בעז"ה אנחנו מארגנים מסיבת חנוכה וירטואלית לחברי הפורום. חשבתי על יום שני בערב, בגלל שזה נר שביעי וזה מתאים ליומולדת של הפורום :)
נשמח לדעת כמה אנשים יכולים ומעוניינים להשתתף, התכנון הוא לעשות וידאו בשידור חי ביוטיוב (עם הדלקת נרות וקטעים מ"האירו את הלילות") מה שמאפשר לאנשים להשתתף ולהגיב. ניסינו לחפש פלטפורמה יותר נוחה מאשר יוטיוב אבל לא הצלחנו למצוא משהו פתוח (לרוב האנשים עם החסימות).
אז מי שמעוניין, שיתפקד!
נ.ב אם יש לכם עוד הצעות למה עוד אפשר להראות בשידור החי אתם מוזמנים להציע. (לא חייב להיות וידאו, אפשר להראות תמונות או להשמיע שירים וגם להציג את הברכות שלכם לרגל היומולדת!).
חנוכה שמח!
נשלח ב-23/12/2017 19:01
לגמרי!!!!! זה פשוט נס חנוכה!!!! זה היה מדהים האחדות של כולם, שימשך תמיד!! ובאמת שיגיע תיכף ומיד הגאולה האמיתית והשלימה!!!!!!!
נשלח ב-22/12/2017 14:19
elmonsey כתב:
ואיזה קינוח טובה למסיבת חנוכה קיבלנו ממש לפני צאת חנוכה בעיר מונסי (למרות שאני לא חסיד חב"ד אבל כל העיר מונסי צהלה ושמחה)שהרב שלום רובשקין שוחרר מהכלא ממש נס חנוכה אמיתי!!!!הייתי אצל הקבלת פנים בחוץ מהבית שלו וכולם רקדו ביחד חסידים ליטאים וחסידי חב"ד יד ביד אף אחד לא התייחס להקור הנוראורקדו בשמחה גדולה!!!
כן בהחלט שמחה פורצת כל הגדרים אגב גם כפשוטו יש סרטון איך כולם ליד הדלת של הבית שלו ומרוב לחץ המעקה עף פשוט וכולם נופלים בנס בלי נפגעים... זה שמחה אדירה התנכלות של שנים לבנאדם מיוחד כ"כ עונש לא מידתי והמון עלילות דם. אותה שופטת נתנה לאנשים רוצחים 8 שנים ופחות ולו היא נתנה 27 שנים. מעל 100 אנשי משפט היו בעד ודיברו עם הנשיא על זה. מזל שיש את טראמפ... ממש אפשר לומר לו היה נבחר רק בשביל זה דיינו. כי ע"פ טבע לא ראו שום דרך כבר שהוא יצא היה כ"כ הרבה ערעורים...
'להודות ולהלל לשמך הגדול'! נס כפשוטו! ושנזכה להמשיך ישר מהגאולה הפרטית שזכה ר' רובשקין להיגאל-לגאולת כלל ישראל-הגאולה האמיתית והשלמה מיד ממש!
נשלח ב-21/12/2017 07:22
אני בדיוק עכשיו פתחתי את הטלפון וכל ההודעות בווטסאפ היו על השחרור מהכלא!! ייוואו איזה מרגש זה לא להאמין! ממש 'נס חנוכה' ודידן נצח'! (דידן נצח היה בה' טבת שאז הוחלט בבית המשפט האמריקאי שהספרים בספרייה של הרבי הרייץ שייכים לחסידים)
ואיזה קינוח טובה למסיבת חנוכה קיבלנו ממש לפני צאת חנוכה בעיר מונסי (למרות שאני לא חסיד חב"ד אבל כל העיר מונסי צהלה ושמחה)שהרב שלום רובשקין שוחרר מהכלא ממש נס חנוכה אמיתי!!!!
הייתי אצל הקבלת פנים בחוץ מהבית שלו וכולם רקדו ביחד חסידים ליטאים וחסידי חב"ד יד ביד אף אחד לא התייחס להקור הנורא
ורקדו בשמחה גדולה!!!