אם היה מדובר סתם הטרדה או אונס אולי היית צודק, אבל אנשים שמנצלים עם מניפולציות רגשיות עושים זאת אף כלפי נשותיהן, ולא לחינם הוא עשה מה רצה עם נשים אחרות ואשתו שתקה, פיה (הנפשי) היה חסום (אם הייתה שומע אדם כזה בשיחה עם אשתו היית מתחלחל), ואף היא (כנראה) תזדקק לשיקום נפשי לא פשוט,
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 04/07/2017 21:06:19
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 19:01 |
|
| |
| מעמיק2 כתב: |  | הפרסומאי החשוד במעשים קשים מתי בן דוד יגיע בדקות הקרובות לבית הדין הרבני תחת אבטחת שב"ס - ויגרש את אשתו.
|
| יש מקור לידיעה זו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:23 |
|
| |
|
|
| מה העניין לכתוב סתם. יש לך איזו הוכחה אסמכתא כלשהי שאשתו סבלה ממנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2017 17:19 |
|
| |
|
|
|
|
|