למנהלת -שבעצם השם "מנהלת", כבר מזמן קטן עליה! למראיינת- שכבר מזמן קנתה שם עולמי בין ילדי מקהלת פרחי מיאמי! לאחראית למסודרת לעורכת ולמתוקתקת ביותר שנותנת דוגמא חיה לכולם! לאחת והיחידה שהפריחה את הפורום בשעותיו הקשות ביותר ופירותיה ניכרים כל יום! למצילה שהצילה נפשות באמצעות פורום יקר זה!
מיאמוש- המון מזל טוב!!!
שמחתי מאוד לשמוע את הבשורה הטובה! שיהיו לך הכנות קלות לחתונה מתוך שמחה וטוב לבב! יהי רצון שיהי זה בנין עדי עד על יסודי התורה והמצווה כפי שהם מוארים במאור שבתורה זוהי תורת החסידות!
א-מ-ן!
_____________________________________ אין יותר מתאים מלעשים את הקישור השיר שאת במו ידייך ניגנת!
"מהרה מהרה השם אלוקינו עוד ישמע עוד ישמע בערי יהודה ובחוצות ובחוצות ירושלים קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה קול מצהלות חתנים מחופתם ונערים ונערים ממשתה נגינתם " לחן: ירחימאל ביגון הרבה מזל טוב לרגל אירוסיך כבוד המנהלת המסורה בלב ובנפש השי"ת יעזור שתזכי לבנות בית נאמן בישראל על אדני התורה והיראה בב"א והשי"ת שתזכי לזרע של קיימא בב"א ותזכי לגדלם על התורה ועל החסידות והיראה והמצוות בב"א מאחל מעומק הלב אביגדור (אביגדורק) קליין
נשלח ב-12/6/2018 10:11
יווו תמרור... שנים לא דיברנו;) אמן!! תודה רבה על הברכות החמות!
מזל טוב מיאמוש!! איזה כיף להיכנס עם הודעה כזו טובה, אחרי כל כך הרבה שנים... מזל טוב! ברכות עד בלי די. שתזכו להקים בית קדוש שמח וחסידי בישראל על אדני התורה והיראה (לא התבלבלתי?) ושתראו רוב אושר ונחת מעתה והלאה! הכנות קלות ונעימות...
במיוחד בשבילך, אני אקדיש לך את "בואי בשלום" של שוואקי. נשמע טוב, וגם נחשב, נכון?...
מזל טובבבבבב מנהלת אלופהה!!! האמת שכבר הקדשתי לך באותו יום את כל השירים של מיאמי שקשורים לחתונה!! אבל נקדיש שוב! בניין עדי עד הרבה הצלחה אין עליך!! ואין מה לומר החתן זכה!!!!
אני ממש לא יכול לכתוב במילים איזה התרגשות שיש לי ושמח בשביל המנהלת הכי טוב שהייתה אי פעם בפורום שלנו!!! מכל הלב אני רוצה לאחל לך שתזכי לבנות בית נאמן בישראל והמון הצלחה. בריאות. אושר. ועושר.שמחה. פרנסה וכל טוב!
(כבר מחכה לפגוש אותכם בהופעה הבא!!!)
תודה רבה על האיחולים!! אמן!! אני מאוד מקווה שנטוס, אדע את זה יותר מאוחר:) יהיה לי מאוד קשה לא להיות בהופעה בסוכות אחרי 4 שנים ברצף..
נשלח ב-8/6/2018 14:10
מיאמוש
סנחריב כתב:
וואוו מיאמוש, המון מזל טוב!
וכדי לא לחזור על אותם שירים שכבר הקדישו לך, אני אקדיש לך את ברכת הבית, ומאחל לך (לכם) להקים בית לתפארת.
כן, כן, סנחריב שטען בניתוח שלו לפני כמה חודשים שברכת הבית זה סתם שיר ואלס בינוני, מתקן עכשיו את הניתוח שלו ומודה שהשיר הזה נדבק בו והוא שמע אותו הרבה מאז...
תודה רבה! זה באמת שיר חמוד:)
נשלח ב-8/6/2018 08:32
elmonsey
מזל טוב ענקית להמנהלת היקרה שלנו "מיאמוש"
אני ממש לא יכול לכתוב במילים איזה התרגשות שיש לי ושמח בשביל המנהלת הכי טוב שהייתה אי פעם בפורום שלנו!!! מכל הלב אני רוצה לאחל לך שתזכי לבנות בית נאמן בישראל והמון הצלחה. בריאות. אושר. ועושר.שמחה. פרנסה וכל טוב!