בית פורומים בחדרי חרדים

מבהיל! "כשמרן האביעזרי מנע תקיפה בעירק"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2018 22:57 לינק ישיר 
מבהיל! "כשמרן האביעזרי מנע תקיפה בעירק"

כידוע לאנ"ש מקדמת דנא, מפני קדושת המועד אני הק' ממעט לעסוק בסוגיות החמורות של  סרסורי ההשקפה וגזירות השמד  העלולים להביא את האדם לעצבות ומרה שחורה ל"ע. אולם לכבוד שמחת החג ראיתי להביא כעת מעשיה קצרה וחביבה המשמחת לבב אנוש.

מן המפורסמות כי משומדי ההשקפה לא בוחלים בשקרים וכזבים (כדרכם בקודש של החסידים השוטים) בבואם לפאר ולרומם את זכרו הטהור של אבי האומה (הליטאית) מרנא האביעזרי נבג"מ. 

אלא שהפעם עסקינן  בסיפור העולה על כל דמיון  (שיש בו ללמד על הכלל) כאשר בעל המעשה הכזבן הגדיל לעשות והסתמך כנראה יותר מדי על זכרונו הקצר של הציבור הנבער, כשהוא  מספר בגוף ראשון  (לא פחות) שבזמן מלחמת המפרץ הוא היה שליחו האישי של הרב שך לראש הממשלה שמיר ובזכות "חכמתו האלוקית" של מרנא האביעזרי  הוא הצליח "למנוע"  פעולה של "הצנחת אלפי חיילים בעירק" למרות שכבר היתה על כך "החלטת ממשלה" , עד כדי כך שבאחת הפעמים "המטוסים היו באוויר ושמיר החזיר אותם"...

אשרי עין ראתה אלה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 10:24 לינק ישיר 

ברור שזה פייק. נראה לכם שהרב שך היה מבקש לדחות ב 3 שעות כשזה נכנס כבר קרוב לזמן החג? עם כל הכבוד לרצון לעשות כותרת זה רק מבזה אותו לחשוב שהוא היה מעדיף חילול שבת. לא היה ולא נברא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 01:42 לינק ישיר 

פה בכתבה אחרת באתר הידברות רשום דווקא שקדישאי בכלל לא ידע על התקפת הכור וכלל לא היה באזור כשהיא בוצעה - וגם זה שזור בענייני אדמורים.

"קדישאי לא היה בקרבת ראש הממשלה בזמן ההתקפה. הוא נשלח לשארם א שייח, לכן בין השאר הוא לא ידע שהיא מתוכננת, ולא הבין את דבריו של הרבי. על ההתקפה שמע רק לאחר מכן, עם כל עם ישראל, ולשמחתו הרבה הצטרפה גם ההתרגשות מדבריו הנבואיים של הרבי מלעלוב."

https://www.hidabroot.org/article/57751

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 00:59 לינק ישיר 

כחרדי גמור אני זוכר איך הרב ש"ך אמר למוביל של המבנה השני, שים לב למספר 2 שלך, הוא מחטיא את הרבים ובאמת הוא היחיד שהחטיא את הליבה הארורה של הציונים אחר כך המטוסים שקעו בבוץ והעגלון של הכנף הצליף בהם בשוט ללא הועיל, רק בזכות הצדיק נעשתה להם קפיצת הדרך והספיקו להפציץ את הכור ולחזור בדיוק לחזרת הש"ץ. במוצאי שבת הרב ש"ך צחק שלוש פעמים וכששאלו אותו מה הדרש והסוד ב3 הצחוקים אמר להם מאיפה לי, אני בכלל ליטאי וכל המעשיות החסידיות הלו הם בובע מאייסעס. בעצם חוץ מהקטע עם בת המוזג, וחבית היי"ש זה הכל נכון כולל הקטע עם 13 האיכרים.

אסף וול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 00:56 לינק ישיר 

בר_בטן כתב:
דומה לסיפור על האדמור מלעלוב זצוק"ל שליווה את תקיפת הכור בעיראק. מצוץ מאותו אצבע.

ההבדל הוא שאת הסיפור עם הרבי מלעלוב סיפר מר קדישאי בעצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2020 22:51 לינק ישיר 

עוד מסיפורי פוגי לחיזוק המוראל... 

אבל מה שכן דבר אחד בטוח!

ישיבתו של מרנא האביעזרי נבג"מ הפכה  ל"עיי חורבות" בדומה לכור העירקי... 

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 27/05/2020 23:00:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2018 20:10 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 11:31 לינק ישיר 

למי שעדיין לא הבין "שליחו הסודי של  מרנא האביעזרי לענייני צבא וביטחון"  שיקר בעובדות הידועות לכל:

א. ראש הממשלה שמיר לא "נמנע" מביצוע "החלטת ממשלה" על פעולה צבאית, מאחר ולא היתה החלטה כזו...

ב. מעולם לא ניתנה הוראה למטוסים להמריא לכיוון עיראק וממילא לא היה שום צורך "להחזיר" אותם...

להלן הסיפור האמיתי מאחורי הימנעות ראש הממשלה מפעולה בעירק:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 01:47 לינק ישיר 

המשל הוא על החיילים שרצו לשלוח לעירק, בעוד שכבר היו שם עשרות או מאות אלפי חיילים של מדינות אחרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 01:05 לינק ישיר 

לא הבנתי מה הקשר של תבן אתה מכניס לעופרים??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 00:37 לינק ישיר 

מי המספר ומאיפה נלקח הסיפור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2018 00:30 לינק ישיר 

דומה לסיפור על האדמור מלעלוב זצוק"ל שליווה את תקיפת הכור בעיראק. מצוץ מאותו אצבע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2018 23:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מבהיל! "כשמרן האביעזרי מנע תקיפה בעירק"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext