| נשלח ב-17/9/2017 23:48 |
|
| |
כשגזרו על נשים לא השמעתי את קולי מפני שאינני אישה

|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2017 21:35 |
|
| |
עקב תקלה בחיבור לא יכולתי להודות עד כה לנישטאיך, שזכר שכבר עסקתי בשאלת נהיגה לנשים וגם מצא את הלינק.
איקון ירוק במיוחד עבורו!
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2017 13:28 |
|
| |
האם דנו האם לאשה מותר להנהיג מדינה? האם לאשה מותר להנהיג משרדי ממשלה? האם לאשה מותר להנהיג בנק? וכ' והאם לאשה מותר להנהיג את הבעל ואת הבית?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2017 00:18 |
|
| |
אם כבר עוסקים בנושא, ראוי להביא את שיר המחאה של הבחור מסעודיה, המדינה היחידה האוסרת נהיגה על נשים
חפשו ביוטיוב:
No Woman, No Drive
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2017 23:45 |
|
| |
סתם לידיעתכם: הרב בנימין זילבר ("אז נדברו") אינו רואה שום איסור הלכתי בנהיגת נשים. ואדרבא זה משובח שאינן נדחקות באוטובוסים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2017 02:10 |
|
| |
סיפור ישן. יצא מכתב נגד נהיגת נשים ואז הבריטים בעטו לבעלזים בפרצוף והבעלים זחלו והתקפלו. http://m.ynet.co.il/Articles/4665780 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 23:55 |
|
| |
QED
מש"ל.
תודה לתמניא!
ועם כל זאת, נדמה שמעולם לא דנו בשאלת הנהיגה לנשים, וזה נושא מעניין, שכאילו נולד עבור חברי האסכולה "סוציולגיע אובר אלעס" שבפורום. (חוששני כי בבורותי איני יודע אפילו לאיית את המלים האלו כראוי. בכל אופן, "התורה היא סוציולוגיה", כדברי מנהלנו היקר שליט"א, הלא הוא רבנו סיינפלד).
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 23:19 |
|
| |
זה מהעיר לונדון בכמה חוגים שם, ובפרט חסידיים, נהיה קול רעש גדול על הפירצה (?) של נהיגת נשים. חמד לו איזה לץ לצון והוציא את הפשקוויל הזה. הוא לא חלם שאנשים חושבים ייקחו את זה ברצינות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 22:13 |
|
| |
שרפ היקר
הדברים צריכים בדיקה ובירור.
הביטוי על "עגלות בפרהסיה" הופך את כל המודעה לבדיחה. אף אחד לא יקרא למכוניות "עגלות", אלא אם כן כוונתו להתבדח. וזה לא מובן כי מי יזייף וידביק חתימות? בדיחה זה חמוד, ויכול להיות חשוב וחינוכי ומאתגר, אבל הדבקת חתימות, של שמות אמיתיים או לא, עובר גבול מסויים, הלא כן?
ובכלל, מה הבעיה עם צניעות בנסיעה בפרהסיה? לגברים?
אולי תציין לנו היכן מצאת את המודעה הזו, באיזו עיר, באיזה לוח, ואם יש עוד כאלו. ואולי מישהו מכיר את שמות החותמים. (מספרים שיש חותמים אוטומטית או שיש חותמות מוכנות מראש, אבל כאן זה כבר יותר מדי).
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 20:45 |
|
| |
האמת שחשבתי שזה מיועד לגברים.
לא מוזכרת אישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 15:58 |
|
| |
מאוחר מדי
לאשתי ובנותי יש רישיון
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2017 15:03 |
|
| |
שרפ
ברוך השב!
היכן נאמר במודעה שהיא נגד נהיגת נשים?
הנושא של נהיגת נשים ראוי לעיון. האם לא דנו בו מעולם? זה נושא מעניין, יותר מצד המטא הלכה והשמרנות החרדית מאשר היותו "איסור" במובן הטכני של המילה.
וראוי לפתח את הדיון הזה.
אני מצטרף לשאלה: האם זו מודעה אותנטית או זיוף? החתימות גרמו לי לחשוב שכן, כי מי ילך ויזייף מודעה עם חתימות כאלו? כבר היו מעשי לצון על חשבון המודעות שנפוצות בינינו, אבל לא עם שמות אמיתיים.
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 15:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2017 15:47 |
|