מה נסגר עם החוסר טאקט בפגישות הלוואי ויכולתי להבין ?!
נשלח ב-16/9/2017 23:06
נשלח ב-15/9/2017 17:54
נקודתאור כתבה:
רציף אין פרק הבא בעלילה זה נקטע ואני שמחה מאוד כי קרו כל מיני דברים שבאמת לא היו בסדר ואני מעדיפה לא לפרט ואני תמיד אבל תמיד צריכה להקשיב לאינטואיציה שלי.
רציף אין פרק הבא בעלילה זה נקטע ואני שמחה מאוד כי קרו כל מיני דברים שבאמת לא היו בסדר ואני מעדיפה לא לפרט ואני תמיד אבל תמיד צריכה להקשיב לאינטואיציה שלי.
נשלח ב-12/9/2017 10:56
נקודה, האיש הוא לא נגדך, הוא בסך הכל חמוד, וגילה לך גילוי נאות שהוא לא יודע מה יהיה, הוא זקוק להתיעצות,
בעיני גבר זה אפילו מחמיא לך ומחמיא לו, זה יכול אולי להעיד שמצאת חן בעיניו, וזה מעיד גם שהוא איש עם פתיחות, ודאי שהוא לא העלה בדעתו שזה פוגע.
הוא גם לא העלה בדעתו שיש לך בעיה עם פארק, הוא העדיף פארק והציע את זה ואת הסכמת, אז מה הבעיה כאן ?
אז אפשר להבין אותו.
תנסי להתבונן, האם יש גם סימנים שמעידים על תכונות טובות שלו ?...
יש לי תחושה שאת מגיעה אליו לפגישה הבאה בלב שלם ובנפש חפיצה.
[quote]פשוט וטוב היקרה !
את צודקת בנוגע ללשבת יש לי פה ואני יכולה לדבר אבל אני חושבת שיש דברים אחרים יותר מזה אני זאת שרצתה להיפגש במקום כמו בית קפה מקום שיש בו אנשים הוא זה שרצה להיפגש בפארק אז אוקי הלכנו לפארק אבל זה היה הרי ברור שמין הסתם בשעה שהואאאא ביקש לא אני! !כי התחשבתי בו וברצון שלו ובמה שהוא יכל זה היה הרי ברור שלא יהיו ממש אנשים בשעה שהוא רצה אז אל תאשימי אותי כי לא חיפשתי להיות איתו לבד יישר הלכנו למקום אחר לטיילת שבה כן עוברים אנשים זה ברור שזה חשוב... אני לא האשמתי את הבחור על החום אני רק אמרתי שהיה חוםם נוראי בחוץ לא יודעת איפה את חיה אולי בסיביר שאת לא מרגישה את כל החום הזה ושזה לא מפריע לך אבל זה קצת קשה לנהל שיחה כשאת מתחילה להזיע ולנגב את עצמך..בקיצור אני די חושבת על הכל לפני שאני מחליטה משהו אבל הקטע הוא שזה ברור שלפני שנפגשים עוד פעם מתייעצים אבל למה אני צריכה לשמוע את זה בפנים שלי שאתה צריך להתייעץ עליי ? כי כן אתה הולך להתייעץ עליי! זה בסדר שאני יגיד לו זה יישמע נחמד שאני יגיד לו תראה לפני שנפגשים פגישה שנייה אני חייבת להתייעץ עם אמא סבתא דודה אחותי וכןןן החברה הכי טובה ואז להיפגש שוב ?! לא זה לא נעים לשמוע את זה. כי זה מין הסתם ששני הצדדים מתייעצים על הפגישות . וגמאני אני לא יישר עונה תשובה שלישית כי בקושי הדברים ברורים בפגישה ראשונה לכן אני אחת שנותנת עוד צאנס כדי לראות וללמוד עוד קצת על הבן אדם.
נשלח ב-11/9/2017 11:17
רציף תראה אני כבר ממזמן לא אוחזת ראש מהפוסט הזה שכתבתי כאן אני מעדיפה לסגור את הנושא לגבי הסברים ונימוקים וביטחון יותר אני ארגיש בפגישה השנייה מקווה שהכל יתבהר. ולגבי מה שכתבת התגובה הארוכה אני חושבת שאני כאן טיפ טיפה זמן כדי שאפשר לדעת מי זאת נקודת אור הרגישה שנותנת הזדמנויות וצאנסים ולא יישר פוסלת אז אני תמיד משתדלת להסתכל על הכל ולבחון הכל בצורה טובה זה שכתבתי כאן כי קצת פרקתי מעצמי ואני הכייי לא אחת ששופטת אנשים. הכל בסדר הכל מאת השם ! נחכה ונראה מה יהיה בפרק הבא אשכרה מרגיש לי כמו תוכנית טלויזיה דרמתית.
נשלח ב-10/9/2017 23:49
נקודתאור כתבה:
פשוט וטוב היקרה !את צודקת בנוגע ללשבת יש לי פה ואני יכולה לדבר אבל אני חושבת שיש דברים אחרים יותר מזה אני זאת שרצתה להיפגש במקום כמו בית קפה מקום שיש בו אנשים הוא האדון שרצה להיפגש בפארק אז אוקי הלכנו לפארק אבל זה היה הרי ברור שמין הסתם בשעה שהואאאא ביקש לא אני! !כי התחשבתי בו וברצון שלו ובמה שהוא יכל זה היה הרי ברור שלא יהיו ממש אנשים בשעה שהוא רצה אז אל תאשימי אותי כי לא חיפשתי להיות איתו לבד יישר הלכנו למקום אחר לטיילת שבה כן עוברים אנשים... אני לא האשמתי את הבחור על החום אני רק אמרתי שהיה חוםם נוראי בחוץ לא יודעת איפה את חיה אולי בסיביר אבל זה קצת קשה לנהל שיחה כשאת מתחילה להזיע ולנגב את עצמך..בקיצור אני די חושבת על הכל לפני שאני מחליטה משהו .
נקודה, לא אחזתי ראש מה שהיה בסיפור הזה, יתכן שמרוב בושה הוא לא ממש הסביר ונימק לך למה הוא לא יכול בבית קפה, ובהחלט יש פה מקום לבדוק האם הוא אנוכי מדי,
אנחנו הרי בודקים בשידוך 3 סימנים שיש בישראל ; רחמנים, ביישנים, גומלי חסדים
רציף המומחה היקר !
אתה אדם יקר תודה רבה לך שאתה עדיין ממשיך להגיב כאן חחח אין עלייך !! תראה אני תמיד משתדלת לתת צאנסים ולראות דברים בצורה אחרת חיובית יותר אתה צודק כולם כאן צודקים רק השם יודע מה יהיה חשבתי בערך חצי ממה שאמרת כאן ואני ימשיך לנסות לחשוב ככה יהיה בסדר כמו שאמרתי מה שצריך לקרב השם מקריב מה שאמור להרחיק שירחיק סומכת רק על השם! תודה :)
נשלח ב-10/9/2017 23:05
פשוט וטוב היקרה !
את צודקת בנוגע ללשבת יש לי פה ואני יכולה לדבר אבל אני חושבת שיש דברים אחרים יותר מזה אני זאת שרצתה להיפגש במקום כמו בית קפה מקום שיש בו אנשים הוא האדון שרצה להיפגש בפארק אז אוקי הלכנו לפארק אבל זה היה הרי ברור שמין הסתם בשעה שהואאאא ביקש לא אני! !כי התחשבתי בו וברצון שלו ובמה שהוא יכל זה היה הרי ברור שלא יהיו ממש אנשים בשעה שהוא רצה אז אל תאשימי אותי כי לא חיפשתי להיות איתו לבד יישר הלכנו למקום אחר לטיילת שבה כן עוברים אנשים... אני לא האשמתי את הבחור על החום אני רק אמרתי שהיה חוםם נוראי בחוץ לא יודעת איפה את חיה אולי בסיביר אבל זה קצת קשה לנהל שיחה כשאת מתחילה להזיע ולנגב את עצמך..בקיצור אני די חושבת על הכל לפני שאני מחליטה משהו .
נשלח ב-10/9/2017 22:04
נקודה, בנקודה הזו אני מציע לך ולנו לשנות פאזה ולהתבונן בו בעין טובה.
הוא משתף אותך שהוא רוצה להתיעץ, וזה חמוד, אין פה בעיה בעצם,
הבחור אין לו שום הדרכה ונסיון בפגישות זה גם לא באשמתו,
הוא רגיל ש מתי שאחותו צמאה אז היא אומרת, פשוט, או שהיא ניגשת לשתות, פשוט, או שהיא קונה שתיה, פשוט בריבוע, גם בקטע הזה האשמה שלו היא לא מי יודע מה.
יתכן שהוא מרחף קצת וכאלה.
יתכן והוא משתדל מאוד לא לגשת לקיוסק ולקנות שתיה, היות ויש שמה עיתונים לא צנועים, ואי לכך הוא לא רואה הכרח לקנות שתיה, אז צמאים קצת, לא זה מה שמטריד אותו כרגע, והוא משוכנע שאם את צמיאה אז תגידי, פשוט, הוא לא חש את הנטל עליו,
יש בחורים צעירים יראי שמיים שקודם כל זה הריבונו של עולם אין עוד מלבדו, והוא גם ממהר לחזור לישיבה, וידוע שגברים ממוקדים בעיקר בדבר אחד,
הוא הרי בסך הכל בחור צעיר בן עשרים וכמה, בהחלט יתכן שהוא בחור טוב ומסור והכל, רק קצת סבלנות,
יש לו פתיחות וזה מעולה, והנה הנה תפתר לה התעלומה,
הבחור טרוד ומבולבל ולא קיבל הדרכה כלל, בואי תני לו צ'אנס אמיתי, הוא חמוד, והוא דבוק לתורה, מגיע לו, וממש אין מקום לבוא אליו עם רשימה מאשימה,
הוא גוזל רך וטהור, הוא מתנהג טבעי, כמו שהוא נוהג כשהוא מטייל עם החבר שלו לחדר, או כשהוא יוצא עם אחותו.
בעיקרון אני מכבדת כל בחור ובחור ומשתדלת באמת להיפגש במקום או לבוא לקראת האדם שאיתו אני אמורה להיפגש. אבל למה נראה לו שאני אמורה ללכת הליכת מרתון מסע כומתה בפגישה ראשונה ואפילו עוד לא לשבת ולנוח ולפחד כל פעם בשבילו שלא ייוצר מצב שלא נהיה לבד הרחק מאנשים ברחוב הלווו הוא די נלחץ מזה.. אני מבינה אותו אבל זה הוא שרצה להיפגש בפארק מקום פתוח כי הוא אמר שבית קפה יש לו נסיון בזה ושהוא לא יצליח להתרכז אוקי ! אני ניסיתי להיפגש בשעה די מוקדמת והוא בגלל שהוא בא מעיר אחרת ורצה גם להספיק תפילה יכל טיפה יותר מאוחר הסכמתי אבל זה ברור שבשעה שהוא רצה להיפגש כבר יהיה חושך וגם אנשים לא יהיו ממש הרי מי שיכל להיפגש בשמונה וחצי זה הוא אני רציתי יותר מוקדם ובמקום עם מזגן נעים שיהיה נוח לשנינו ואפילו תמיד אפשר לשבת קצת במקום מרוחק משאר האנשים ..בכל זאת זה היה סיוט בחוץ בחום אימים שבקושי הצלחתי להתרכז בגלל החום מה נסגר איתו... ולמה אני אמורה בכלל לדעת שאתה צריך להתיעץ עליי עליי?!!!! תעשה את זה פחות מעליב ואל תגיד לי שאתה צריך להתייעץ הוא רוצה שאגיד לו שאני אמורה אחרי הפגישה להתייעץ עם סבתא שלי אמא שלי חברה שלי אחותי ? זה לא נעים לשמוע ..אפשר לחשוב שאנחנו קשורים פה בנדרים או שהכרחתי אותו לשים טבעת ... אני בעצמי לא בטוחה בו אבל אמרתי ניתן עוד צאנס כי מפגישה ראשונה לא הכי יכולים להבין כי שני הצדדים לחוצים ומין הסתם מרגישים מבוישים ובפגישה שנייה זה קצת יותר מתבהר אין מה להילחץ מנסים עוד פעם ואם לא נראה אז שלום ולהתראות .. בקיצור אני מרגישה די חלודה כי עבר זמן מאז שיצאתי עם מישהו אחרי הבחור האחרון שיצאתי איתו שהייתי נוהגת להתייעץ עליו כאן בפוסטים... לא יודעת פגישה מוזרה....
אדבר מנקודת מבט של אישה: א. את רוצה לשבת? איך הוא אמור לדעת? תבקשי, תגידי, תדברי, תשמיעי קול... ב. לא להיפגש הרחק מאנשים- שמעי... הבחור צודק ועוד יותר מזה, אם הוא היה בסדר להיפגש במקום חשוך ללא אנשים, היית נלחצת ממנו עוד יותר... לא? ג. עוד לא שמעתי שבחורה האשימה בחור על החום בחוץ, זה חדש. ד. הייתי חושבת שהבחור אדיוט אם לא היה מתייעץ ומיד זורם על פגישה נוספת. אני אישת אף פעם לא עונה תשובה חיובית\שלילית מיד, תמיד אומרת שאני צריכה לחשוב על כל ההיבטים. וכי החלטה כזו קלה בעיניך?
נשלח ב-8/9/2017 12:42
צודק צודק וצודק !!
נשלח ב-8/9/2017 12:25
נקודתאור כתבה:
טום היקר ! אני יודעת שהבחור קצת יותר גדול ממני ויודעת שיש לו ניסיון בפגישות אבל עדיין משהו קרה פה והאווירה עדיין לא נעימה איתו חוסר טאקט רציני זה מה שהכי הציק לי וקצת פגע בי ההתייעצות מין הסתם כל אחד מתייעץ אחרי פגישה אבל אתה לא אמור להגיד לי את זה לאדם לא נעים לשמוע שהולכים להתייעץ עליו... אבל אוקי משתדלת ומעבירה מלבי.. הוא בחור רציני וטוב אבל אני חושבת שיש עוד כמה דברים שהוא צריך ללמוד ולשים לב לא חושבת שאני רואה המשך איתו . תודה :)
רציף היקר המומחה !! אז רגע החפירות שלי חמודות ? חיחיח אז יש לי רשות להמשיך לחפור כאן ?! :P תודה רציף היקר אתה מקסים
בחור שפוחד מבתי קפה שלא מזמין שתיה ושאומר לך בפנים שהוא צריך להתייעץ איתך וזה בחור שיש לו נסיון צריך באלול הקרוב לתפוס חיזוק רציני בישיבת כפר שאול
טום היקר ! אני יודעת שהבחור קצת יותר גדול ממני ויודעת שיש לו ניסיון בפגישות אבל עדיין משהו קרה פה והאווירה עדיין לא נעימה איתו חוסר טאקט רציני זה מה שהכי הציק לי וקצת פגע בי ההתייעצות מין הסתם כל אחד מתייעץ אחרי פגישה אבל אתה לא אמור להגיד לי את זה לאדם לא נעים לשמוע שהולכים להתייעץ עליו... אבל אוקי משתדלת ומעבירה מלבי.. הוא בחור רציני וטוב אבל אני חושבת שיש עוד כמה דברים שהוא צריך ללמוד ולשים לב לא חושבת שאני רואה המשך איתו . תודה :)
רציף היקר המומחה !! אז רגע החפירות שלי חמודות ? חיחיח אז יש לי רשות להמשיך לחפור כאן ?! :P תודה רציף היקר אתה מקסים