אני החלטתי ללכת השנה אל היין של אור הגנוז כוס ראשון חצי מתוק "עמוקה" כוס שני קברנה אדום יבש "מרום" כוס שלישי קברנה אדום יבש "הורקונוס" 2011 כוס רביעי אדום מתוק של "פסגה" בסגנון קהור כוס אליהו נכבד בקברנה של "הר סיני" גםצאדום מתוק בסגנון קהור למי שיש רעיון יותר טוב שיכתוב כמה שיותר מהר כי מחר אני אמור לקנות את היין
לא מכיר את כל היינות שלהם, אבל אור הגנוז מייצרים יינות איכותיים לא מבושלים בהכשר מהודר
ראשית משום שיין מוסקטו של "יקבי רמת הגולן" כתוב עליו "מפורשות" היין אינו מבושל !
ושנית אני מעריך די בוודאות שמכיוון ששני היינות האחרים (של טפרברג וכרמל) "מוגזים" באופן טבעי מתסיסת היין עצמו,
הגיזוז הזה אמור להיעלם בבישול, ומכיוון שעל האחרים אין התייחסות שכך שהיין מבושל,
אני מבין די בוודאות סבירה, שגם היינות האחרים אינם מבושלים.
אגב: יש עוד יינות מוסקטו בארץ ורובם מאוד מוצלחים.
נשלח ב-25/3/2018 00:33
האלו כתב:
אני החלטתי ללכת השנה אל היין של אור הגנוז כוס ראשון חצי מתוק "עמוקה" כוס שני קברנה אדום יבש "מרום" כוס שלישי קברנה אדום יבש "הורקונוס" 2011 כוס רביעי אדום מתוק של "פסגה" בסגנון קהור כוס אליהו נכבד בקברנה של "הר סיני" גםצאדום מתוק בסגנון קהור למי שיש רעיון יותר טוב שיכתוב כמה שיותר מהר כי מחר אני אמור לקנות את היין
לא מכיר את כל היינות שלהם, אבל אור הגנוז מייצרים יינות איכותיים לא מבושלים בהכשר מהודר