היה ועוד איך ונמאסת עלי מיציתי את הנושא מבחינתי ואתה יצאת פיתה מעוכה מרוחה בטחינה
נשלח ב-25/4/2018 13:22
שירייי כתב:
ואיך אתה מצדיק את זה שכתבת מה היא מחקה ודקה אחרי זה מתקן ומצוטט את דבריי (לטענתך..)??
זה פשוט לא היה...
נשלח ב-25/4/2018 13:19
ואיך אתה מצדיק את זה שכתבת מה היא מחקה ודקה אחרי זה מתקן ומצוטט את דבריי (לטענתך..)??
נשלח ב-25/4/2018 13:17
הקנאה, הקנאה....
ושים לב שהיא לא תמיד מגנה עליי אתמול היא הסבה את תשומת ליבי להגיון (הפחות הגיוני בעיני) בדבריו של רציף. אז כדאי שתנוח או שתחפש דרך שונה להצדיק את התנהגותך ההזויה..
נשלח ב-25/4/2018 13:12
לא זכור לי כדבר הזה. כן זכור לי שרשמתי זאת בעמוד הקודם ותיקנתי. ואת ההודעה הזו בוודאות ראית לפני שתיקנתי כי הגבת עליה. אז יתכן והתערבב לך שני המקרים זה לא כזה נורא וגם לא כזה חשוב ואם יהיה פה מעניין אשמח אולי להשתתף. תודה על ההצעה ובקשה. רק שכרגע נורא משעמם פה. וחבל על הזמן. וחוץ מזה חבל לשתיכן שאתן כל הזמן מגנות אחת על השניה. זה לא תורם להתפתחות האישית.
נשלח ב-25/4/2018 13:04
.
מרוקה כתב:
עובדה שגם אני שלא חשבתי שעץ פרי נהג בניבזות, הבנתי אל נכון למה רציף התכוון.אז יש לך בעיות הבנהובנוסף, את מדמיינת דברים שלא היווכבר הובהר שלא מצופה התנצלות ממך אז אין טעם לחזור ולהבהיר שאת לא מתנצלת. רק כדאי שתהיי מודעת למצב
אז אתה גאון ואני פיתהסבבה?אגב, אין קשר בין חוסר הבנה לדמיוןכי אחרי שכתבתי בעמוד השני מה שכתבתי ותיקנתי, אתה כתבת "מה היא מחקה"? (שאלה מיותרת לכאורה לאור העובדה שניסית לצוטט מה שמחקתי..)ואז תיקנת את זה וצוטטת את ההודעה שמחקתי(שוב, לדעתך, אני כרגע מכחישה)...אז דמיון לא היה פה.וחיים צודקתבוא גם כשנחמד ולא רק כשאתה יכול להתווכח
תוקן על ידי שירייי ב- 25/04/2018 13:04:21
נשלח ב-25/4/2018 12:55
אני עובדת אצלך?
נשלח ב-25/4/2018 12:53
לא הבנתי, מרוקה את צצה פעם בחודש, בערך, בדיוק כשיש איזה ויכוח שבאלך להתערב בו מה ההגיון? למה שלא תתעוררי לפעמים כשיש מישהו או משהו נחמד?
נשלח ב-25/4/2018 12:48
עובדה שגם אני שלא חשבתי שעץ פרי נהג בניבזות, הבנתי אל נכון למה רציף התכוון. אז יש לך בעיות הבנה ובנוסף, את מדמיינת דברים שלא היו וכבר הובהר שלא מצופה התנצלות ממך אז אין טעם לחזור ולהבהיר שאת לא מתנצלת. רק כדאי שתהיי מודעת למצב
נשלח ב-25/4/2018 12:45
אתה באמת כזה דפוק או רק משחק אותה? איך הייתי אמורה לפרש את התגובה שלו כתשובה לשאלתי אם בעיני זו לא הייתה תשובה הדבר היחיד שהתפרש אצלי מהתגובה הזו היה משטמה.
והייתי מוכנה להתנצל אחרי שהבנתי את כוונתו (את התשובה לא קיבלתי..)
ובמקרה הזה אני גם לא מתנצלת כי אין על מה
נשלח ב-25/4/2018 12:29
תעשי מה שבא לך ואת יכולה לעמוד על דעתך מכאן ועד הירח. אבל את המציאות לא תוכלי להכחיש לגבי עץ פרי גם לדעתי הוא לא נהג בנבזות. זה לא הנושא (וגם אם כן היה נוהג בנבזות מעניין לי..). הנושא הוא שאת לא הבנת מה רציף ענה לך ופירשת את זה כמשטמה כלפייך. ועכשיו את ממציאה כאילו נמחקה באורח פלא הודעה שכתבתי וההתנצלות שלך לא ממש מה שחשוב, לא במקרה של רציף וגם לא כאן. אלא מה שקרה
נשלח ב-25/4/2018 12:26
שירייי כתב:
אני אעשה מה שבא לי ואני אשמח לצאת פיתה כרגע אני יותר בכוון של לאפה עם שאורמה... אגב, כשאני טועה (וזה נדירררר) אני מתנצלת בניגוד למישו אחר פה...
ועוד משהו קטנטן לקינוח בעיני עץ הפרי לא התנהג בכזו ניבזות זה רק כיוון חשיבה שהייתי מוכנה לקבל. ונהגתי לפנים משורת הדין, כי אני מקסימה ומיוחדת, והתנצלתי
זה נכון. גם לדעתי.
נשלח ב-25/4/2018 12:24
אני אעשה מה שבא לי ואני אשמח לצאת פיתה כרגע אני יותר בכוון של לאפה עם שאורמה... אגב, כשאני טועה (וזה נדירררר) אני מתנצלת בניגוד למישו אחר פה...
ועוד משהו קטנטן לקינוח בעיני עץ הפרי לא התנהג בכזו ניבזות זה רק כיוון חשיבה שהייתי מוכנה לקבל. ונהגתי לפנים משורת הדין, כי אני מקסימה ומיוחדת, והתנצלתי
נשלח ב-25/4/2018 12:20
את מדמיינת. אני כתבתי מה היא כבר מחקה, ואז בתגובה שמת את האייקון הלז
ואחרי שיצאת פיתה באשכול הסמוך שחלמת שרציף הביע אלייך משטמה ונאלצת להודות שטעית, לא הייתי ממליצה לך לעמוד על דעתך כאן