תגידו, קורה והצעה לא מוצאת חן בחיצוניות, ואחרי תקופה היא כן מוצאת חן ?
כי לאחרונה אני חושב על מישהיא חיננית מהעבר, שבפגישה שנפגשתי איתה לפני כמה שנים - הפנים שלה לא מצא חן בעיני, האופי היה נראה מצוין, ההופעה בסדר, ופתאום אני מבין שאני מחפש שקיטה כמוה, ואחת שתרצה אותי כמוה
אין לי עניין להוכיח לך שאני מטורפת. ואין לי עניין באופן כללי להוכיח לך שום דבר.
נשלח ב-13/6/2018 23:13
Debie כתבה:
דבר ראשון שכבר הגרון שלי ניחר מלהסביר ולהוכיח באותות ובמופתים שאני מטורפת. בלי ה"יתכן" ודבר שני, שברור שאין לי קווים אדומים, והיה אפשר לקלוט את זה כבר מאלף סימנים מקדימים שזרקתי פה. ודבר שלישי, שמי שמדבר על קווים אדומים. אבל על זה אני כבר לא אכתוב.
דרשה יפה, ועדיין, אין כמעט ספק שאת מטורפת.
אם את רוצה להוכיח שאת באמת מטורפת את יכולה לכתוב כאן את השם שלך והכתובת ולהוסיף תמונה עדכנית
דבר ראשון שכבר הגרון שלי ניחר מלהסביר ולהוכיח באותות ובמופתים שאני מטורפת. בלי ה"יתכן" ודבר שני, שברור שאין לי קווים אדומים, והיה אפשר לקלוט את זה כבר מאלף סימנים מקדימים שזרקתי פה. ודבר שלישי, שמי שמדבר על קווים אדומים. אבל על זה אני כבר לא אכתוב.
נשלח ב-13/6/2018 20:34
Debie כתבה:
That's why you are both single and broke. Just saying.
וזה בדיוק המינוס. דווקא שמתבגרין צריך להיות פחות בררניים ופחות עצלנים. ומה שהתמונות עושות זה בדיוק את מה שכתבתי. דבר שרק מרחיק ממך את היעד... כי אילו היית נפגש עם הזו שפסלת כי התמונה לא משו... היית אולי מגלה שיש לך כזו משיכה אליה שאתה היית שוכח שהאף שלה לא בדיוק מדוייק והשיער שלה לא בדיוק כפי החלום... אם תכניס לראש שתמונה הורסת יותר ממיטיבה עם חייך תבין שעדיף לקבל אינדיקציה בבירורים כמו בדורות הקודמים... שעוד לא היה נט(;... וגם אז היו בחורים מבוגרים שחוו המון וסבלו המון ועוד פעם לא היה רכב... אז גם הלכו בדרכי עפר ובכלל אולי נתקעו באיזה ביצה באם המושבות(;...
זה נכון שתמונה לפעמים קצת הורסת. אבל כשמתבגרים כבר אין כח לצאת עם כל אחת, ותמונה יכולה לתת אינדיקציה מסויימת למראה החיצוני של המדובר/ת, ומה לעשות.. המראה החיצוני הוא גורם חשוב בפגישות.
נשלח ב-31/3/2018 20:33
נכון בזה אתה צודק...
רק לגבי(;...
נשלח ב-27/3/2018 23:33
נראה לי שלרוב, במציאות האדם נראה טוב יותר מאשר בתמונה, שלא כדברי הרבנית החייכנית תליט"א
נכון...
ודרך אגב בתמונה יש סוג של צפייה שהבחור יקלע בדיוק לטעמי...ואם לא אז לא מרוצים...ולא מתלהבים ואולי גם מבטלים...
במציאות כשנפגשים הרבה פחות נותנים משקל רק למראה אלא גם לתקשורת ולחיבור בינכם...
וכן להיפך כך שלדעתי הרבה שידוכים נופלים סתם...
במיוחד בדורנו שהדור נחשף לכ"כ הרבה שטויות ובונים דמויות בראש...
הפגישה ללא תמונה מאזנת את המצב ומתמקדים בעיקר ויחד עם זה בוחנים מציאת חן אך לא כמו בתמונה שמתמקדים רק במראה כאילו שבוחרים חתן/כלה בהזמנה אינטרנטית...כמו כלה מאוקרינה(;