בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2018 23:57 לינק ישיר 
ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!

בראיון הזה יש כמה דברים ייחודים:

א. הוא נערך עם אליהו לוי, אחד הסולנים המוכשרים והנדירים שידעה המקהלה!

ב. הראיון נערך כאן, בארצנו הקדושה.

ג. נערך בעברית! מתחילתו ועד סופו.

ד. הראיון הכי ארוך שנערך עד כה (גם הראיון עם אלישע ארוך, בעריכה).

ה. הראיון קיבל אישור כפול מירחמיאל: אישור לעריכה ואישור לשאלון.

תודות:

א. לה' יתברך, שסידר את הדברים בצורה מופלאה כל כך.

ב. לאמא של אליהו, ששיתפה פעולה בצורה מדהימה! תודה ענקית!

ג. למיאמוש, שהכניסה את עריכת הראיון בתוך כל הכנות החתונה.

ד. לjerusalam, שהצטרפה למיאמוש בעריכת הראיון (ברוכה הבאה לצוות המראיינים של הפורום!).

מאחורי הקלעים:

הכל התחיל מזה שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רציתי שתהיה השנה הופעה בארץ. ההרכב של הקבוצה מעולה, האלבום מצוין ואליהו זו סיבה בפני עצמה. ירחמיאל לא נידב מידע, אז החלטתי ליצור קשר עם ההורים של אליהו מתוך ידיעה שיהיה שם מישהו שיבין את העברית שלי, כי אם הייתי מתחילה להתנסח באנגלית, לא הייתי עושה את זה. כמו שכולם יודעים, הופעה לא הייתה, אבל אז נודע לי שאליהו בארץ וכשמיאמוש סיפרה לי שהיא הולכת לראיין את אלישע, הצעתי לערוך ראיון גם אליהו. זה הלך בערך ככה:

אמא: אין בעיה, אבל צריך לשאול את ירחמיאל.

מיאמוש: לא כדאי לשאול את ירחמיאל, הוא עלול לכעוס.

שירהיהודית: אבל קיבלנו אישור לראיונות בסוכות, בראיון של מנחם.

מיאמוש: בערך, ירחמיאל היה אז במצב רוח טוב.

טרם הספקתי לנסח את הסירוב המנומס, קיבלתי הודעה ש:

אמא: דיברתי עם ירחמיאל ואין בעיה לראיין את אליהו.

מיאמוש: מה?! הם שאלו אותו?! (מיאמוש, התאוששת מההלם?)

כן!!!!! יש לנו אישור רשמי מירחמיאל לראיין את הילדים!!! (ומי אם לא אנחנו יראיין ילד ילד וישאל אותו מה הוא אוהב ומה לא?!).

כאן היה קצר קטן בתקשורת ואחרי שהיינו בטוחים במאתיים אחוז שהראיון לא יצא לפועל, היה רצף של השגחות פרטיות ומיאמוש סדרה לעצמה סדר יום עמוס במיוחד והראיון יצא לפועל.

כחלק מהתיאומים האחרונים, האמא בקשה שאשלח את השאלות מראש, שלחתי את השאלון של אנט (לא ידעתי שאליהו יודע עברית) וכשדיברתי איתה, היא אומרת לי שהם הראו את השאלון לירחמיאל, ופה הלב שלי החסיר פעימה או שתיים וגם מיאמוש הייתה קצת בהלם, אבל כל מה שהיה לירחמיאל להגיד זה שלא יזכירו מקהלות אחרות בשאלות כי זה תחרותי מדי.

אז יש אישור גם על השאלון!

בראיון עצמו אליהו היה מתוק וזורם במיוחד ואת זה אתם תראו בעצמכם.

תהנו ותגיבו...

https://www.youtube.com/watch?v=E39JbjIITOk&feature=youtu.be

הראיון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2019 16:07 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
2be כמה את מענינת! :) תודה! למעשה אנחנו ניק של שתיים יחד אז זה אתן ולא את...את הרבה זמן פה? זהו שאנחנו די חדשות בפורום אבל אנחנו הרבה זמן קוראות בפורום וגם מכירות הרבה ככה שאנחנו מרגישות ותיקות (וגם אנחנו שתיים אז זה כפול:))יותר מהמצטבר שלי בזמן האחרון בטוח... :) אהבתי את ההגדרה וההקבלה. קלעת! לדעתי, יש לו בפוני סוג של קסם נוסף. משהו שמזהה אותו :) מקווה שהוא ימשיך לפרגן לנו בשפע שירים וקליפים. ולא בקמצנות ח"ו... ;) הלוואי!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 05/06/2019 12:39:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2019 18:36 לינק ישיר 

היום צפיתי סופסוף בראיון המדהיייייים עם אליהו המוכשר!!!!! אחרי נסיונות לפתוח את הקובץ ללא הצלחה⁦:-(⁩ וב''ה בזכות שירהיהודית המקסימה ששלחה לי אותו בקובץ שנפתח לחסומים..... וכל הזמן הזה הייתי במתח לראות כבר את הראיון המדובר...... אז כמו שכתבתי היום ראיתי אותו בשלמותו!! פשוט תענוג אחד גדול!!!!!! מרגש! מרתק! מעניין! מפתיע! ערוך מהמם! משאיר חשק לעוד..... אז תודות ענקיות לכל העוסקים במלאכה הלא פשוטה הזאת..... ההשקעה שלכם שווה!!!!!!  זכיתי להכיר את אליהו המתוק והענק!! מקרוב!! מאחורי הקלעים..... שוב, תודה ענקיייייייית!! ותודה אישית לשירה יהודית המדהימה שהקדישה מזמנה כדי שאוכל לראות גם! כי גם לחסומים מגיע..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2019 14:39 לינק ישיר 

2be כמה את מענינת! :) את הרבה זמן פה? יותר מהמצטבר שלי בזמן האחרון בטוח... :) אהבתי את ההגדרה וההקבלה. קלעת! לדעתי, יש לו בפוני סוג של קסם נוסף. משהו שמזהה אותו :) מקווה שהוא ימשיך לפרגן לנו בשפע שירים וקליפים. ולא בקמצנות ח"ו... ;)

תוקן על ידי תמרור25 ב- 05/06/2019 12:39:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2019 14:36 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
שירה י'הודית - הייתי צריכה לקרוא פעמיים את התגובה כדי להבין מה הולך פה... זה משעשע, לכתוב תגובה ולקבל תשובה אחרי חצי שנה... (וגם עכשיו אני לא יודעת מתי תהיי פה כדי לקרוא את זה).
"סוף סוף..." אני תוהה אם זה מכוון אלי... ברור! שנתיים ניסינו לעכל את הקול הנדיר הזה, ואת באת ממש לקראת הסוף. עוד לא עיכלנו והוא כבר עזב... נראה לי שהוא בעצמו לא הבין עד כמה הוא מיוחד ;) "זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! " יכול להיות... ואני חשבתי שזה בזכות המחרוזת שערכתי בווקאלי ושלחתי לו ;) ה' יודע.. שנראיין את ירחמיאל, תזכירי לי לשאול על הנקודה הזו    "זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. " יש בזה משהו מענין, שלדעתך בגלל ההברה זה פחות תפס. אני חושבת שזה בגלל נסגנון השונה. אבל בעיקרון - באמת התכוונתי לזה שהי'ה צריך לתת לו לדעתי לשיר בהברה הספרדית, זה יכול להכניס חידוש וזה יפה. "גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי."  מסכימה עם כל מילה. מקסים!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 26/05/2019 18:21:40

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 27/05/2019 08:07:25

חחח שירה שירה... לא באתי לקראת הסוף :) וסליחה על האיחור האלגנטי... :) מה, אסור להבריז לפעמים? ;) היתי פה כל פעם שיכלתי (בעיות של מחשב ריתקו אותי לתקופה ארוכה) ועכשיו יש בעיות אחרות - של זמן. לא בעיות ב"ה, אבל כן חבל לי לא להכנס יותר. כי התגעגעתי... :) ונראה שיש כאן בנות שמענין לקרוא ולהבין מהן יותר. אז ברור שגם בתקופה שלא היתי פה ניסיתי לחפור קצת יותר על אלי'הו בעיקר ועל מיאמי בפרט. אלי'הו ב-א-מ-ת כוכב! מתוק, חמוד והקול שלו... מצמית מרוב יופי. רגע. הוא עזב? מה? הוא עזב? אוי לא! (מחפשת טישו בדחיפות לקנח את מפל הדמעות) לא נוותר לו! הוא ימשיך להוציא דיסקים. נעמוד לו על הראש. שיוציא עוד שירים וילך בדרך דוד פרלמן, ושלא יעיז לאכזב אותנו כמו שאול - הנחבא אל הכלים ממש. :) הלוואי, שה' יעזור. אין לנו כוח לשבירות לב נוספות. ולגבי הראיון. ברור שאני באה איתך בע"ה, כן? :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2019 14:20 לינק ישיר 

ריאיון מקסים- ממש נכס לאוהדי המקהלה! ישר כח לכל העוסקים במלאכה.
כשחוזרים ורואים את הריאון גדלה האכזבה מזה שהוא לא היה בהופעה האחרונה:(
הקול שלו ברצף סולואים בהקדמה פשוט ממגנט! הקול שלו ממלא את החלל.
העברית שלו מתוקה והוא עונה על הריאיון לעניין כמו שצריך.
זה יפה שהוא מספר את כל ההשתלשלות של הקבלה למקהלה. 
בהחלט רואים שהוא לא מבין כמה הקול שלו אדיר.
הוא מפרגן לירחמיאל מחמאות יפות וזה עוד יותר יפה כי זה מגיע ממנו.
"הוא ממש מקפיד בשערות" חחח כנראה שההערה הזו הופנתה אליו במקהלת האחדות הפוני כיס לו את כל המצח.
התשובה שלו לשאלה אם הוא פגש מעריצים משעשעת :)
השירה הספונטנית בסוף - מעולה ! שומעים את היכולות שלו.
ואם כאן המקום לתאר את הקול שלו במוגזמות אנחנו עושות את זה: הוא כמו פרי מתוק ועסיסי, הוא עוצמתי עם שילוב של עדינות,מתיקות ורגש. הקול שלו ממלא את החדר וחוץ מזה יש לו יכולות וואקליות מדהימות של עליה ודיוק.
אם חיפשתם הגדה מילונית לקול פעמונים- אליהו לוי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2019 10:12 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
שירה י'הודית - הייתי צריכה לקרוא פעמיים את התגובה כדי להבין מה הולך פה... זה משעשע, לכתוב תגובה ולקבל תשובה אחרי חצי שנה... (וגם עכשיו אני לא יודעת מתי תהיי פה כדי לקרוא את זה).
"סוף סוף..." אני תוהה אם זה מכוון אלי... ברור! שנתיים ניסינו לעכל את הקול הנדיר הזה, ואת באת ממש לקראת הסוף. עוד לא עיכלנו והוא כבר עזב... נראה לי שהוא בעצמו לא הבין עד כמה הוא מיוחד ;) "זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! " יכול להיות... ואני חשבתי שזה בזכות המחרוזת שערכתי בווקאלי ושלחתי לו ;) ה' יודע.. שנראיין את ירחמיאל, תזכירי לי לשאול על הנקודה הזו    "זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. " יש בזה משהו מענין, שלדעתך בגלל ההברה זה פחות תפס. אני חושבת שזה בגלל נסגנון השונה. אבל בעיקרון - באמת התכוונתי לזה שהי'ה צריך לתת לו לדעתי לשיר בהברה הספרדית, זה יכול להכניס חידוש וזה יפה. "גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי."  מסכימה עם כל מילה. מקסים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2019 21:54 לינק ישיר 

נשמע מגרה לראות את הראיון עם אליהו לוי!!! הבעיה שאני חסומה..... ב''ה!!!!! מי שיוכל/ תוכל לשלוח קישור ב'גוגל דרייב' לחסומים.... אודה לו מאוד!!!!! תודה ענקית....... מחכה! בקישור הקודם ששלחתם לחסומים זה לא פתח לי.....9; אני יכולה רק בגוגל דרייב..... פליז.....3;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2019 20:18 לינק ישיר 

שירה י'הודית - "סוף סוף..." אני תוהה אם זה מכוון אלי... ;) "זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! " יכול להיות... ואני חשבתי שזה בזכות המחרוזת שערכתי בווקאלי ושלחתי לו ;) ה' יודע.. "זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. " יש בזה משהו מענין, שלדעתך בגלל ההברה זה פחות תפס. אני חושבת שזה בגלל נסגנון השונה. אבל בעיקרון - באמת התכוונתי לזה שהי'ה צריך לתת לו לדעתי לשיר בהברה הספרדית, זה יכול להכניס חידוש וזה יפה. "גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי."  מסכימה עם כל מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2018 19:01 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
וואו, איזה מ-ר-ג-ש! אכן, ראיון מיוחד במינו!!! כמה השקעה שניכרת בכל פרט. בכלל, המתיקות שלך מיאמוש מן הסתם משפיעה הרבה על הראיון והילדים מאד זורמים, בטח בזכותכן... כי האווירה הטובה היא הדבר שהכי הכי חשוב בכל זה! כי זה משפיע מאד על הניראות... אז תודות ענקיות: בראש ובראשונה לריבונו של עולם, שנותן לכל הדברים האלו לקרות ולעשות את העולם למושלם יותר ויותר.:) למיאמוש שאני בהלם מהתזמון שלך ימההשקעה! והית כל כך חמודה, אני גם שמחה שיש להם מישהי שיכולה לתרגם בזמן אמת מילים לא מוכרות, זה חשוב. אני לא רוצה לתאר לעצמי איזו מבוכה יכולה לקרות בלמ זה... לג'רוסלם החמודה :) כל הכבוד!! מענין לדעת מי הסריטה וכו'. גרוסלם הסריטה ומיאמוש שאלה את השאלות. נהניתי מאד מהרקע ששמתם לו! האבנים עושות הרגשה של ירושלים, לא שמו, זה פשוט קיר בית כנסת שלידו הם ביקשו להיפגש. והסתקרנתי כל הראיון איפה בדיוק זה צולם.. בישראל או בחו"ל? בישראל (כתוב בראיון!) אבל לא בירושלים. רק פליז פעם הבאה עדיף להרחיק טיפה את המצולם מהקיר, כי זה נותן תחושה של דחיקה לפינה. תשאירו לו טיפה רווח.. ;) שירהיודית - כל הכבוד! על האכפתיות שלך בכלל, ושמורגשת כאן בפרט. וכן, אני מבינה מה את אומרת לגבי הפריטה לחלקיקי שניות זעירים במיוחד. האמת שכאן אני מקנאת בך... כי זה נראה שיש עוד כמה דברים שהותרתן מאחורי הקלעים וגרמו לי להסתקרן ולרצות במיוחד.. ;) תנוח דעתך... , הורדתי רק שתי דקות מההסרטה המקורית ולא היו בה סודות מיוחדים. אליהו ממש תקתק עניין. וכמובן, למצולם שישב בסבלנות.. :) :) וענה כל כך יפה, חיכן ומתוק. פשוט ראיון מדהים זה! ומן הסתם, גם למשפחתו - ההורים ושות' מגיעה תודה ענקית, אז נגיש להם אותה על מגש של זהב. כי זה דורש בד"כ המון רצון טוב שמבקש להקריב ולעבור כמה מגבלות כדי לשמח אחרים. לא מובן מאליו. אז תודה ענקית לכולכם!! זהו, עכשיו אפשר להתרווח בכיסא בניחותא ולשמוע מה יש לי לומר: א. כל.. טוב, אני באמת לא יודעת ממה להתחיל. מהמתיקות הזו והקול של ה-זמר הבא? מהאישיות? או מהמקצועיות? מהכנות? נראה לי שאתחיל פשוט מזה שהוא כל כך אנושי ובגובה העינים, פשוט לא גבה ליבו ולא רמו עיניו... מסכים לעצמו לדבר בעברית וגם זורם עם מה שקשה לו להסביר... הוא כל כך מדבר מהלב אל הלב. קשה להתעלם מזה. אז ככה, אני בהלם טוטאלי שכן, מצאנו את היופי בתקופה הזו. סוף סוף... הוא פשוט הוא, והוא מביא את כל היופי בצורה מקצועית אבל מתוקה כל כך כי זה באמת חלק ממנו. הקול שלומגיע לגבהים שאי אפשר לא להתרגש מהם... אוי איזה יופי של בריאה! הוא בוגר, והוא חמוד וחינני ומקסים וכל כך נעים לראות ראיון פתוח כזה, בעברית!! (וואו כמה לא מובן מאליו, ותודה על העריכה המדויקת של התרגום והשיפוצים. פשוט מקסים!) והסולואים בסוף... אחחח... להתענג! המדהים הוא, שגם על השמע הכי נמוך אי אפשר לפספס את הצלילות וזו איכות נדירה, ב"ה שכך... והלוואי שישאר נהניתי מהרגעים שהוא הנגיש לנו לדעת מאחורי הקלעים - הופס, שכחתי להודות הרבה לירחמיאל, כי מגיע לו) אני פשוט חושבת שעצם זה שמראינים ילד מהמקהלה שלו, זה פשוט שזה אפשרי בזכותו ובזכות העבודה המקסימה שלו. ונהניתי מהעקרונות שהוא מעביר. זו פעם ראשונה שאני שומעת שהוא מלמד בעברו, זה באמת מתאים לו... הוא מדגיש את זה הרבה. הקטע עם הכיפה והשיער, נראה שזה די חשוב לו... ;) צחקתי מהאפשרות של הכיפה השחורה - פשוט לתת את שלו. אולי בגלל זה הוא מצטלם עם המגבעת לפעמים? ;) לא זכור לי שראיתי ילד עם כיפה גדולה... זה נראה סוג של איום. אבל בעיני זה תורם לאחידות במראה של המקהלה, זה מדגיש את היותם תורנים (ההגדרה שלו מהראיון שערכתי לראיון איתו כבשה אותי) וזה מקסים! איך אלי'הו מראה את האפשרות של הכיפה, תוך שהוא ממחיש את הגודל... מצחיק :) אני חושבת שבכללי, זה נכון להכניס ילדים משירה ספרדית, זה עושה טוב למקהלה איכשהו! והלוואי שיום אחד נשמע שירה בסגנון יותר ספרדי, ולא להפוך קמץ לחולם, לי אישית כמו שזה היום, זה חסר... :) זה סוג השירה של מיאמי. מיאמי מזרח שרו בהבהרה ספרדית ולא ראיתי שזה 'תפס' אם כי אני חושבת שירחמיאל היה צריך לשחרר קצת ולאפשר לאליהו לשיר את תפילת חופה בהבהרה ספרדית כמו שהוא רגיל. נהניתי מכך שהוא יודע הרבה, והוא משתף בצורה מענינת. זה הופך את הראיון למרתק ויותר קרוב ללב! כל הכבוד. נהניתי מהשורה שירחמיאל הוריד, זה מראה על האיכות של מיאמי! ההקפדה שהוא אומר - לשיר בלי לצעוק. אמר את זה הכי נכון שיש. פלא שאוהבים דווקא מיאמי ולא מקהלות אחרות? ממש לא! נהניתי במיוחד מהביצועים שלו בלי תזמורת, על רקע צפצופי מכוניות... איזו אווירה זה עושה! זה מדהים! הוא באמת לא צריך תזמורת עם קול כזה. מה נראה לך שסתם ירחמיאל הכניס בהופעות האחרונות קטעים ווקאלים? זה בדיוק בגלל הקול הזה! אני מרוגשת עד עכשיו (כן, למרות כל התגובה הארוכה הזו הרושם לא פג ב"ה) ;) מהאיכויות של הקול כשזה בלי תזמורת. זה יפה, שלא צריכים להכניס אותו למשבצת של דוד פרלמן ושאול אלסון (אמרתי זאת!) אלא פשוט להביא אותו בכבוד למשבצת של עצמו. גם שאול ודוד לא דורכים על אותה משבצת. ואכן, אליהו בהחלט מקבל מקום של כבוד בשורה של הסולנים הטובים ביותר של מיאמי. זה חידוש וזה לא קרה המון זמן וזה כל כך טוב ומרגש!! חוץ כמובן מהטוב שהביאה מקהלת אחדות וכו'. שזה מבורך בהחלט. הרגישות שלו נעימה, הרצון שלו לחוש כמו כולם למרות הסולואים שקיבל הופכת את הראיון כולו למיוחד יותר. פשוט תענוג! מיאמוש, אני שמחה שהקדישו לך שיר במיוחד, הוא מוקדש לך גם ממני... איזה שירים מיוחדים הוא אוהב! חמוד... הסולו האחרון מעלה דמעות, וזה פשוט לא רגיל. בקיצור, בהנאה לנו ובהצלחה לו ולכולנו. נהניתי ממה שאמרו פה - הוא לא בישן אבל ממש לא גאוותן. פשוט זורם ומקבל הכל בקלות, זה הופך הכל למיוחד יותר, וזה חמוד שהוא לא מרגיש את זה... :) כמה יופי יש בזה. ב"ה... :) והדיוקים שלו בשירה, הופכים אותה לאיכות גבוהה ביותר. לסיכום, נהניתי מכל רגע ומקווה שקצת החזרתי לכן על כל ההשקעות. ומקווה שגם אתן נהנות ;) תמשכנה כך, הרבה הצלחות! ומקווה בע"ה להמשיך להנות כך אי"ה, למרות שזה לא מובן מאליו בכלל. אבל עליכן בע"ה אפשר לסמוך. ;) מצטרפת למיאמוש שאמרה בראיון - נשמח שהוא ימשיך עוד, ונשמח לשמוע ממנו עוד! בהצלחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2018 18:49 לינק ישיר 

וזה גם על זה שרק עכשיו אני מגיבה על מספר נקודות בתגובה הארוכה שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2018 23:13 לינק ישיר 

תודה רבה על הפרחים שהוספת, שירהלה! סליחה שההודעות שלי נראות כזה נורא ואין רווחים. זה נורא אבל מקווה שלא אכפת לכן לקרוא ככה... ;) ו... סליחה ששכחתי. (יש לך איזה סמילי מסמיק או מכסה פנים בשביל ההודעה שלי?) והכי חשוב - תודה רבה על המילים, מקסימה! תמיד הרגשתי שהן מרגשות ועכשיו אני מבינה בזכותך עד כמה... :)

תוקן על ידי תמרור25 ב- 07/11/2018 21:14:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2018 11:58 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
טוב, אחרי פעם נוספת שאני צופה בראיון הזה, כלומר - (זה יותר מפעם שלישית בערך... ;) ) באמת ראיון מקסים ומיוחד במינו! וזה נחמד שהוא בעברית, ב"ה. העברית שלו מתוקה... והדיבור שלו חמוד מאד. הוא בוגר אבל יש לו קול מתוק ועדין וזה ממש שילוב מוצלח שעושה טוב על הלב! אחרי הראיון קלטתי משהו - מיאמוש, ג'רוזלם ושיריודית - הראיון כנראה יצא כל כך חגיגי ומשמח ומדהים בזכות העיתוי המיוחד בו הוא נערך. השמחה כל כך פורצת והופכת את כל הראיון למשהו אחר. איך אפשר לא להתרגש, איך? המסר שלו ענק. בקיצור, אין לי הרבה מילים לתאר את ההתרגשות שלי מהראיון המקסים הזה. רק לאחל לך בעקבותיו - מזל טוב ענק, מיאמוש! תזכו לבנות בית נאמן בישראל ולשמוח ולשמח כל חיכם! )דמיני פה את הסמילי עם הפרחים בבקשה...) :)   בבקשה. אם אפשר - אשמח לדעת מה המילים של השיר תפילת החופה, המילים מדהימות אבל יש כמה שנפלו בין הכיסאות והמבטאים... ;) תודה חברות! אין לי מילים להודות. תהנו ותשמחו בע"ה יחד עם כולנו..

אני רואה שצריך לעשות לך סיבוב קצר ברחבי הפורום...
איפה מחפשים מילים? בפרויקט הויקי של הפורום!
תפילת חופה:

ויהי רצון מלפניך

שתשרה שכינתך בבית הזה

לבנות בית בששון ושמחה

בית שישרו בו תמיד הגילה והרינה

בית מלא קדושה וטהרה

אנה ה׳ זכה החתן והכלה לחיות

באהבה ואחוה שלום ורעות

ותרבה ותעלה מעלה מעלה

עד שנזכה לגאולה שלמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2018 02:18 לינק ישיר 

תודה שירה י'הודית! תודה שחשבת עלי... ;) באמת תגובה ארוכה... :0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2018 20:25 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
מיד ששמעתי את אליהו, חשבתי שזה ממש חבל לכל אלה שהפסיקו לעקוב אחרי מיאמי ויפסידו את הקול המיוחד הזה.

תמרור, השורה הזו מיועדת גם עבורך...

איזה אורך של תגובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2018 16:45 לינק ישיר 

טוב, אחרי פעם נוספת שאני צופה בראיון הזה, כלומר - (זה יותר מפעם שלישית בערך... ;) ) באמת ראיון מקסים ומיוחד במינו! וזה נחמד שהוא בעברית, ב"ה. העברית שלו מתוקה... והדיבור שלו חמוד מאד. הוא בוגר אבל יש לו קול מתוק ועדין וזה ממש שילוב מוצלח שעושה טוב על הלב! אחרי הראיון קלטתי משהו - מיאמוש, ג'רוזלם ושיריודית - הראיון כנראה יצא כל כך חגיגי ומשמח ומדהים בזכות העיתוי המיוחד בו הוא נערך. השמחה כל כך פורצת והופכת את כל הראיון למשהו אחר. איך אפשר לא להתרגש, איך? המסר שלו ענק. בקיצור, אין לי הרבה מילים לתאר את ההתרגשות שלי מהראיון המקסים הזה. רק לאחל לך בעקבותיו - מזל טוב ענק, מיאמוש! תזכו לבנות בית נאמן בישראל ולשמוח ולשמח כל חיכם! )דמיני פה את הסמילי עם הפרחים בבקשה...) :) אם אפשר - אשמח לדעת מה המילים של השיר תפילת החופה, המילים מדהימות אבל יש כמה שנפלו בין הכיסאות והמבטאים... ;) תודה חברות! אין לי מילים להודות. תהנו ותשמחו בע"ה יחד עם כולנו..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ראיון ווידאו מיוחד עם אליהו לוי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext