בית פורומים שידוכי חרדים

הייאוש הזה כשחוזרים מעוד פגישה.....שזה לא זה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2017 22:43 לינק ישיר 
הייאוש הזה כשחוזרים מעוד פגישה.....שזה לא זה.

אולי זו סתם פריקה אבל מכירים את הייאוש הזה אחרי שחוזרים מעוד פגישה, שזה לא זה? 
וכבר אני לא יודעת איפה הבעיה.... אם הבעיה זה בשדכניות שמציעות הצעות בכלל לא קשורות ואפילו לא מתקרבות (ורק בפגישה מגלים כמה שזה לא שייך..)
אם הבעיה היא בי...(אולי בררנות יתר.., אחד חלש מידי בדת, אחד חזק מידי בדת, אחד סתם משעמם, באחד משהו לא נראה לי משהו חיצוני, או שהכל בכלל בראש שלי!?!)
אולי הבעיה היא במה שאני דורשת? אולי זה בכלל מלמעלה?..

איכשהו בתקופות שאני לא יוצאת בקושי, יוצא לי להרגיש ככה...כאילו זה כן חסר טיפה, אבל לפחות אין את הייאוש שאחריי, שללכת לפגישה ולגלות עוד פעם - זה לא הבן אדם, ולבזבז עליו עכשיו עוד שעה, ולדבר עם מישהו שלא מעניין אותי אבל אני חייבת להיות 'נחמדה' אליו, ואז לחזור שוב פעם בתקופה של ייאוש...שנפגשתי עם הרבה בחורים אבל עם אף אחד מהם זה פשוט לא זה (אולי רק עם אחד וגם איתו זה לא הלך) 
ואולי הבעיה בכלל בדרך של השידוך...? (אולי אני ישר קופצת להפגש בשיטה המסורתית הידועה ללא מספר טלפון ורק דרך פרטים יבשים, אולי עדיף להחליף מספרים לפני ולדבר שיחה 1-2 ואז הרבה דברים ופגישות של סתם באמת היו נמנעות?)

אני כבר לא יודעת.....רק יודעת שנמאס לי, ולא בא לי להרגיש את מה שאני מרגישה אחרי עוד פגישה שירדה, ואני לא מבינה על מה אני בכלל מתבאסת, כי את הרוב אני מורידה, אני פשוט מתבאסת שזו רוטינה של עוד פעם להתארגן-לקוות-לצאת-וכבר בהתחלה מגלים כמה זה לא-למשוך פגישה סתם-לחזור הבייתה ולהמשיך את הסבב...

איפה הבעיה?! איך אני מונעת כמה שיותר את להגיע לפגישה ולגלות שהאדם לא מתאים בכלל?
ומה עושים עם הייאוש... :\

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2017 18:13 לינק ישיר 

וזה בסדר לחוש יאוש
ולבכות, ולשקוע עמוק בכרית,
במשך כמה ימים, ואז לחייך שוב

זו הדרך, ואת תשפרי את הדרך,
תלמדי עם איזה שדכנית מסורה לעבוד,
ועם מי לצאת ולא לצאת
ואיך לברר לפני וכו'

ואפשר גם לנסות ולהכיר
דרך האתר "שבע ברכות" אולי,

והעיקר, לא מפתחים ציפיות מיותרות,
ולומדים לאהוב את המצב,
מה רע לשבת שעה ולדבר עם מישהו
על מה שמעניין אותך ?...
אויש, זה הבאסה של החיים

בהצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2017 14:01 לינק ישיר 

אמן כן יהי רצון תודה לשנייכם (=

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2017 11:06 לינק ישיר 

היי אבישג היקרה את לא מבינה כמה אני מבינה אותך כמה אני מרגישה לפעמים כמוך זה מרגיש לי כאילו אני כתבתי את הפוסט.

אבל כמו  שאישה יקרה ומיוחדת לליבי אמרה וכמו שטום אמר את אותו משפט פחות או יותר  ואני יודעת שזה קשה ולא קל ומייאש וכל פגישה מעלה תקווה חדשה או אכזבה חדשה שמתלווה לזה. אבל אני לפני כמה זמן החלטתי בעקבות האישה היקרה והמיוחדת לליבי שאמרה לי אין מה להשאר תקועה  על העבר פגישה שהלכה או שלא. את יפה את צעירה את ממשיכה הלאה את עושה חיים, נהנת ,עושה דברים שאת אוהבת את מטיילת, את עובדת, או לומדת, משקיעה את הזמן שלך בדברים האלה. ובעזרת השם כשזה יבוא זה פשוט יבוא כי לכל אדם בסופו של דבר יש את הזיווג שלו לכל סיר יש מכסה . 

ובעזרת השם אני מאחלת לך שהזיווג הטוב ביותר שיגרום לך להבין למה כל הזמן הזה הוא התעכב, כי זיווג כזה טוב ומבורך לא מגיע בכזאת קלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2017 23:12 לינק ישיר 

א.כאחד שהיה כמעט עשור בעולם השדוכים
עד ממש לאחרונה
התחושה שאת מבטאת מוכרת מאוד..
אני ממש מזדהה עם מצב האוי לי מיצרי אוי לי מיוצרי
אם אוחזים בתקופה חסרת דייטים מרגישים לא טוב
ועם נפגשים..וזה לא זה גם..
מה שאני יכול להציע לי אישית זה עזר מאוד
א.תמשיכי לחיות את חייך במלוא העוצמה..תגיעי ליעדים בלימודים.עבודה .רוחניות.מלאי את סדר יומך בכך זה מאוד עוזר
ב.עם זאת לא לשכוח מהשדוכים כמובן
לברר לפני כמה שיותר עדיף..הרבה פעמים זה חוסך את האתגר בללכת על בליינד וחוסך עוגמת נפש מיותרת
ג.אכן להציב מראה ולבדוק כל הזמן האם אני מורידה בחורים ..על דברים שהם פחות מהותיים ..ודברים שעם חשיבה נוספת הייתי מגלה שאין סיבה בגללם להוריד
כדי לדעת זאת מומלץ בהחלט להתייעץ עם רב /רבנית שמכירים אותך לשטוח את הכן והלא..זה עוזר
ד.אחרי הכל זו אמונה אני עברתי שנים עד שהגעתי לחצי שלי..ושהגעתי ראיתי בחוש איך הבורא ניווט אותי כל הזמן הזה וקבלתי תשובה לכל הלמה ששאלתי לאורך הדרך
תפילה עם התחזקות באמונה וביטחון וודאי שמסייעים
בהצלחה ובקרוב שנשמע עוד ישמע;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הייאוש הזה כשחוזרים מעוד פגישה.....שזה לא זה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext