הבנתי שרק אני יכולה לקבוע כי נתונים חיצוניים לא אומרים כלום. למשל,נתונים כמו -אני חכמה והוא למדן, אני אחראית והוא גם וכן הלאה. אני מרגישה שאין פה באמת 'בשר' כשמציעים, אז איך אוכל לדעת שזה מתאים לי?
בבירורים אומרים שהוא בחור טוב ומעולה וכוו', וזה באמת נשמע טוב, אבל איזה שאלות אפשר לשאול כדי לדעת אם באמת יש עניין שנפגש? לא באלי להפגש סתם..
תכלס?
מהנסיון שלי ההתאמה הסופית תקבע על פי רמת התקשורת שלכם והחיבור...אם יש את זה יש הכל.
כשהתקשורת טובה ויש חיבור טוב ניתן להגיע לפשרות וזה הרבה יותר מבחור שעושים ווי על התאמה על רוב השאלות אבל בתכלס?לא בא לפגוש אותו שוב.
בכללית פעם הייתי בעד המון שאלות היום אני בעד לתמצת לכמה עקרונות שהכי חשובים לך ועליהם תשאלי....היתר זה שיחות פתוחות על הא ועל דא...
כשעסוקים בלשאול המון שאלות ולמצוא התאמה של 100%לשאלון.מפספסים את העיקר וזה...
לבדוק את התקשורת הזורמת...
לסיכום:
שאלות התאמה בודקים לפני הפגישה.
בפגישה יותר בודקים חיבור וכמה עקרונות שממש חשובים.
נשלח ב-27/3/2018 17:34
רציף כתב:
אפשר להציץ על הבחור מעזרת נשים, ואפשר להציץ עליו באוטובוס וגם כמובן בפגישות מגיעים רעננים כדי להבין את הראש
חחח זה לא אותו אחד שפגשתי באוטובוס ממנו ירדנו מהר מאוד.. (אחד שעף על עצמו)
העיצה היא למצוא מקור מהימן שיגלה לכם על הבחור ועל המשפחה, היכן ירק זה גדל,
אם אין מקור כזה אז אפשר לפנות למספרי טלפון שהבחור נתן, ומנסים להבין ולהשיג מי הבחור, ועניין אחד זה בירור לצורך פגישה ראשונה, ועניין רציני הרבה יותר כדי להתקדם הלאה,
אבא שלך צודק שהחברים משבחים ומהללים, אז מבקשים מהחברים עוד אנשי מפתח בסביבה, או שפשוט מתקשרים לשכנים שלו שיחיו.
תחשבו מי מכיר אתכם באיזור ההוא שירק זה גדל שמה ? אולי יש מישהי בישיבה שאתם מכירים ? אולי השרת ?...
שלום, רציתי לברר בבקשה על זרח גרנביץ, נוח לך כעת לדבר ?... שמעתי שאתה חברותא שלו ?... אה נעים מאוד, הציעו אותו לאחותי, מה אתה אומר עליו ? במה זה מתבטא מה שאמרת שהוא בחור טוב ? איזה טיפוס הוא ? שקט או סוער ? מסודר או לא ממש ? שמח או רציני ? מה הוא מחפש בשידוכים ? איך הוא בלימודים ? הוא חברותי ? מי הם חברי החדר שלו ?... הוא ירא שמיים ? במה זה מתבטא ? לאיזה סוג בחורה הוא מתאים ? מה הם השאיפות שלו ? אז אתה לא ממש מכיר אותו ?... מי מכיר אותו טוב ?
ואז מתקשרים לבחור עצמו ומבררים על החבר שלו ---
יש אנשים ודודות שמתמחים במשימה.
שמים לב על דברים שכולם אומרים עליו, ועל איך שמתארים אותו