היי..
חדש פה ולא ממש קשור אבל ממש כיף לדעת שיש כזה פורום.
פרחי מיאמי הם הפס קול של ילדותי ואחד השירים האהובים עלי ביותר הוא השיר "אנא בכח "..
נשלח ב-22/8/2020 23:27
ד"ש ממענדי לוין (כיכב בתקופת חנוכה - light up the night והשתתף גם במקהלת הבוגרים) שהיה חזן השבת במוסף באחד מבתי הכנסת בכפר חב"ד
נשלח ב-18/6/2018 20:35
whenמשיח
משיחמיד כתב:
חחח אתההה חצוווף
יותר בכיוון: ארבע נערות מסתובבות בקניון, בכניסה אחת שואלת את השניה ברצינות תהומית- "הנשק אצלך?" אני משאירה לך את הרשות לדמיין לבד את התגובה של המאבטח אחרי אמירה כזו.. משום מה הסיטואציה הזאות די מוכרת ליי 1.אם רואות אישה: אפשר להציע לך נרות שבת? שבת שלום:) 2.אם רואות גבר: 3.אם משיחמיד מזהה פרח היא קוראת לוואנמשיח שתיגש אליו, כשרואה משיחמיד ממקומה המרוחק את ההנהון המחוייך של הפרח למשמע שאלת וואנמשיח. היא מתקרבת ומנסה לראות האם זו עת רצון להחליף כמה שאלות עם הפרח המלבלב וזורח מהעובדה שמישהו בעולם עוד זוכר שהיה במקהלת ילדים לפני 15 שנה....
נשלח ב-18/6/2018 20:33
whenמשיח
סנחריב כתב:
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה יש לציין שזו הייתה השגח''פ מטורפת. היינו שם כדי לחלק נרות שבת. מה שכמעט ולא יוצא לי לעשות.ובדיוק היום החלטתי שאני הולכת
שאלה מתוך סקרנות: בתור אחד שלא היה בשוק מחנה יהודה מאז הילדות, את יכולה לספר איך מתבצעת החלוקת נרות שבת הזו? דוכן? מסתובבים סתם ונותנים לנשים? דבר ראשון מחנהיודה זו חוויה מטורפת,שווה ללכת אם לא היית שם מאז הילדות החלוקה לא מתבצעת בדוכנים כמו דוכני התפילין של חב''ד. היא עובדת בד''כ ככה: אנחנו באות שלוש-ארבע בנות,לפעמים לבד. למרכזי קניות,קניונים וכו' עם שקיות מלאות ערכות של נש"ק (=נרות שבת קודש בסלנג חב''די:) ומתחילים להסתובב בשוק,כשנתקלים באישה שואלים בחביבות אם היא רוצה נרות שבת. הרוב עונות בחיוב,חלק מסרבות בנימוס. ומעט מאד מאד מתרגזות. כמעט ולא קורה ב''ה. מקווה שעניתי לשאלה הסקרנית:)
תודה. עכשיו הבנתי איך זה עובד: 4 בחורות מסתובבות בקניון.
כשרואות אשה: "נכון שתרצי להדליק נרות שבת?"
כשרואות גבר: "תגיד, היית במקרה בפרחי מיאמי?"
חחחחחח ממש חצוף! זה פעם ראשונה שזה קורה לי בנשק ואני הולכת כמעט כל שבוע
נשלח ב-17/6/2018 23:22
הי, בלי מכות! סתם תמשיכו זה כיף :)
___________ משיחמיד וונמשיח - כל הכבוד על האומץ!
תוקן על ידי jerusalam ב- 17/06/2018 23:24:45
נשלח ב-17/6/2018 18:03
חחח אתההה חצוווף
יותר בכיוון: ארבע נערות מסתובבות בקניון, בכניסה אחת שואלת את השניה ברצינות תהומית- "הנשק אצלך?" אני משאירה לך את הרשות לדמיין לבד את התגובה של המאבטח אחרי אמירה כזו..
1.אם רואות אישה: אפשר להציע לך נרות שבת? שבת שלום:) 2.אם רואות גבר: 3.אם משיחמיד מזהה פרח היא קוראת לוואנמשיח שתיגש אליו, כשרואה משיחמיד ממקומה המרוחק את ההנהון המחוייך של הפרח למשמע שאלת וואנמשיח. היא מתקרבת ומנסה לראות האם זו עת רצון להחליף כמה שאלות עם הפרח המלבלב וזורח מהעובדה שמישהו בעולם עוד זוכר שהיה במקהלת ילדים לפני 15 שנה....
נשלח ב-17/6/2018 17:46
סנחריב
משיחמיד כתב:
אזז אני לא יודעת איך להתחיל אבל זה היה כ"כ מרגש!! היום הייתי עם משיחמיד בשוק מחנה יהודה יש לציין שזו הייתה השגח''פ מטורפת. היינו שם כדי לחלק נרות שבת. מה שכמעט ולא יוצא לי לעשות.ובדיוק היום החלטתי שאני הולכת
שאלה מתוך סקרנות: בתור אחד שלא היה בשוק מחנה יהודה מאז הילדות, את יכולה לספר איך מתבצעת החלוקת נרות שבת הזו? דוכן? מסתובבים סתם ונותנים לנשים? דבר ראשון מחנהיודה זו חוויה מטורפת,שווה ללכת אם לא היית שם מאז הילדות החלוקה לא מתבצעת בדוכנים כמו דוכני התפילין של חב''ד. היא עובדת בד''כ ככה: אנחנו באות שלוש-ארבע בנות,לפעמים לבד. למרכזי קניות,קניונים וכו' עם שקיות מלאות ערכות של נש"ק (=נרות שבת קודש בסלנג חב''די:) ומתחילים להסתובב בשוק,כשנתקלים באישה שואלים בחביבות אם היא רוצה נרות שבת. הרוב עונות בחיוב,חלק מסרבות בנימוס. ומעט מאד מאד מתרגזות. כמעט ולא קורה ב''ה. מקווה שעניתי לשאלה הסקרנית:)
תודה. עכשיו הבנתי איך זה עובד: 4 בחורות מסתובבות בקניון.
כשרואות אשה: "נכון שתרצי להדליק נרות שבת?"
כשרואות גבר: "תגיד, היית במקרה בפרחי מיאמי?"
נשלח ב-17/6/2018 16:13
סנחריב כתב:
נשלח ב-17/6/2018 15:58
צירוף של הרבה השגח''פ והעובדה שאני גרה בירושלים..כנראה מוסיפה