מועדים לשמחה!
אם אתה משתתף בצערי זה כבר טוב(;
ולסקרנים/יות...
עברתי את החג בסוף די נחמד...
דודה חופרת על שידוכים וכן הלאה...
אבל ב"ה חיה ונושמת וזה העיקר(;
נשלח ב-27/3/2018 23:35
חייכנית770 כתבה:
זה לאו דווקא אני...זה שנינו שהבנו שזלא מתקדם ויש חוסר התאמה...אבל אני נקשרתי וזה קשה יותר רגשית מסתם שידוך....
כתבת דברים יפים...
אך בכל זאת איך כ"כ מאמין בזה למרות שבטח גם בקשת על זיווג ותכלס...
נשלח ב-27/3/2018 11:10
נ. ב. נא לדעת שהודיה לה' זה כלי יעיל להגברת האמונה הברורה,
חשוב לנו להאמין שיתכן והבקשה תתמלא, היפלא מה' דבר ?
אמנם קשה יותר להזיז בעל בחירה מהעמדה שלו, וגם כאן ראיתי סיעתא דישמיא מפתיעה לא פעם,
מישהיא סיפרה לי שהיא היתה חייבת לקבל גט מבעלה, והברנש עשה בעיות וקשיים, האישה אפילו לא הרבתה יותר מדי בתפילות, היא פשוט הרבתה בהודיה לה', ותוך זמן קצר היא קיבלה גט ב"ה,
ולכן, מופיע אצלינו הרבה במקורות שלא לפחד, כי הפחד חוסם, ההשענות על אדם גם חוסם, וההודיה לה' פותח שערים ככה זה בדרך הטבע
חחח אני שמחה כשאני משמחת....(:
ובמיוחד שזה באמת קצת מרגיע(;
רציף אתה מתכוון אחרי שינה וכוס ויסקי חחח(:
נשלח ב-26/3/2018 13:36
חייכנית770 כתבה:
רציף,יש צדק בדברייך....ובכלל גילתי שבסוף מחליטים בד"כ מהרגש(;...תכלס?אנחנו די מחליטים בצורה לא חכמה על חיינו.זה למה עושים בירורים לפני עם השכל...אח"כ משוחדים רגשית וכבר לא ממש ניתן לעשות משו...ויש משו בדבריך אבל מצד שני גם כשלאנשים איכפת אנחנו מתלוננים על הטרדה.אני למשל רוצה שיעזבו אותי בשקט....אם ארצה אתקשר לשדכנית אבל ככה להטריד אותי באמצע החיים עם הצעה ועוד הצעה לא רלוונטית...לא בא בחשבון(;...ובכללית אפשר לומר שאני עוד מעט יתחיל להאמין שאין מישו בעולם שיגרום לי להגיד כן בשמחה....
והעיקר לא לפחד כלל יש אצלך ים של רגשות גואים, את רוצה עיצה טובה ? תגיעי לסדר אחרי שינה טובה
בס"דאדםםםםםם(: איזה יופי עדיין חי...ועוד זוכר את הדובי(:...חחח האמת שעד עכשיו נאמנה לדובי הזה מהעבר...(:נעלם לי תקופה ומצאתי אותו בנקיונות לפסח....חחחח הצחקת אותי חחחח(:אבל תכלס?אין כמו לקבל חיבוק מדובי אמיתי(;....
רציף,יש צדק בדברייך....
ובכלל גילתי שבסוף מחליטים בד"כ מהרגש(;...
תכלס?אנחנו די מחליטים בצורה לא חכמה על חיינו.
זה למה עושים בירורים לפני עם השכל...אח"כ משוחדים רגשית וכבר לא ממש ניתן לעשות משו...
ויש משו בדבריך אבל מצד שני גם כשלאנשים איכפת אנחנו מתלוננים על הטרדה.
אני למשל רוצה שיעזבו אותי בשקט....
אם ארצה אתקשר לשדכנית אבל ככה להטריד אותי באמצע החיים עם הצעה ועוד הצעה לא רלוונטית...לא בא בחשבון(;...
ובכללית אפשר לומר שאני עוד מעט יתחיל להאמין שאין מישו בעולם שיגרום לי להגיד כן בשמחה....
נשלח ב-26/3/2018 11:29
בס"ד
אדםםםםםם(: איזה יופי עדיין חי...ועוד זוכר את הדובי(:...
חחח האמת שעד עכשיו נאמנה לדובי הזה מהעבר...(:
נעלם לי תקופה ומצאתי אותו בנקיונות לפסח....
חחחח הצחקת אותי חחחח(:
אבל תכלס?אין כמו לקבל חיבוק מדובי אמיתי(;....