בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2018 21:09 לינק ישיר 
"לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים

13 שירים חדשים באלבום חדש שיוצא מחר!

להלן קישורים לקמפיין הפרסום

קישור 1

קישור 2

קישור 3

קישור 4

תוקן על ידי netson ב- 16/05/2018 21:26:40

תוקן על ידי netson ב- 16/05/2018 21:27:03

תוקן על ידי netson ב- 16/05/2018 22:20:40

תוקן על ידי מיאמוש ב- 17/05/2018 11:22:42

תוקן על ידי מיאמוש ב- 18/05/2018 00:25:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 22:42 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
סיקור זה תמיד טוב ובינתיים עוד אין אלבום חדש לסקר.
אם כי גם סיקורים לאלבומים ישנים יתקבלו בברכה.
אני מאוד מתרגש לקראת האלבום הקרוב! הסיקור שלי לאלבום "מיאמי לנצח" הסתיים רק בחצי כי הייתי עסוק מאוד בלימודים. אבל מקווה לפרסם בהקדם האפשרי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 14:56 לינק ישיר 

סיקור זה תמיד טוב ובינתיים עוד אין אלבום חדש לסקר.
אם כי גם סיקורים לאלבומים ישנים יתקבלו בברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2023 15:54 לינק ישיר 

jfinch כתב:
האלבום יצא ב-2018 אבל אני מאוד אוהב אותו ואני הולך לכתוב ביקורת על האלבום והשירים בקרוב. אני אשים את זה כאן כשזה ייכתב!

מחכים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 06:21 לינק ישיר 

האלבום יצא ב-2018 אבל אני מאוד אוהב אותו ואני הולך לכתוב ביקורת על האלבום והשירים בקרוב. אני אשים את זה כאן כשזה ייכתב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 15:16 לינק ישיר 
קודי

אפרים1 כתב:
קודי, נדמה לי שמצאתי את האדם הנכון!

אני רוצה לעשות סדר בוויקי, בכל הערכים על הסולנים יש קטגוריה 'מאפייני קול'. כרגע זה כתוב בצורה ממש לא מקצועית, לדוגמא: 'קול יציב ומרגש'...אם אתה מבין בזה אשמח מאוד האם תוכל לעשות שם סדר. 
לחלופין אפשר לפתוח אשכול של מאפייני קול ולדון על כל אחד. כמובן שלא מדובר על כל מאות הילדים אלא על הבולטים שבהם. 

מה דעתך? יש סיכוי לשיתוף פעולה קודי+אפרים?

אפרים, אני עוד מחכה לתשובה שלך על שאלתי הקודמת.בכל מקרה, זה נראה אפשרי, וגם יש לי קצת רעיונות לשכלול. אשמח לדבר איתך אישית, בבקשה פנה אלי- [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 01:49 לינק ישיר 

גם אני הייתי שמחה שתעשה לכולם... (ועדיף לבוגרים יותר)
אבל בגלל שהזמן לא עומד לרשותך אז אמרתי שתעשה רק על המוכרים יותר...
ואם יש לך זמן גם על המבוגרים יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 01:18 לינק ישיר 

אני לא אוהב להתייחס רק לנוצצים ביותר. זה שנער פחות מוכשר או חייכן לא אמור להפוך אותו לעציץ. גם אם היום הוא בן 50-60.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 01:04 לינק ישיר 

אבל אתה לא צריך לשמוע את כולם...
מספיק את הבולטים והמוכרים יותר...
כל השאר בונוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 00:40 לינק ישיר 
קודי

AyalaMBC כתב:
טוב, עכשיו קראתי את זה אבל זה לא דורש יותר מידי...
לשמוע כל סולן (שאול אלסון, עודד קריטי, ייצי ספינר, אלי כהן, אליהו לוי ועוד...) ולכתוב על הקול שלו כמה מילים שמאפיינות אותו. למה בווקי זה לא תמיד כתוב הכי נכון שיש:)

אבל אלו כמעט 46 שנה של סולנים לשמוע..

תוקן על ידי קודי ב- 03/01/2023 01:21:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 00:17 לינק ישיר 

קודי כתב:
וואלה, ברמת העיקרון, בהחלט נראה שיש מצב. האמת שאפילו חשבתי על זה ביני לבין עצמי.
רק שבקולות של ילדים יש לנו בעיה מרכזית שאין מיון מקצועי לקולות שלהם. רועי ידיד שמנהל מקהלה בת"ת שנאי עובד בו, הסביר לי שזה בגלל שקולות של ילדים ונערים אינם דבר קבוע.

האמת ששיש לי עומס, ועבודה כזו דורשת האזנה רבה וזמן כתיבה, אז זה יקח זמן.
מה אני צריך לעשות בנושא?

טוב, עכשיו קראתי את זה אבל זה לא דורש יותר מידי...
לשמוע כל סולן (שאול אלסון, עודד קריטי, ייצי ספינר, אלי כהן, אליהו לוי ועוד...) ולכתוב על הקול שלו כמה מילים שמאפיינות אותו. למה בווקי זה לא תמיד כתוב הכי נכון שיש:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2023 00:14 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

אני רוצה לעשות סדר בוויקי, בכל הערכים על הסולנים יש קטגוריה 'מאפייני קול'. כרגע זה כתוב בצורה ממש לא מקצועית, לדוגמא: 'קול יציב ומרגש'...אם אתה מבין בזה אשמח מאוד האם תוכל לעשות שם סדר. 
לחלופין אפשר לפתוח אשכול של מאפייני קול ולדון על כל אחד. כמובן שלא מדובר על כל מאות הילדים אלא על הבולטים שבהם. רעיון מצויין ג"כ

וואוווווווו איזה רעיון, אי לא מאמינה... 
סוף סוף זה יהיה משהו אמיתי ונכון...
רק תעשו גם לילדים שלא נמצאים עדין בווקי.. 
למה, אני רוצה לכתוב גם בוויקי ואני לא הכי טובה בזה (בלשון המעטה;))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 22:48 לינק ישיר 

וואלה, ברמת העיקרון, בהחלט נראה שיש מצב. האמת שאפילו חשבתי על זה ביני לבין עצמי.
רק שבקולות של ילדים יש לנו בעיה מרכזית שאין מיון מקצועי לקולות שלהם. רועי ידיד שמנהל מקהלה בת"ת שנאי עובד בו, הסביר לי שזה בגלל שקולות של ילדים ונערים אינם דבר קבוע.

האמת ששיש לי עומס, ועבודה כזו דורשת האזנה רבה וזמן כתיבה, אז זה יקח זמן.
מה אני צריך לעשות בנושא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 22:19 לינק ישיר 

לחלופין אפשר לפתוח אשכול של מאפייני קול ולדון על כל אחד. כמובן שלא מדובר על כל מאות הילדים אלא על הבולטים שבהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2023 20:13 לינק ישיר 

נקודה מוסיקלית נוספת לסיקורון:
תהיתי לעצמי למה בשירים שאלי כהן ואליהו לוי שרים סולו, דווקא אליהו מקבל את הסולו הגבוה יותר, למרות שהקול של אלי לא פחות יפה, וגם היכולת הביצועית שלו.
כמו שהעירו על המופע של חנוכה של עמותת עורה לגבי הסולואים שהיו בסולמות שלא התאימו לאחד הילדים:

זה עניין של יכולת אסתטיקה מקסימלית של מנעד: לזמר, כמו לכלי נגינה, יש מנעד צלילים מסוים, אבל בקבוצה מסוימת מתוכם הוא מצליח להישמע הכי טוב ויפה. זה מה שקרה עם אלי ואליהו: אלי מסוגל להגיע לטונים הגבוהים ללא בעיה, אבל בגלל אופי הקול שלו, הוא פשוט יפה יותר בטונים הנמוכים. יש לו קול מעט יותר עבה משל אלי.
לאליהו יש דקיקות מסוימת על פני אלי, ודקיקות נשמעת פחות יפה בצלילים נמוכים, ויותר יפה בגבוהים.
בשיר הקליפ של מקהלת האחדות, אלי שר אמנם יפה, אבל הוא היה עדיין רחוק מהשיא הקולי המהמם שאליו הצליח להגיע. וגם שם נשמע שהקול שלו לא היה בהכרח דק יותר. ירחמיאל דירג בעבר את חמשת הסולנים הטובים ביותר, אבל לטעמי אלי הוא הראשון בין בעלי הקול היפה ביותר.  אני חושב שכבוגר יש לאלי יכולת להיות באריטון טנור מדהים בהיקף היסטורי. אני משער שיהיה לו קול דומה לשל מייק בראנט ז"ל. אני מצפה לשמוע אותו (ואת דניאל פסטרנק) בקריירת זמר בוגר.

אני חושב שיהיה לי קשה מבחינה מנטלית להתחבר להרכב החדש של מיאמי. אני כל -כל אוהב את 'לעולם ועד' ובפרט את הביצועים של אלי, אלישע, אלכסנדר ודניאל, שאני חושב שיקח לי זמן לאהוב את האלבום החדש של מיאמי (שיצא כבר!!).

בברכת 'נווו...'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2022 16:06 לינק ישיר 

יפה מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "לעולם ועד" miami forever- האלבום החדש+סיקורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext