בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2017 14:02 לינק ישיר 
סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח

--סיקור של אלימונסי--

כבר יום אחרי ההופעה אבל אני עדיין מרוגש אחרי הופעה מוצלח שמזמן לא היה!

קודם כל הסיקור הזה בעצם בונוס בשבילכם אני באמת לא רציתי לכתוב סיקור רק יצלם אבל בזכות מיאמוש וגם ההופעה עצמה אני כן יכתוב סיקור.

לפני סדר השירים וקצת מאחורי הקלעים אני חייב לציין שבאמת קרדיט לריחמיאל שעשה שעתיים "בידוק סאונד" (דברי הסולן המדהים אלי כהן כשדיברתי איתו אחרי ההופעה) בגלל זה כמעט לא היה פשלות עם הסאונד רק בשיר אחד בלבד!!!!!

גם מבחינת התזמורת( 6 נגנים+מתופף) הכול היה יפה ומסודר (זוכרים איך שהתעצבנתי על התזמורת של יוחי בריסקמן?)

האולם לא משהו מיוחד חשבתי באמת שההופעה יהיה כמו ההופעה במונסי אבל אני טעיתי!

השירים היו קצת משוחזר של ההופעה של פסח אבל היו כמה הפתעות כמו שאפרט בהמשך.

היגעתי מוקדם (החום בפרוזדור לא היה נעים בכלל) סידרתי הכרטיסים להמנהלת שלנו וסוף סוף פתחו הדלתות.

באמת היה לי מקום טוב אבל ידידי היקר ג'וש (מי שלט יודע פעם הוא צילם לאתר שלו [וגם לנו]) אמר שבטעות נתנו לו כרטיס מיותר בשורה השנייה אז בחרתי לשבת שם. למרות שאם זה היה בברוקלין קול'ג לא הייתי יושב שם בגלל שזה מידי קרוב להבמה אבל באולם הזה זה בסדר בגלל שיש הפסקה גדולה בין המושבים להבמה.

ממש מאחורי ישבו חנניה ביגון ועוד כמה בנות של ירחמיאל וגם אשתו של ירחמיאל ובמהלך ההופעה אמרתי כמה הערות לחנניה.

צילמתי רק מרדכי שפירו ופרחי מיאמי.

עכשיו לרשימת השירים:

הקדמה - תזמורת (ממש לא הקשבתי)

מיכאל פרוזנסקי:

מצווה הבאה לידך

בואו נרקוד

אח"כ נכנס מרדכי שפירו:

'מחר'

'לך ה' הגדולה' מהאלבום החדש

'חסדי ה' עולם אשירה'

'שכר מצוה'

אני חייב לציין שמרדכי יודע להופיע מאוד אהבתי מאוד את האנרגיות.

פרחי מיאמי:

'שירו לו' – רואים שהיה כבר קצת נסיון מההופעה של חול המועד פסח באמת ביצעו את זה טוב.

'אנא בכח' – שיר נוסטלגי והמקהלה עשו עבודה מצויינת!

'We need you' – מאוד אהבתי את הביצוע. ובאמצע השיר שמתי לב בצד של הבמה ראיתי שירחמיאל מדבר עם מרדכי שפירא כאילו נותן לו הוראות. וממש אחרי זה הוא נכנס ושר את הסולו של ירחמיאל. ונשאר עד סוף השיר.

ביררתי אם זה היה מתוכנן ומרדכי אמר לי בסוף הופעה שלא זה היה באופן ספונטני.

'אני מאמין' –  ביצוע יפה גם הקטע סולו בין לירחמיאל ואלי כהן לא היה הכי טוב אבל עדיין יפה. ובסיום השיר כמו בכמה שירים ביצעו שוב הקטע הגבוע של השיר בווקאלי גם זה היה נראה באופן ספונטני. (מי יכול להאמין שעדיין לא נמעס לי מהשיר הזה אחרי כ"כ הרבה שנים ושמעתי את השיר זה כבר המון פעמים בהופעות?)

'לא ישא גוי ' – באמת אין לי משהו להוסיף...

אחרי הפסקה של "רק" 10 דקות (כמובן שהיה יותר) נכנס שוב מיכאל פרוזנסקי:

'שטייג'

'כל המקיים'

'שובי השולמית' – שיר שקט

אח"כ עוד שיר קצבי אני לא זוכר איזה.

מרדכי שפירו:

'כל הדרך'

'Smile'  - שיר מאוד יפה

וסיים עם 'מספדי לי'

2 סולני פרחי מיאמי נכנס. (סליחה לא זוכר את השמות – מיאמוש אם את זוכרת תוסיפי את זה פה)

בסיעתא דשמיא: הסולנים היו טובים אבל בהתחלה ירחימאל היה צריך לכוון התזמורת.

'רווח' – אני הייתי בטוח שזה שוב מחרוזת אבל בצעו את השיר המלא וממש לא האמנתי שהילדים יכולים לעלות בהטונים הגבוהים של השיר אבל באמת המקהלה כמו שכתבתי מקודם הפעם המקהלה היה הרבה יותר טוב מההופעה בפסח.

'שלום על ישראל'  - מאוד אהוב עלי. בהתחלה שרו בקצב מידי מהר אבל ירחמיאל כיוון את התזמורת ואני נותן קרדיט להילדים ששמו לב לזה בלי ירחמיאל שיסמן להם שהוא מוריד הקצב של השיר.

מאוד אהבתי הסולנים ובפרט של אלי כהן ואליהו (אם אני לא טועה שם משפחה לוי) בסוף השיר ירחמיאל אמר לאליהו להתחיל שוב הקטע של "שלום שלום" בווקאלי עשה עבודה טובה! (גם זה היה נראה ספונטני)

דור לדור – סוף סוף בצעו את השיר בלי פלייבק

מחרוזת יעלה ויבוא נקדש כי אתה הוא: לא יודע מי היה הסולנים אבל היה מצויין!

'ה' מלך' – ירחמיאל אמר ששרים רק להיטים והשיר הזה למרות שזה לא מפרחי מיאמי אבל עדיין להיט...מאוד אהבתי את הביצוע גם את זה המקהלה ביצע את השיר יותר טוב מכל ההופעות הקודמות!!

'מהירה' לא חלמתי לשמוע את השיר הזה שוב בהופעה אבל באמת עשו עבודה מצויינת!

'הצגת שמות הילדים' -  מקווה  שהווידיאו מספיק ברור שאנחנו יכולים ללמוד את כל השמות.

ולסיום: השיר אט אט. – אני יודע שמיאמוש לא אוהב את השיר אבל אני רוצה לומר קודם כל אני אוהב את השיר הזה ואגם חושב שזה שיר טוב לסיים הופעה בגלל הבשורה הטובה שיש בהשיר הזה "אט אט קומט משיח" פשוט אין בשורה טובה יותר טוב מזה.

אחרי ההופעה פגשתי את אשתו של ירחמיאל ושאלתי אותה אם אני יכול לשאול ירחמיאל כמה שאלות היא אמרה לשלוח את זה לאימייל שלה והיא תנסה לקבל תשובות.

גם פגשנו כמה ילדים של המקהלה ביניהם הסולן הכי אהוב עלי "אלי כהן" היה לי שיחה טוב איתו (חוץ מהראיון שעה עם המנהלת היקרה שלנו.)

לסיום: הפעם ההופעה היה מאוד טוב משום כמה סיבות. הסאונד. הזמרים. המקהלה. הכול היה מושלם כמעט בלי פשלות  ובאמת אני חייב לומר שממש יש לנו את הזכות שיש לנו מנהלת כזה מסורה לנו ולפורום למרות שהיא ביישנית לא יודע אם יותר גדול ממני או לא אבל לקחה אומץ לראיין לא רק ילד אחד ועשתה עבודה מצויינת באמת מגיע לה תודה ענקית!!!!

לגבי קליפים. אני ינסה להעלות ל Box  כמה שיותר מהר... ויכולים לבקש ממני באמייל לקבל אותם.

אני שולח "רק" לחברים פעילים בפורום כמובן בתנאי שלא מעבירים לאף אחד וכמובן לא ליו טוב.

תוקן על ידי elmonsey ב- 09/10/2017 20:47:37

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2017 09:48 לינק ישיר 

אידי כתבה:

אוקיי. אז אלי גרר אותי לפה וזה היה רעיון ממש טוב - תודה אלי!! 

צפיתי עכשיו בהופעה. אוח אוח הנוסטלגיה...

אלי, מיאמוש וניורק - אתם צוות מנצח 

אני לא מכירה את הילדים וככל הנראה גם לא אכיר, אבל ההרכב לא רע בכלל.

אם הם באים לארץ, אז אני אישית מקווה שזה יהיה הרפרטואר. 

רק מה נסגר עם הכוריאוגרפיה?! הרגשה של זלזול, בושה לשירים המקוריים.

טוב נו, אני בכל מקרה אהנה מההופעה איך שהיא תהיה... מזמן לא פגשתי את רובכם חברים 

תוקן על ידי אידי ב- 26/11/2017 09:10:52

תוקן על ידי אידי ב- 26/11/2017 09:13:12

נס שהוא גרר אותך! אלי כל הכבוד

תודה על המחמאות:)

הכוריאוגרפיה זה עוד הבעיה הקטנה..
העמידה של הילדים והלבוש המרושל ממש לא עושה לי טוב.

לדעתי זה מה שהולך להיות פחות או יותר גם בהופעה בארץ, אבל עם תוספת של שירים חדשים מהדיסק החדש שייצא לקראת פורים, כדברי ירחמיאל.

אני גם כבר מחכה לפגוש את כולם. מקווה שאכן תהיה הופעה השנה!
(ממ.. עם ירחמיאל אי אפשר לדעת. למרות שלפי דברי האבא של מנחם (לא זוכרת שם משפחה) זה משהו שכבר סגור)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2017 09:10 לינק ישיר 

אוקיי. אז אלי גרר אותי לפה וזה היה רעיון ממש טוב - תודה אלי!! 

צפיתי עכשיו בהופעה. אוח אוח הנוסטלגיה...

אלי, מיאמוש וניורק - אתם צוות מנצח 

אני לא מכירה את הילדים וככל הנראה גם לא אכיר, אבל ההרכב לא רע בכלל.

אם הם באים לארץ, אז אני אישית מקווה שזה יהיה הרפרטואר. 

רק מה נסגר עם הכוריאוגרפיה?! הרגשה של זלזול, בושה לשירים המקוריים.

טוב נו, אני בכל מקרה אהנה מההופעה איך שהיא תהיה... מזמן לא פגשתי את רובכם חברים 

תוקן על ידי אידי ב- 26/11/2017 09:10:52

תוקן על ידי אידי ב- 26/11/2017 09:13:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2017 02:31 לינק ישיר 

כייף להיכנס לאשכול הזה שוב לקרוא להיזכר מהאנרגיות של ההופעה הזו. היה בהחלט כייף. ומיאמוש בהחלט מחכה לראיונות. ותודה בשם כולם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2017 00:48 לינק ישיר 

הפתעה
חלק כבר ציינתי בכמה הזדמנויות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/11/2017 20:44 לינק ישיר 

מיאמוש, איזה ילדים ראיינת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2017 14:02 לינק ישיר 

מחכה לסיקור שלך:)
נשמע מעניין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2017 07:27 לינק ישיר 

רציתי לומר לך, אלי ( וגם לאחרים ) שאני באמצע לכתוב סיקור, אני פשוט מאד עסוקה, כך שאני צריכה למצוא זמן לסיים אותו. לא שכחתי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 23:35 לינק ישיר 

היה חוסר דיוק במנגינה, לא שהוא עצמו זייפן.
מוזר שירחמיאל אהב את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 23:17 לינק ישיר 

מה פתאום???
לדעתי יש לו אחלה שמיעה מוזיקלית ושום חוסר דיוק...
זה יותר ניסיון לעשות "קנייצ'ים" ו'לשחק' עם הקול....
לא יודעת מה איתכם-אני אהבתי את זה,וניראה שגם ירחמיאל נהנה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 20:39 לינק ישיר 

זה ניסיון לשנות את המנגינה טיפה, ובמטרה שזה ייצא יפה יותר,כביכול.
כמו שכתבת ניורק, חוסר דיוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2017 19:25 לינק ישיר 

יעל0532 כתבה:

מיאמוש תודה על הלינקים רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

אני לא יודע אם זה סלסולים זה יותר חוסר דיוק, והבנה ושמיעה של דיוק מוזיקלי יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאין להם את זה. וגם אם תסביר להם הרבה הם לא ממש יבינו מה אתה רוצה, מה אתה מתעקש על הקטנות האלה. העיקר שאני שר את השיר יפה פחות או יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2017 20:16 לינק ישיר 

מיאמוש תודה על הלינקים רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2017 20:13 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
-  ירחמיאל אומר שזהה השיר ה9 באלבום החדש....www.youtube.com/watch?v=fk4odvzPvWI

מיאמוש תודה רק עכשו צפיתי בהם... חבל שאין את דור לדור המלא אני אוהבת מאד את השיר הזה.... לדעתי הסלסולים של אלי כהן בנקדש מוגזמים, כבר בקושי מזהים את השיר האמיתי!! מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2017 21:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2017 21:17 לינק ישיר 

אני מוכנה לשלוח לו מייל כזה!
רק שאני אזדקק לעזרתך מיאמוש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ותמונות הופעת מיאמי 40 סוכות תשע"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext