אני יודעת שאני די חופרת בזמן האחרון אבל אין מה לעשות עושה לי טוב להוציא את מה שאני מרגישה אבל באמת שבזמן האחרון נמאס לי מכל ההצעות והפניות לגבי שידוכים שמציעים לי "את בחורה מאוד נאה את לא יכולה לצאת עם סתם בחור". "הוא נראה ממש טוב ". " הוא עובד בהייטק " . "אבלללל יש לו לב טוב !!!!". בקושי חרדי בקושי לומד בקושי עושה את הדברים החשובים שצריך לעשות אבל היי הוא חתיך עם עבודה טובה וכן הוא קצת לומד מספיק ללמוד פה ושם .. זה מה שחשוב היום ? ממש לא !! איפה ההצעות הנורמליות ההצעות של פעם מה שחשוב באמת ? האופי ? האישיות ? נכון בחור צריך להיראות נאה אבל בשבילי לא בשביל כל העולם בשבילי זה מספיק.מה שאני אומרת פה שמה שחשוב באמת זה שהבחור יבוא מבית טוב שיהיה מלומד שיהיה חכם שיהיה סבלני בחור עם אופי טוב שיהיה פשוט וצנוע שיהיה חרוץ אלה הדברים שבאמת חשובים כשרוצים להכיר מישהו כשרוצים לבנות בית אמיתי המידות הטובות איפה כל זה נעלם ? אני היחידה שחושבת ככה ? באמת שאלו ההצעות שאני בזמן האחרון שומעת מאנשים מסוימים או מפניות של אנשים.. איפה מה שחשוב באמת ? לפעמים אני באמת מרגישה מתוסכלת ומקווה שאיפשהו אי שם לא אבדנו ושבעזרת השם ישנם עוד בחורים כאלה בעצם אני בטוחה שכן הם פשוט מרגישים אבודים כמוני ומחכים לנקודת אור מסוימת ופשוטה..
היי נקודת אור הרבה זמן לא הייתי כאן וכנראה לא אחזור יותר אבל ממרום גילי אני אגיד לך דבר כזה קודם כל הגברים שאת ואני מחשיבות לגברים כמעט תמו וחלפו מהעולם ונשארו אלה שהם חיצונית גברים ופנימית כנראה יותר נשים מנשים לצערינו זאת לא אשמתם אלא אשמת העולם והחינוך: לקחו לי שתו לי אכלו לי דבר שני אני אומר אני לא יודעת בת כמה את אבל להתבכיין על כמה מר העולם וכמה הגברים הם לא יוצלחים זה נורא פשוט אבל יום אחד את תתעוררי ותגלי שהנה הגעת לגיל 30 "המופלג" ולא עשית דבר וחצי דבר בחייך חוץ מלחפש את הגברים שעד גיל 30 כבר בוודאי לא אותה הסחורה שנותרה משזכרת בגיל 20 ולכן אני אמליץ לך על דבר אחד קחי את החיים שלך בידיים שלך תשפרי אצלך מה שאת צריכה לשפר תסעי תטיילי תלמדי תנצלי את הגיל שלך כי הוא לא יחזור ותפסיקי לדאוג למתי יבוא "הגבר" המיוחל כי ברגע שכולם ישימו לב שאת מתעסקת בעצמך ולא בהאם אני אמצא חן בעיני הבחור הלא יוצלח הבא שיגיע דווקא ברגע הזה יגיע מה שלא ציפית! אנחנו כל הזמן מאשימים את מרפי בדברים רעים אבל לפעמים אפשר להאשים אותו גם בטוב!
מסיבות משמחות בשבילי מאוד פשוט לא בטוח שעבור אחרים
נשלח ב-27/6/2017 11:47
די88 כתבה:
היי נקודת אור הרבה זמן לא הייתי כאן וכנראה לא אחזור יותר אבל ממרום גילי אני אגיד לך דבר כזה קודם כל הגברים שאת ואני מחשיבות לגברים כמעט תמו וחלפו מהעולם ונשארו אלה שהם חיצונית גברים ופנימית כנראה יותר נשים מנשים לצערינו זאת לא אשמתם אלא אשמת העולם והחינוך: לקחו לי שתו לי אכלו לי דבר שני אני אומר אני לא יודעת בת כמה את אבל להתבכיין על כמה מר העולם וכמה הגברים הם לא יוצלחים זה נורא פשוט אבל יום אחד את תתעוררי ותגלי שהנה הגעת לגיל 30 "המופלג" ולא עשית דבר וחצי דבר בחייך חוץ מלחפש את הגברים שעד גיל 30 כבר בוודאי לא אותה הסחורה שנותרה משזכרת בגיל 20 ולכן אני אמליץ לך על דבר אחד קחי את החיים שלך בידיים שלך תשפרי אצלך מה שאת צריכה לשפר תסעי תטיילי תלמדי תנצלי את הגיל שלך כי הוא לא יחזור ותפסיקי לדאוג למתי יבוא "הגבר" המיוחל כי ברגע שכולם ישימו לב שאת מתעסקת בעצמך ולא בהאם אני אמצא חן בעיני הבחור הלא יוצלח הבא שיגיע דווקא ברגע הזה יגיע מה שלא ציפית! אנחנו כל הזמן מאשימים את מרפי בדברים רעים אבל לפעמים אפשר להאשים אותו גם בטוב!
מה שקורה שהנשים יוצאות לעבודה וללימודים, ולעסקים אפילו, והגברים נשארים בחממה בישיבה, זה יוצר פער, הנשים הן יותר בוגרות ומשכילות, יותר יודעות מה קורה בעולם, יש להן מודעות קורסים ותארים ם, והן לפעמים חשות את עצמן או אה מי זאת באה ----------
די88 היקרה ! אני די חדשה כאן בפורום אז זאת פעם ראשונה שאני אישית רואה אותך כאן גם אם זאת אחרונה מבחינתך אבל בכל זאת נעים להכיר :) יש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שפחות אבל אני לא באה לפתוח את זה כרגע אני מכבדת את הדעה שלך מאוד. אבל רק שתדעי שזה שהעלתי את האשכול המסוים הזה זה לא היה התבכיינות זה היה סוג של פריקת רגשות סוג של סיטואציה עכשיווית שקורה זה הכל.
נשלח ב-25/6/2017 18:05
נשלח ב-25/6/2017 17:27
אוו רציף כל כך יפה מצידך תודה 6;
נשלח ב-25/6/2017 10:32
נקודת אור, את אלומת אור..
כשמציעים לנו משהו עלינו להכיר תודה שמציעים משהו, ואז אנחנו מבינים שההוא טעה, זה בסדר, אוקי, זה יכול לקרות, יפה שהוא הציע
אנשים רואים חצוניות ואת זה הם אומרים יותר, הם לא יודעים נסתרות.
חוץ מזה שיש גם יפים וגם טובים, ואת הראיה
נכון, זה מתסכל שאנשים סתם מציעים, בלי קשר, ואז יוצאים ושוב מתאכזבים.