| נשלח ב-6/11/2022 23:03 |
|
| |
יש מצב שזה היה בשרשור הראיון של אלי כהן (הכי התחברתי לסולואים שלו).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 21:51 |
|
| |
קודי
| AyalaMBC כתב: |  | כן נכון הראיון עם אליהו מאוד יפה.. אןלי בגלל שהוא היה בעברית הן היו יותר פתוחות עם השאלות שלהן |
|
גם עם אלישע מעולה. לא היה לחץ זמן והשאלות היו מעולות.ירחמיאל צריך לכתוב ספר, וצריך לקחת פה פרוייקט לראיין אותו בכמה פרקים ברצף. אני בטוח שהאיש הזה הוא אוצר מוסיקלי וחינוכי עצום. אגב- יש לפורום מסך ירוק לרקע? ראיתי בעבר שדובר פה על קניית ציוד לראיונות לפורום.
תוקן על ידי קודי ב- 06/11/2022 21:53:11
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 21:32 |
|
| |
קודי
אני רוצה לומר משהו כללי בקשר לראיונות: ראיתי היום את של אליהו לוי (בלי קשר להודעה של נתי, סתם כי רימון הודיעו לי שהם פתחו את הגשיה לשם ולשל אלישע) ושליש מהראיון של אלישע כהן. כשכלול, אני חושב שכדאי לא לוותר על השאלה 'האם ירחמיאל השפיע על היהדות שלך' אע"פ שנראה שחלק מהנערים אולי עדיין לא מבינים מספיק את ההשפעה וממילא מתקשים לענות. אבל נראה לי שכדאי להוסיף שאלה אחרת: 'האם ירחמיאל השפיע על האישיות שלך?' היהדות שלהם ממילא תשתקף בתשובה. אבל זו היתה שאולה חשובה מאוד, וטוב מאוד שהעליתן אותה. האם צפויים ראיונות נוספים בקרוב? את ההרכב הנוכחי אני לא מכיר כלל.
תוקן על ידי קודי ב- 06/11/2022 21:33:35
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 21:01 |
|
| |
וואו הראיון עם אליהו לוי ..איזה ביישן וחמוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2022 08:36 |
|
| |
קודי
| מיאמוש כתב: |  | מדובר בבאג של האתר שלא מאפשר להפעיל קישורים ליוטיוב אולי ננסה להעלות לגוגל דרייב |
|
הכי טוב, כי רימון חוסם...
|
|
|
|
|