בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2018 00:34 לינק ישיר 
סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט

שלום לכולם.
כמו אחרי כל הופעה אני בא לכם שוב עם סיקור קטן ורשימת השירים של הופעה שהתקיימה בחול המועד סוכות תשע"ט.

כשהיגעתי לאולם פגשתי מיד את יושי בנדר ומיד הוא שואל אותי האם זה אתה שאני רואה בווידיאו האחרון של האסק?
כמובן שהתשובה היא כן...
גם פגשתי את נציגי של הפורום שהיגיעו מישראל וגם האמא של אלישה כהן דיברנו לפני ואחרי ההופעה.
מגיע מזל טוב לסולן של פרחי מיאמי "דוד טורקיה" שחגג את הבר מצווה שלו באותו לילה וקיבל שלל סולואים במשך ההופעה.

אחרי ההופעה שוחחתי קצת עם שושנה ביגון היא אמרה לפני כל הופעה היא בודקת אם השם שלי מופיע על הרשימה...

סיפרתי לה על המנהלת הכי מצויין בעולם שלנו "מיאמוש" שהיא התחתנה בשעה טובה היא התלהבה מאוד ומאחלת לה מזל טוב וביקשה שאני ישלח לה לינק להפורום היא רוצה לראות את הפורום שלנו.
ירחמיאל אמר שבעוד כמה שבועות מחכה לנו הפתעה אבל לא נתן פרטים.
היה תזמורת רגיל אבל היה כמה שירים שהמוזיקה היה פלייבק. וכמובן צילמתי את כל השירים של פרחי מיאמי.
ראיתי כמה מצלמות אז כנראה שיהיה DVD של המופעה.
הזמרים אורחים היה משה טישלר. יוני זיגלבאום. שמחה לינר.

והנה רשימת השירים:
משה טישלר: התחיל עם הסינגל החדש "בשבילי". (לא צילמתי)
יוני זיגלבאום: "הללויה" (צילמתי)
"מה נעשה" (לא צילמתי)
שמחה לינר: מחרוזת: "ואתה מרום" "ועל הכל" וסיים את המחרוזת "מי שעשה ניסים"
ואח"כ שר עוד מחרוזת של הדיסק האחרון שלו (המחרוזת הראשון של הדיסק)
ואח"כ שר את השיר "מרקד" של הדיסק "מרקד". (צילמתי)
סוף סוף פרחי מיאמי נכנס ופתח עם השיר דור לדור. (המוזיקה היה פלייבק) ואח"כ שרו "מזל טוב" (חשבתי על מיאמוש בהשיר הזה) ביצעו מושלם פשלה קטן אולי....

אח"כ שרו ''never give up'' אני יגיד לכם את האמת שלא אהבתי את השיר כששמעתי את זה בהדיסק אבל כאן אהבתי את השיר והביצוע.

ואח"כ שרו "עושה שלום" אחד מהשירים הכי אהוב עלי מהדיסק ומהופעות אחרונות. חשבתי שהקצב של השיר היה מהר מידי (Too Fast) וגם חסר לי את הסולו של אלי כהן...אבל עדיין ביצוע יפה. וכמובן שהם ביצו ווקאלי אחרי השיר...

ואחר מכן שרו את השיר אשמח בה' (מוזיקה בלי פלייבק...) מאוד אהבתי את הביצוע. ואחרי זה היה הפסקה קצרה.

משה טישלר חזר עם שיר שקט "תפילת הנרות"
יוני זיגלבאום חזר עם השיר "אודה" ואח"כ את השיר ''UP''

שמחה לינר חזר עם השיר פתחו לי ואח"כ את "המחרוזת הורה" של הדיסק החדש שלו. ואח"כ "ריבונו של עולם" מתוך האלבום "מרקד".

פרחי מיאמי: אלישה כהן ואליהו לוי ומארק רוזנסטק והוסיפו עוד סולן להופעה דוד טורקיה נכנס וביצעו את "יברכך."

אליהו לוי נשאר ושר את "תפילת חופה" ביצע יפה לדעתי ושיר יפה... ואח"כ המקהלה נכנס עם השיר "לעולם ועד"

אח"כ ירחמיאל הזמין להבמה את שמחה לינר וביצע ביחד עם המקהלה את השיר "מהרה" (מתוך כלל ישראל together) ואח"כ שמחה שאל את ירחמיאל האם הוא התקבל למקהלה...

אחרי השיר ירחמיאל אמר שעכשיו הגיע הזמן הכי עצוב של הלילה... הכריז את השמות של הילדים וסיימו עם השיר רווח ביחד עם כל הזמרים אורחים.

אני יודע שקיצרתי הפעם עם הסיקור אבל מאוד רציתי לסכם את הסיקור מהר ולסדר הקליפים. אבל לא נורא היה עוד כמה נציגים מהפורום שיכול לתת עוד פרטים על ההופעה אם שכחתי משהו...

להזכירכם אפשר לבקש ממני הקליפים ואני ישלח דרך box  לאימייל שלכם אך ורק לחברים פעילים בפורום ובתנאי שלא מעבירים וכמובן לא ליוטוב.

אני מאחל לכולם חג שמח!

תוקן על ידי elmonsey ב- 01/10/2018 00:39:41

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2018 22:08 לינק ישיר 

שירה יהודית, יישר כח על המשך הסיקור. גרם לי לראות את המשך ההופעה.
בעז"ה אגיב יותר בפירוט בהמשך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2018 19:05 לינק ישיר 

את יכולה להיעזר בינתיים בהסרטות שהעלתה לנו דניאל הנחמדה:

לא רואים שם את החיוכים והמבטים אבל בהחלט אפשר לשמוע את הביצועים המקסימים של אליהו, אלישע, דוד ועוד כמה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2018 02:29 לינק ישיר 

מרתק מאד! אני שמה לב שאני קוראת, עם חיוכים מתרחבים בלי שליטה, ומתחילה לדמין איך זה נראה שם... נשמע מקסים במיוחד! לא יודעת אם יפה מצידי לבקש, כי באמת קשה לי להיכנס לאחרונה.. אבל לצערי זה לא אומר שאני לא רוצה, כי אני רוצה מאד אבל לא מתאפשר לי. אז אם אפשר לבקש, אני אשמח... ותודה על כל התיאורים המקסימים שלכן, ממש נותן הרגשה טובה. אני מרגישה שאני חיבת להתאים את הסיקורים המפורטים והמדהימים שכ"כ טרחתן לתת ולראות את המציאות, כדי להשוות בין שתי החוויות. זה ממש מכניס לענינים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2018 19:35 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

המשך: שירהיהודית סיקור מענין במיחד.. כאן אני שמה לב שאני לא היחידה ששמה לב לכל הדקיות החמודות האלה..

יברכך

אחד השירים היפים והמקפיצים באלבום, שצפוי היה שיבוצעו בהופעה. התלבטתי אם השיר יושר ע"י השלישיה הנבחרת או ע"י כל המקהלה. על הרכב מרובע ומוצלח שכזה אפילו לא חלמתי. דוד מוסיף מאוד לשיר. עם זאת, לאור התרחבות הייתי מוסיפה יותר קטעי סולו. אכן יש חסר קטן במספר הסולאים לדעתי סולו נוסף לקראת סוף השיר היה תורם רבות

הכירוגרפיה – הריקוד לא עד הסוף, יש שימוש חמוד בכיסאות ועמודי הרמקולים. אבל יש קטעים שבהם הייתי מוסיפה או משנה תנועות.

איזו כניסה דרמטית ומלאת חיוכים.

אליהו לוי – בעוד סולו מושלם, מדויק ויפהפה. היכולת שלו להחזיק מנגינה היא מהטובות ששמעתי.

מרק רוזנסטק – מפתיע בסולו יפה ולא צועק. הוא מסיים בעליה מקסימה ומתמשכת ולא נופל עם צעקה.

אלישע כהן – יש שירים שמתאימים לקול, והקול של אלישע מתאים לשיר הזה, גם שומעים שהוא מחובר לשיר הזה (מיאמוש, מתי את מפרסמת את הראיון? כמה  זמן אני צריכה לשמור את המידע?), שר במתיקות קסומה שכזו. שירים מקפיצים מאודד מחמיאים לאלישע.. קול מתוק וייחודי

דוד טורקיה – כמה שזה יפה! כ"כ מתאים לו להיות חלק משיר אנרגטי שכזה. קצת חבל שבאלבום הוא לא השתתף בשיר הזה הוא יכל לתרום רבות.. המצלמה מתנגשת בו ומזיזה לו את הכיפה וזה קצת מצחיק את אלישע.

תנועת מעבר חמודה.

כולם שרים את ההרמוניה, מרק קצת בולט אבל זה יפה.

חמודים דוד ואליהו שלא מפסיקים לעודד את הקהל למחוא כפיים, דוד מסמן לקהל שהוא רוצה לשמוע אותם...

החלפת מקומות לא מדויקת מספיק.

ירחמיאל כנראה העריך שייקח לילדים יותר זמן להכניס את הרמקול, כי נשאר להם יותר מדי זמן. אליהו, ברגע של תושייה, מסמן לקהל למחוא כפיים ואחריו כל השאר.

תנועות חמודות ושימוש יפה בעמודי הרמקול.

ירחמיאל נשמע חלש LLL חלק מהזמן זה לא הוא, מי זה כן? לא כל כך שמים לב..

כשהוא מתקרב לאלישע ודוד הוא מסמן להם 'טוב' וגורם לאלישע לחייך חיוך רחב. זה חמודדד

המעגל מיותר, לקח להם זמן לחזור לרמקולים כשהיה צריך.

סיום יפה.

תפילת חופה

עוד שיר מהמם שנורא רצינו לראות על הבמה.

לבצע שיר סולו על במה זו משימה לא פשוטה בכלל לילד, גם להחזיק מנגינה וגם להחזיק את הבמה. ואליהו הצליח לעמוד במשימה הזו בצורה יוצאת מן הכלל. מדהים!

לשיר שיר סולו וגם להשאיר אותו מעניין זה בכלל משימה מורכבת. בזמנו, יאיר קניג נעזר בקלידים ובכנר כדי להשאיר את השיר מעניין (וואי, עבר עשור מאז!) (אל תשכחי את דוד פרלמן שביצע את השיר מודים). אליהו עושה את זה עם הבעות פנים והקול מלא הגוונים שלו. הוא גם מתמרן יפה עם הלשבת על הכיסא, משלב את זה טוב.

הוא ממש נכנס לשיר! מתאים לו לשיר שירי תפילה כאלה, יש לו קול מתחנן אבל לא מייבב וזה מיוחד ממש. כמו שהוא בעצמו ציין, שהוא למד לשיר בבית הכנסת, כך שזה ממש מתבקש. הוא שר עם המוןןן רגש וזה באמת מה שעושה את השיר!!

יש כמה מקומות בשיר שממש קל לפעול בהם לצעקות, אליהו מדלג על המכשול הזה ומבצע את השיר מדויק ונקי.

סיום מושלם!!!!

לפי הסיקור של אלי השירים תפילת חופה ולעולם ועד היו ברצף אז כמה דקות היה לאליהו להתארגן, להחליף תלבושת ולנשום. לירחמיאל יש מומחיות במריחת זמן אבל כמה הוא יכול... חחחח

לעולם ועד

זה לא שיר מיאמי קלאסי וזה לא סוד שאני לא ממש מחבבת את השיר הזה באלבום, אבל כאן עם הכירוגרפיה והשינויים הקלים בשיר, זה נהפך לאחד השירים האהובים והנצפים בהופעה. בחלק מהשיר אפשר להבין למה ירחמיאל משלב מוזיקה אלקטרונית, נראה שיש ילדים שממש נהנים מהקצב. גם אני בהתחלה לא התחברתי לשיר כלל הייתי מדלגת עליו קבע כשהייתי שומעת את האלבום אבל לאחר צפייה בשיר התחלתי לחבב אותו במיוחד

הכירוגרפיה – מדהים! באמת מיוחד (מזכיר קצת שירים ישנים) ירחמיאל הצליח להפתיע עם תנועות חדשות שממש משרתות את השיר. נראה שהם למדו את התנועות לאחרונה כי יש טעויות פה ושם, צריך הרבה תמרון עם הרמקול ולקראת הסוף יש בלגן, אבל בכללי הריקוד ממש טוב.

הקריאות "הי" בתחילת השיר מוסיפות. בתוך כל רצף התנועות דוד ואריאל מחייכים זה לזה. רק אני אוהבת את הקטעים האלה?

אהבתי גם שהם שרים פעמים "שלך היא" עם הפסקה באמצע ולא שלוש פעמים רצוף.

אייזיק ודוד טורקיה – זה המקום להזכיר שאני ממש ממש אוהבת דואטים של אחים (מי אמר האחים אייל?), במיוחד שהם כ"כ טובים. הם מעולים ביחד והם מעולים לחוד. אייזיק מדייק ודוד מקפיץ את השיר עם מלא אנרגיות. דואט מדהים אפשר להגיד שזה הסולו שהכי אהבתי במופע:)

העמידה של המקהלה עם הגב והסיבוב בקול שני מתוק מאוד.

תנועה צפויה מאוד (התקדמות קדימה ואחורה) ב"שלך היא".

מנחם צוויקלר – לא שומעים אותו טוב בחלק מהסולו, אבל בחלקים ששומעים הוא  נשמע טוב.

אהרן מנהיים – קטע ארוך מדי של "אווווו", אבל אהרן מחזיק אותו כמו שצריך. הוא ביצע את זה גם באלבום נכון??

קצת לא ברור מה התנועה שהייתה צריכה להיות כאן.

בדקה 3 אלישע כהן ואליהו לוי מחליפים חיוכים. חמודים.

שוב תנועה מאוד צפויה במהלך הסולו של סמי.

סמי סלמה – סולו מצויין! מחזיק את המנגינה היטב לאורך כל הסולו.

אלכסנדר קופר – בסולו הכי טוב שלו במופע הזה. שר מצוין ומשתלב היטב עם המקהלה. הוא ממש מרתק:)

כאן יש קצת בלגן...

זה סולו של אלישע? לא בטוחה, קצת חלש, אבל תמיד כיף לשמוע עוד קצת מאלישע.

סיום יפה, אולי הייתי מסיימת באותו גוש של ההתחלה.

מהרה

הנה הקלאסיקה חוזרת, ביצוע שלישי לשיר של הקבוצה הזו. כאן בולט במיוחד חסרונה של הקבוצה שעזבה, שבמופע הקודם עשתה הרמוניות מקסימות בשיר הזה. ההשתלבות של שמחה ליינר יפה.

מרק רוזנסטק – מה יהיה? למה הסולו הזה עדיין לא חזר לאלישע שביצע אותו מצוין לפני שנה? הוא ממש צועק את הסולו וחבל. מה שחמוד בסולו זה שירחמיאל מגלה שהצווארון של מרק לא מסודר ומסדר לו את הצווארון במבט רחמאי כזה. חח זה היה חמוד .. לדעתי הסולו הזה דווקא יפה למארק יש משהו יפה בצעקה הזאת (בלי השוואה לאלישע)

אליהו זילברברג – בסלי"ל. הסולו השני שלו במופע... קצת התפספס הילד הזה. יש לו קול מקסים, בוגר אבל עדיין מאוד יפה והוא שר מדוייק. קצת חבל שלא השאירו את זה לאייזיק שזה מבצע את זה באופן מושלם!! 

אייזיק טורקיה – כרגיל, צלול, בוגר ומאוד יפה.

אליהו לוי – כמה סולו יכול להיות מדהים? אם כבר דובר על שירים שמתאים לקול אז השיר הזה מתאים לקול של אליהו, שיר תפילה... כמה דיוק, עוצמה ורגש הוא מכניס בתוך הסולו. יכולה לשמוע את הסולו הזה פעם אחר פעם בלי שימאס לי.

כאן ההרמוניות חסרות מאוד.

אליהו לוי סיום – שוב, סולו מדויק ומלא עוצמה. המיוחד שירחמיאל עצר את התזמורת ונותן לקול של אליהו את כל המקום הראוי.

סיום מדהים בארבעה קולות. שילוב מענין ומיוחד .. יפה שזה היה ספונטני!!

הקראת שמות

אחת המשעשעות שראיתי...

התרחשויות:

- לא ברור מה מצחיק את ירחמיאל בזמן של אריאל אייזנברג. אני חושבת שירחמיאל שכח איך קוראים לו ואז הוא שאל אותו ולכן זה הצחיק אותו..

- אייזיק ודוד טורקיה – הקראת שמות הזו דורשת התייחסות מיוחדת. מזל טוב לדוד לבר מצווה! ירחמיאל מציג את אייזיק שמתלהב וירחמיאל אומר לו "תירגע, זה לא הבר מצווה שלך..." ודוד דופק בו מבט. הטפיחות שכם שהם מחליפים בכלל מעלים חיוך. זה היה חזק!! הם ממש זוג חמודים!!

- אלכסנדר קופר ניגש בפנים רציניות וירחמיאל מבקש ממנו לחייך (צעקה מהקהל "שוב פעם").

- הקראת השם של נס עדס מפתיעה את אליהו לוי משום מה.

- ירחמיאל מציג את אליעזר הרץ כ"אלי" ומתקן לאור הצעקות שעולות מהקהל. איזה ביטחון!!

- ירחמיאל אומר לשמעון גולדמן להתקרב יותר.

- חזרה לסיימון וילדס.

רווח

קצת מוזרה לי הבחירה לסיים בשיר ישן, בדרך כלל ההופעה מסתיימת עם שיר אופייני לתקופה. אבל מילא, ביצוע יפה ושיתוף פעולה חמוד עם הזמרים האורחים. גם אני הייתי בוחרת סיום אחר את השיר הזה הם ביצעו כבר מספר פעמים..

אלכסנדר קופר – עליה טובה ומדויקת.

אייזיק טורקיה – מבצע את הסולו שהיה צריך להיות שלו ממזמן. סולו מצוין.

נס עדס – שר קצת חלש, יש לו קול יפה ודיוק בשירה, למה הוא לא שר עם כל הלב?

ברקע מרק, אלישע ואליהו מחייכים אחד לשני.

אהרן מנהיים – סולו קצרצר וחמוד.

סמי סלמה – סולו מצויין! עם קצב ודיוק.

משה טישלר לוקח מאליהו לוי את הרמקול ובהמשך יוני לוקח מסמי, לא יכלו לדאוג לעוד שני רמקולים? אליהו מתמודד יפה בלי הרמקול ואפילו נראה שהוא מרגיש יותר משוחרר בלעדיו. סמי נראה מוטרד, אליהו זילברברג חמוד מתקרב אליו ומציע לו להיות איתו ברמקול ובסוף סמי לוקח ממנו את הרמקול כדי לשיר את הסולו שלו.

מרק רוזנסטק – בסולו שמתאים לקול שלו, גבוה וחזק, יחסית הסולו הזה לא נשמע צעקני, חמוד הפרגון של ליינר וחמוד איך מרק משתחרר ממנו וחוזר בקפיצות למקום.

אלישע, מרק ואליהו מחליטים לגמור את האנרגיה אחרי שתי הופעות ביום וקופצים בשיא המרץ.

הקול של שמחה ליינר משתלב טוב והוא עושה קול שני ממש יפה, נראה שהוא ממש שולט בשיר.

מנחם צוויקלר – בעלייה יפה ומדוייקת. התנגשות קלה עם ירחמיאל...

סמי סלמה – יפה, אבל הקול שלו קצת נבלע.

לסיום - התזמורת מנגנת את לעולם ועד ממש יפה.

תודה על הסיקור שירהיהודית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2018 23:36 לינק ישיר 

המשך:

יברכך

אחד השירים היפים והמקפיצים באלבום, שצפוי היה שיבוצעו בהופעה. התלבטתי אם השיר יושר ע"י השלישיה הנבחרת או ע"י כל המקהלה. על הרכב מרובע ומוצלח שכזה אפילו לא חלמתי. דוד מוסיף מאוד לשיר. עם זאת, לאור התרחבות הייתי מוסיפה יותר קטעי סולו.

הכירוגרפיה – הריקוד לא עד הסוף, יש שימוש חמוד בכיסאות ועמודי הרמקולים. אבל יש קטעים שבהם הייתי מוסיפה או משנה תנועות.

איזו כניסה דרמטית ומלאת חיוכים.

אליהו לוי – בעוד סולו מושלם, מדויק ויפהפה. היכולת שלו להחזיק מנגינה היא מהטובות ששמעתי.

מרק רוזנסטק – מפתיע בסולו יפה ולא צועק. הוא מסיים בעליה מקסימה ומתמשכת ולא נופל עם צעקה.

אלישע כהן – יש שירים שמתאימים לקול, והקול של אלישע מתאים לשיר הזה, גם שומעים שהוא מחובר לשיר הזה (מיאמוש, מתי את מפרסמת את הראיון? כמה  זמן אני צריכה לשמור את המידע?), שר במתיקות קסומה שכזו.

דוד טורקיה – כמה שזה יפה! כ"כ מתאים לו להיות חלק משיר אנרגטי שכזה. המצלמה מתנגשת בו ומזיזה לו את הכיפה וזה קצת מצחיק את אלישע.

תנועת מעבר חמודה.

כולם שרים את ההרמוניה, מרק קצת בולט אבל זה יפה.

חמודים דוד ואליהו שלא מפסיקים לעודד את הקהל למחוא כפיים, דוד מסמן לקהל שהוא רוצה לשמוע אותם...

החלפת מקומות לא מדויקת מספיק.

ירחמיאל כנראה העריך שייקח לילדים יותר זמן להכניס את הרמקול, כי נשאר להם יותר מדי זמן. אליהו, ברגע של תושייה, מסמן לקהל למחוא כפיים ואחריו כל השאר.

תנועות חמודות ושימוש יפה בעמודי הרמקול.

ירחמיאל נשמע חלש LLL חלק מהזמן זה לא הוא, מי זה כן?

כשהוא מתקרב לאלישע ודוד הוא מסמן להם 'טוב' וגורם לאלישע לחייך חיוך רחב.

המעגל מיותר, לקח להם זמן לחזור לרמקולים כשהיה צריך.

סיום יפה.

תפילת חופה

עוד שיר מהמם שנורא רצינו לראות על הבמה.

לבצע שיר סולו על במה זו משימה לא פשוטה בכלל לילד, גם להחזיק מנגינה וגם להחזיק את הבמה. ואליהו הצליח לעמוד במשימה הזו בצורה יוצאת מן הכלל. מדהים!

לשיר שיר סולו וגם להשאיר אותו מעניין זה בכלל משימה מורכבת. בזמנו, יאיר קניג נעזר בקלידים ובכנר כדי להשאיר את השיר מעניין (וואי, עבר עשור מאז!). אליהו עושה את זה עם הבעות פנים והקול מלא הגוונים שלו. הוא גם מתמרן יפה עם הלשבת על הכיסא, משלב את זה טוב.

הוא ממש נכנס לשיר! מתאים לו לשיר שירי תפילה כאלה, יש לו קול מתחנן אבל לא מייבב וזה מיוחד ממש. כמו שהוא בעצמו ציין, שהוא למד לשיר בבית הכנסת, כך שזה ממש מתבקש.

יש כמה מקומות בשיר שממש קל לפעול בהם לצעקות, אליהו מדלג על המכשול הזה ומבצע את השיר מדויק ונקי.

סיום מושלם!!!!

לפי הסיקור של אלי השירים תפילת חופה ולעולם ועד היו ברצף אז כמה דקות היה לאליהו להתארגן, להחליף תלבושת ולנשום. לירחמיאל יש מומחיות במריחת זמן אבל כמה הוא יכול...

לעולם ועד

זה לא שיר מיאמי קלאסי וזה לא סוד שאני לא ממש מחבבת את השיר הזה באלבום, אבל כאן עם הכירוגרפיה והשינויים הקלים בשיר, זה נהפך לאחד השירים האהובים והנצפים בהופעה. בחלק מהשיר אפשר להבין למה ירחמיאל משלב מוזיקה אלקטרונית, נראה שיש ילדים שממש נהנים מהקצב.

הכירוגרפיה – מדהים! ירחמיאל הצליח להפתיע עם תנועות חדשות שממש משרתות את השיר. נראה שהם למדו את התנועות לאחרונה כי יש טעויות פה ושם, צריך הרבה תמרון עם הרמקול ולקראת הסוף יש בלגן, אבל בכללי הריקוד ממש טוב.

הקריאות "הי" בתחילת השיר מוסיפות. בתוך כל רצף התנועות דוד ואריאל מחייכים זה לזה. רק אני אוהבת את הקטעים האלה?

אהבתי גם שהם שרים פעמים "שלך היא" עם הפסקה באמצע ולא שלוש פעמים רצוף.

אייזיק ודוד טורקיה – זה המקום להזכיר שאני ממש ממש אוהבת דואטים של אחים (מי אמר האחים אייל?), במיוחד שהם כ"כ טובים. הם מעולים ביחד והם מעולים לחוד. אייזיק מדייק ודוד מקפיץ את השיר עם מלא אנרגיות.

העמידה של המקהלה עם הגב והסיבוב בקול שני מתוק מאוד.

תנועה צפויה מאוד (התקדמות קדימה ואחורה) ב"שלך היא".

מנחם צוויקלר – לא שומעים אותו טוב בחלק מהסולו, אבל בחלקים ששומעים הוא  נשמע טוב.

אהרן מנהיים – קטע ארוך מדי של "אווווו", אבל אהרן מחזיק אותו כמו שצריך.

קצת לא ברור מה התנועה שהייתה צריכה להיות כאן.

בדקה 3 אלישע כהן ואליהו לוי מחליפים חיוכים. חמודים.

שוב תנועה מאוד צפויה במהלך הסולו של סמי.

סמי סלמה – סולו מצויין! מחזיק את המנגינה היטב לאורך כל הסולו.

אלכסנדר קופר – בסולו הכי טוב שלו במופע הזה. שר מצוין ומשתלב היטב עם המקהלה.

כאן יש קצת בלגן...

זה סולו של אלישע? לא בטוחה, קצת חלש, אבל תמיד כיף לשמוע עוד קצת מאלישע.

סיום יפה, אולי הייתי מסיימת באותו גוש של ההתחלה.

מהרה

הנה הקלאסיקה חוזרת, ביצוע שלישי לשיר של הקבוצה הזו. כאן בולט במיוחד חסרונה של הקבוצה שעזבה, שבמופע הקודם עשתה הרמוניות מקסימות בשיר הזה. ההשתלבות של שמחה ליינר יפה.

מרק רוזנסטק – מה יהיה? למה הסולו הזה עדיין לא חזר לאלישע שביצע אותו מצוין לפני שנה? הוא ממש צועק את הסולו וחבל. מה שחמוד בסולו זה שירחמיאל מגלה שהצווארון של מרק לא מסודר ומסדר לו את הצווארון במבט רחמאי כזה.

אליהו זילברברג – בסלי"ל. הסולו השני שלו במופע... קצת התפספס הילד הזה. יש לו קול מקסים, בוגר אבל עדיין מאוד יפה והוא שר מדוייק.

אייזיק טורקיה – כרגיל, צלול, בוגר ומאוד יפה.

אליהו לוי – כמה סולו יכול להיות מדהים? אם כבר דובר על שירים שמתאים לקול אז השיר הזה מתאים לקול של אליהו, שיר תפילה... כמה דיוק, עוצמה ורגש הוא מכניס בתוך הסולו. יכולה לשמוע את הסולו הזה פעם אחר פעם בלי שימאס לי.

כאן ההרמוניות חסרות מאוד.

אליהו לוי סיום – שוב, סולו מדויק ומלא עוצמה. המיוחד שירחמיאל עצר את התזמורת ונותן לקול של אליהו את כל המקום הראוי.

סיום מדהים בארבעה קולות.

הקראת שמות

אחת המשעשעות שראיתי...

התרחשויות:

- לא ברור מה מצחיק את ירחמיאל בזמן של אריאל אייזנברג.

- אייזיק ודוד טורקיה – הקראת שמות הזו דורשת התייחסות מיוחדת. מזל טוב לדוד לבר מצווה! ירחמיאל מציג את אייזיק שמתלהב וירחמיאל אומר לו "תירגע, זה לא הבר מצווה שלך..." ודוד דופק בו מבט. הטפיחות שכם שהם מחליפים בכלל מעלים חיוך.

- אלכסנדר קופר ניגש בפנים רציניות וירחמיאל מבקש ממנו לחייך (צעקה מהקהל "שוב פעם").

- הקראת השם של נס עדס מפתיעה את אליהו לוי משום מה.

- ירחמיאל מציג את אליעזר הרץ כ"אלי" ומתקן לאור הצעקות שעולות מהקהל.

- ירחמיאל אומר לשמעון גולדמן להתקרב יותר.

- חזרה לסיימון וילדס.

רווח

קצת מוזרה לי הבחירה לסיים בשיר ישן, בדרך כלל ההופעה מסתיימת עם שיר אופייני לתקופה. אבל מילא, ביצוע יפה ושיתוף פעולה חמוד עם הזמרים האורחים.

אלכסנדר קופר – עליה טובה ומדויקת.

אייזיק טורקיה – מבצע את הסולו שהיה צריך להיות שלו ממזמן. סולו מצוין.

נס עדס – שר קצת חלש, יש לו קול יפה ודיוק בשירה, למה הוא לא שר עם כל הלב?

ברקע מרק, אלישע ואליהו מחייכים אחד לשני.

אהרן מנהיים – סולו קצרצר וחמוד.

סמי סלמה – סולו מצויין! עם קצב ודיוק.

משה טישלר לוקח מאליהו לוי את הרמקול ובהמשך יוני לוקח מסמי, לא יכלו לדאוג לעוד שני רמקולים? אליהו מתמודד יפה בלי הרמקול ואפילו נראה שהוא מרגיש יותר משוחרר בלעדיו. סמי נראה מוטרד, אליהו זילברברג חמוד מתקרב אליו ומציע לו להיות איתו ברמקול ובסוף סמי לוקח ממנו את הרמקול כדי לשיר את הסולו שלו.

מרק רוזנסטק – בסולו שמתאים לקול שלו, גבוה וחזק, יחסית הסולו הזה לא נשמע צעקני, חמוד הפרגון של ליינר וחמוד איך מרק משתחרר ממנו וחוזר בקפיצות למקום.

אלישע, מרק ואליהו מחליטים לגמור את האנרגיה אחרי שתי הופעות ביום וקופצים בשיא המרץ.

הקול של שמחה ליינר משתלב טוב והוא עושה קול שני ממש יפה, נראה שהוא ממש שולט בשיר.

מנחם צוויקלר – בעלייה יפה ומדוייקת. התנגשות קלה עם ירחמיאל...

סמי סלמה – יפה, אבל הקול שלו קצת נבלע.

לסיום - התזמורת מנגנת את לעולם ועד ממש יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2018 09:05 לינק ישיר 

מרק רוזנסטוק - לפי דעתי נובע פחות מאבהות ויותר מסוג של פרפקציוניזם.

יש משהו בזה...

בדיוק. אם המיקרופונים לא פועלים, הם אמורים להחליף, ומכיוון שנראה שיש לאחים כימיה טובה, הם עושים זאת במהירות ובמקצועיות.

אני חושבת שזה כך בכוונה, כל המיקרופונים על ווליום מסוים, וכאשר ניגשים לשיר סולו, מגבירים לו את העוצמה.
לי זה נשמע מוזר.. האיש סאונד אמור לדעת מי שר. הרי הוא יודע למי להגביר כשהוא מתחיל לשיר אז שיגדיל קצת ראש ויגביר שניה לפני.. הרי אין סולואים בהפתעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2018 07:57 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
עדיין לא יצא לי לראות את כל הסרטונים אבל לא יכולתי לעמוד בפני מהרה אז ראיתי...

1. יפה שירחמיאל מסדר לו (איך קוראים לו?) את הצווארון. ממש כמו אבא שלהם.  מרק רוזנסטוק - לפי דעתי נובע פחות מאבהות ויותר מסוג של פרפקציוניזם.

2. האם ראיתי נכון שלטורקייה (לא מבדיל ביניהם) יש טבעת? מעניין איך ירחמיאל הרשה לו. חורג מההופעה היצוגית... 

3. מה הקטע שהם מחליפים מיקרופונים? יש כאלה שלא פועלים? בדיוק. אם המיקרופונים לא פועלים, הם אמורים להחליף, ומכיוון שנראה שיש לאחים כימיה טובה, הם עושים זאת במהירות ובמקצועיות.
ולמה כשהסולנים מתחילים לשיר זה נשמע כאילו המיקרופון שלהם מושתק ואז מישהו נזכר להגביר אותם? אני חושבת שזה כך בכוונה, כל המיקרופונים על ווליום מסוים, וכאשר ניגשים לשיר סולו, מגבירים לו את העוצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2018 19:58 לינק ישיר 

עדיין לא יצא לי לראות את כל הסרטונים אבל לא יכולתי לעמוד בפני מהרה אז ראיתי...

1. יפה שירחמיאל מסדר לו (איך קוראים לו?) את הצווארון. ממש כמו אבא שלהם.

2. האם ראיתי נכון שלטורקייה (לא מבדיל ביניהם) יש טבעת? מעניין איך ירחמיאל הרשה לו. חורג מההופעה היצוגית...

3. מה הקטע שהם מחליפים מיקרופונים? יש כאלה שלא פועלים?
ולמה כשהסולנים מתחילים לשיר זה נשמע כאילו המיקרופון שלהם מושתק ואז מישהו נזכר להגביר אותם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2018 16:46 לינק ישיר 
mbcforever

שירהיהודית כתב:
mbcforever & jerusalam תודה על התגובות! עשיתן לי חשק לסיים את הסיקור. נחמד לשמוע.. מזכיר לי גם לכתוב סיקור.. בעז"ה אכתוב בקרוב..

mbcforever לא הבנתי מה כתבת לגבי הסולו של סמי באשמח. לדעתי זה נשמע הרבה יותר מוצלח כשאלישע מבצע את שני החלקים. גם ככה זה סולו קצר ובקושי שמים לב שסמי שר. נכון אבל אם שמת לב המשפט השני של הסולו מתחיל יחד עם המשפט הראשון מה שלא מאפשר לבצע בהופעה.. ובמחשבה שניה הביצוע באלבום יפה בהרבה מההופעה.

jerusalam  הסולו לכל ילד זו פשוט המציאות, יש כאן משהו טוב כי מן הסתם כל ילד רוצה להיות סולן, אבל לפעמים הסולו כ"כ קצר שבקושי מצליחים לשמוע את הקול והאיכות. (ולפעמים גם קורה שהרמקול לא עובד..מה שמשום מה קורה הרבה בסולאים קצרים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2018 12:59 לינק ישיר 

mbcforever & jerusalam תודה על התגובות! עשיתן לי חשק לסיים את הסיקור.

mbcforever לא הבנתי מה כתבת לגבי הסולו של סמי באשמח. לדעתי זה נשמע הרבה יותר מוצלח כשאלישע מבצע את שני החלקים. גם ככה זה סולו קצר ובקושי שמים לב שסמי שר.

jerusalam  הסולו לכל ילד זו פשוט המציאות, יש כאן משהו טוב כי מן הסתם כל ילד רוצה להיות סולן, אבל לפעמים הסולו כ"כ קצר שבקושי מצליחים לשמוע את הקול והאיכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2018 16:14 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

אלימונסי, שוב תודה ויישר כח על צילום ההופעה!

זו אותה מצלמה מפעמים קודמות? כי הצילום הפעם ממש חד. צילום איכותי מאוד, תודה אלימונסי!

הקדמה:

הקבוצה

הניסיון של הילדים, בערך שנתיים וחצי, ניכר מאוד. הם יודעים לתפקד, יש להם בטחון והם גם משוחררים יחסים. עשו עבודה ממש טובה בהופעה הזו!

הבמה

החזות של הבמה מושקעת מאוד! יש שימוש נרחב באורות ובמסך מאחורה בכל מיני צורות. עם זאת, הבמה יחסית קטנה. מאוד. המצלמות תופסות בה חלק גדול. לא זכור לי עוד הופעה שהמצלמות בלטו כל כך. הן כמעט התנגשו בילדים, בעצם הן ממש התנגשו בדוד טורקיה בשיר יברכך.

התלבושת

אפודות בצבע אדום-כתום, בגזרה של האפודות הירוקות מתקופת אט אט (פסח ע"ה, פסח ע"ו). עניבות בצבע שחור ואדום מתחלף. לדעתי, התלבושת סבירה בהחלט. אני לא חושבת שילד במקהלה צריך להתלבש כאילו הוא הולך לבית הכנסת והחליפות קצת כבדות לי מדי. יש גם תלבושת לנבחרת שמבצעת את יברכך, אפודות באותה גזרה וחליפות אחידות!

בסלי"ל

שימו לב לתופעה הבאה: כמה סולנים היו לנו פעם, בתחילת תקופת האקספריאנסים? בעיקר היו שלושה סולנים ראשיים שתפסו את הבמה, פה ושם היה עוד סולנים אבל ממש מעט. לאט לאט התרחבה תופעת סולני המשנה. בתקופת רווח – יבוא חלק גדול מהילדים קיבלו סולו, עדיין לא כולם. החל מתקופת אט אט ניתן היה לשים לב לכך שירחמיאל משתדל לתת סולו לכל הילדים, לפחות בהופעות. זה טוב או לא? אם זה נכון שלאחרונה המקהלה בתשלום (אשכול "תקדים") זה די מובן. בקבוצה הזו זה עוד יותר בלט וגם באלבום כל הילדים קיבלו לפחות סולו אחד. לכן במקרה של סולו שיוצר/הועבר/חולק במטרה לתת סולו לילד שלא קיבל זה יצוין בקיצור:
במסגרת סולו לכל ילד – בסלי"ל.

דור לדור

אם ירחמיאל היה מתייעץ איתי, הייתי אומרת לו להתחיל עם אשמח על קפיצותיו ולסיים עם דור לדור, אבל הוא לא...

העמדה

כשהקבוצה של אט אט ביצעה את השיר הזה הם הסתדרו בתחילת השיר במשולש. כשהקבוצה הנוכחית ביצעה את השיר הם נשארו בשתי שורות רק שהם החליפו את המקומות כך שמי שבדרך כלל בצד היה באמצע. הפעם הם החזירו את המשולש. אני לא יודעת למה ירחמיאל מצא לנכון לשים את אליהו ודוד בחזית המשולש, הם גם כך בולטים מאוד בהופעה, אולי הם התאימו לו מבחינת הגובה.

ואם הזכרנו את אליהו ודוד לשניהם מגיע צל"ש על הופעה מתוקתקת, שמירה על פוקוס לאורך כל ההופעה והפקת סולואים מדהימים אחד אחד!!!

סולנים:

דוד טורקיה – בסולו אנרגטי, מלא קצב ומדויק. הוא מכניס את כולו לשיר. אחד הסולנים האנרגטיים בהופעה.

יוסף וידל – בסלי"ל. לוקח חצי מהסולו של מנחם. האמת שפחות אהבתי את הקול שלו בעבר, אבל אחרי ההתחלפות הקול שלו נהיה יציב והרבה יותר יפה לדעתי. כן, יש דברים כאלו.

מנחם צוויקלר – גם קול אחרי התחלפות. המזל שלו שהקול שלו היה כ"כ דק שממש לא מורגשת ההתחלפות, רק שקשה לו לעלות בטונים. הסולו הזה יפה מאוד. טון גבוה מדי אבל סולו יפה.

מרק רוזנסטק – מה זה? משחקים חבילה עוברת בסולו הזה? כל הופעה יש סולן אחר שמבצע את הקטע הזה. לידע כללי: צבי שמחון, אביגדור גלוק, בני מן, אלי כהן, אלישע כהן ועכשיו מרק. איזו בקיאות...

בכל מקרה, הסולו הזה ממש מתאים לו, הוא מספיק גבוה והנטייה של מרק לעלות בטונים מתאימה לכאן. גם הקול שני של המקהלה מאוד יפה. גם פה המצלמה עוד שנייה מתנגשת באליעזר. מזל שהוא הוריד את הראש...

אהרן מנהיים – זה לא סוד שהוא התפספס ממש באלבום. אני אוהבת את הקול המתוק והשירה הקלילה שלו. הגדרה קולעת. לפחות בהופעה הזו הוא קיבל קצת יותר במה והסולו הזה מקסים.

מיכאל אברג'ל – בסלי"ל. קול צעיר מאוד, טיפה תינוקי. אבל אפשר לשמוע שיש לו יכולת טובה להחזיק מנגינה.

בסוף השיר יש העמדה נוספת, שאם ההסרטה הייתה במעוף ציפור הייתי יכולה לדעת מה היא, אולי זיג זג. לא ברור, אבל אם מוציאים את אליעזר ודוד, במבט מלמעלה זה נראה בערך ככה \/ /\ \/...

זה מיכאל אברג'ל שעושה את העליה האחרונה "דור לדור"? כנ"ל - יש לו קול טיפה תינוקי - אבל פה זה מעולה ומתוק.

חמוד איך ירחמיאל נעמד ליד אלישע בסיום השיר.

מזל טוב

בעדינות אני אגיד שאני מעדיפה את הביצוע הקודם, במופע פסח ע"ח, חסרים לי הסולואים של אלי ודניאל וגם ירחמיאל שיגע אותם לגמרי עם ההרמוניות.

דוד טורקיה – מתחיל טיפה גבוה, אבל מחזיק יפה את הסולו (איפה אלי? איפה?). קול יציב.

שמעון גולדמן – בסלי"ל. סולו קצת קשה בתור סולו ראשון, הוא מסתבך עם החזקת המנגינה, במיוחד בגלל שהוא עסוק בלקבל אישור מירחמיאל ולא מצמיד טוב את הרמקול. אבל יש לו קול יפה ואני מניחה שאם הוא היה יותר רגוע, הוא היה יכול לעשות את זה טוב יותר.

סמי סלמה – הסולו שיותר טוב מפעם קודמת! הוא מחזיק את המנגינה כמו שצריך ומסיים את מעולה את הסולו. סולו רגוע ומעולה! והסיום עוד יותר.

אלישע כהן – מתחיל שניה לפני הזמן. סולו עדין ויפה, השיר הזה מתאים לרכות של הקול שלו. עלייה יפה. קול טיפה צרוד ובוגר.

הרמוניה יפה שלא הייתה שם קודם.

ירחמיאל מסמן לילדים לשיר מיד עם הרמוניות, ולא את הקטע שכולם שרים יחד. חבל, קודם צריך לשיר אחיד.

לא ברור מה קרה במהלך השיר, ירחמיאל לא היה כדי לכוון את הילדים...
דוד מתחיל ועוצר ואז ירחמיאל ברקע מתחיל "וקול שמחה" עם דוד, ומצטרף ילד ועוד אחד... ואז החצי השמאלי ואז כולם... לא ברור.

הילדים מבצעים ממש יפה את ההרמוניה של מקהלת זמירות.

אליהו לוי – מדלג על ה"אההה" היפה שפותח את הסולו... משהו בקצב לא מסתדר לו בהתחלה, אבל מתגבר על זה. בגדול, סולו יפה. הסולו הכי פחות טוב שלו בהופעה הזו, אבל זה לפי הקריטריונים שלו. נשמע שהוא קצת נתקע בעלייה, לא?

Never give up

השיר הזה לא מהחביבים עלי באלבום, אבל מיד חשבתי שהוא יכול להיות ממש חמוד בהופעה. הכירוגרפיה יפה ובחלקה ממש צפויה ומשרתת את השיר.

הצעידה הזו קדימה ואחורה כאילו יוצאת מהמנגינה.

אייזיק טורקיה – מתחיל את הסולו ומחליף את הרמקול עם דוד. מישהו שמע הבדל? לא, אבל קטע חמוד. כי אני לא. סולו יפה עם קול בוגר אבל יציב.

סיימון וילדס – יש לו קול יפה והוא מבצע ממש טוב.

אליהו זילברברג – איך הוא גדל והקול שלו כבר נשמע בשלבי התחלפות... הסולו הזה מצוין והעליה בסוף ממש מדויקת.

אריאל אייזנברג – בסלי"ל. הופה! מי למד לשיר, להיכנס נכון לסולו ולשמור על המנגינה? זה מרגש! מפתיע, הוא נשמע מאוד בוגר.

אליהו לוי – מגיע מהצד השני של הבמה ולוקח שניה לקלוט שזה הוא, במיוחד שהוא שר בדרמטיות כזו, מעבה את הקול שלו.

מנחם צוויקלר – הוא נשמע קצת מתאמץ בסולו הזה.

דוד טורקיה – בסולו חזק, מלא מרץ וממש יפה. מסיים חמוד עם התנועה של ה'הי' עם היד.

נס עדס – בסלי"ל. ברוך הבא! בסולו הזה קצת קשה לשמוע את איכות הקול.

אהרן מנהיים – עושה עבודה טובה בסולו הזה.

יוסף וידל – בסלי"ל. שוב, לא מצליחה להבין את הקול.

אלכסנדר קופר – לא ממש שומעים אותו טוב בסולו הזה.

אלישע כהן – סולו טוב. מעלה את הקטע הזה של השיר.

אם לא הבסלי"ל, הקטע הזה היה צריך להתחלק בין שני סולנים, לא יותר. לדעתי ריבוי הסולנים קצת מסרבל.

אליעזר הרץ – חמוד ונשמע מאוד בוגר.

מנחם צוויקלר – סולו יותר טוב מהקודם. הסיום טוב.

דוד טורקיה – שומר על המנגינה היטב למרות שהוא משתלב עם התנועות.

מרק רוזנסטק – מתחיל טוב את הסולו, רק יותר בעדינות עם העלייה בסוף, קצת צועק.

אולי זה חמוד שיש הרבה סולנים בהופעה, אבל קשה לשמוע היטב את הקולות. וזה היה קשה לסקר את כולם...

פנטומימה: שאני אבין, זה כביכול אליהו מיואש וירחמיאל ואליעזר מעודדים אותו לא להתייאש, never give up וכו' ואז הוא מתעודד? זה באמת לא ברור... חסרה לי עוד שניה של שכנוע מצד אליעזר, לאליהו יש יכולת דרמטית טובה. וגם לירחמיאל... וחמוד הרעיון.

בהסרטה של דניאל זה נראה שגם אלכסנדר ואלישע עושים פנטומימה, אבל משהו במומנט מתפספס להם.

שוב, שימוש בסולנים שגם ככה בולטים מאוד בהופעה, אבל הם מגלים פה צדדים נוספים.

חמוד הקטע שירחמיאל מנסה להשתלב איתם בצעידה קדימה ואחורה...

קוורטט – יפהפה! ממש שילוב מוצלח. גם ההתקדמות שלהם לקדמת הבמה חמודה ממש.

ההתאספות סביב ירחמיאל צפויה. כשדמיינתי את הקטע הזה, ככה דמיינתי את זה!

אבל אני לא רואה ולא שומעת את ירחמיאל שר... מעניין למה... סוג של פנטומימה;)

בup up up בסוף יש תנועה נגררת.

שלום על ישראל

השיר המבוצע ביותר על ידי הקבוצה הזו, והביצוע הזה אחד היפים!

מנחם צוויקלר – כניסה יפה מאוד! משתלב טוב עם השיר.

דוד טורקיה – מחזיק היטב את המנגינה לאורך כל הסולו. ההטיה של הגב אחורה הזכירה לי את דוד פרלמן.

סמי סלמה – סולו ארוך שמאפשר לשמוע היטב את הקול שלו. ביצוע מצוין. מעדיפה את הקול שלו אחרי ההתחלפות.

אליעזר הרץ – פחדתי שהצומי שהוא מקבל מירחמיאל נובע מהכריזמה והמראה החיצוני, אבל יש לו קול מהמם! בניגוד למראה העדין שלו, יש לו קול חזק וטוב! והוא גם שר ממש מדויק.

אהרן מנהיים – בסולו יפהפה שמדגיש את היכולות שלו. המיוחד בקטע הזה, הוא הקול שני שהמקהלה עושה. במקור זה סולו של איתן מצ'ניק שלצערנו לא היה בהופעה. מעניין איך הוחלט שכל המקהלה תבצע את הסולו ולא סולן אחר. ההרמוניה עדינה וקסומה.

אלישע כהן – בסולו יפהפה, עדין ומלא קסם. הוא מדייק מאוד בשירה. הקול כאן נשמע בוגר יותר.

מרק רוזנסטק – מתחיל טוב, העליות בסוף מיותרות ממש.

אליהו לוי – אין לי מילים לתאר את היופי של הסולו הזה. משום מה הוא הזכיר לי את הביצוע הראשון שלו לקטע הזה, אי אז בפסח ע"ז, במונסי, וזה יפה שגם אחרי שהוא צבר ניסיון ומוניטין הוא עדיין שר עם התמימות והחן של אז... זה מה שמאפיין את השירה שלו.

אלכסנדר קופר – יפה ומדויק. מתוק.

בסוף מישהו מהקהל צועק "אליעזר" וכל המקהלה מסתובבת אליו...

שלום על ישראל – סיום

זה לא בדיוק ביצוע ווקאלי, זה ביצוע עם ליווי שקט יותר.

מרק רוזנסטק – מבצע יפה ולא עולה יותר מדי. בדיוק במהלך הסולו שלו ירחמיאל מסמן לתזמורת להתחיל. הוא חוזר למקום עם פרצוף של "מה ירחמיאל הזה רוצה ממני?"...

אליהו לוי – יפהפה! כשהתזמורת שקטה יותר אפשר לשמוע יותר את הקול הנדיר שלו. סולו מתוק, טהור ועוצמתי.

ירחמיאל מדגים לנו קצת איך המקהלה מבינה את הסימנים שלו.

אליעזר הרץ – חמוד במיוחד, יש לו יכולות.

אשמח

השיר הזה דורש מלא אנרגיה ולבצע אותו בסוף הרצף היה קשה. לפעמים המקהלה נשמעת כאילו חלק מהילדים מחכים לכוס מים שתרטיב את גרונם.

סימון וילדס – קול יפה וביצוע מוצלח.

נס עדס – יש לו קול יפה, אבל כאן הוא שר קצת יבש.

דוד טורקיה – איזה סולו יפה! עם האנרגיות והדיוק של דוד.

אלכסנדר קופר – נזכר להראות לנו מה יודע... סולו מתוק ויפה.

יוסף וידל ונס עדס מחליפים את אלי ומייקל בקדמת הבמה.

אליהו לוי – שר במתיקות ובמקצועיות. מחזיק יפה את העליות בסולו.

אלישע כהן – בסולו קצר ומתנגן, איפה החיוך? בכלל הוא היה קצת רציני בהופעה הזו. אולי, אבל הוא הופיע באנרגטיות.

סמי סלמה – לא הבנתי למה ירחמיאל ראה לנכון לחלק את הסולו של אלישע. אלישע מבצע את הקטע הזה כ"כ יפה ומשאיר טעם של עוד. גם בהופעה הקודמת הסולו חולק ומיד אמרתי שהקטע הזה שייך לאלישע. זה אפילו לא בסלי"ל, כי לסמי כבר יש סולואים. חבל, לדעתי הקטע יותר יפה כשאלישע מבצע אותו.

המשך יבוא...

הסיקור הזה עשה לי חשק לראות את ההופעה.
נחמד לראות הופעה לצד סיקור מפורט שכזה - תיאור כללי על השיר ועל כל סולו. יישר כח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2018 15:48 לינק ישיר 

יעל053 כתב:
אין לי זמן כ"כ לסקר אבל אכתוב כאן מדי פעם דברים כשיש לי זמן ... אשמח לשמוע מה דעתכם.....

סולנים:
אלכסנדר קופר - ארי רוזנר 2. קולות דומים, אותו רעיון..... חמודים שניהם לא הרגשתי את הדמיון, איפה שמעת אותו?
אליהו לוי - לא מפספס שום סולו. כל סולו שלו - שלמות הוא מדהים!  הקול שלו נעים, מרגש, ויש לו כריזמה ונוכחות מצויינת. זה שדרוג חדש, בהופעות הקודמות היה יותר חולמני על הבמה.
מרק רוזנסטוק - פחות מתחברת לקול שלו..... הוא צועק המון..... ירחמיאל מאד אוהב אותו משום מה. לא יודעת מה לחשוב. יש לו קול טוב, אבל נטייה חזקה מדי לטפס לגבהים. בשירים קצביים הוא בסדר, הסולואים שלו ביברכך ורווח ממש טובים. אבל בשקטים הוא צועק מדי...  בסוף של "שלום" הוא לא ביצע כ"כ טוב לפי דעתי, ובהשוואה לאליהו לוי זה היה אפילו לא נעים.... אליהו כמה רמות מעל כולם בלי קשר למרק. למה באמת ירחמיאל השאיר למרק את הקטע הווקאלי? אלישע היה עומד בזה הרבה יותר טוב.
דוד טורקיה - תמיד מקפיץ וכיפי.... אוהבת לשמוע את הקול שלו מלא באנרגיה ובקפיציות. הוא מלא אנרגיות ושיחק אותה עם הנוכחות במה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2018 11:19 לינק ישיר 

רק מי שחבר פעיל בפורום יכול לקבל את הווידאו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2018 08:50 לינק ישיר 
שמחלההצדיק

אני חדש ולא הבנתי לאיפה אני צריך לשלוח אמייל כדי לקבל את מה שהצדיק שהעלה תמונות של ההופעה רוצה לשלוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2018 01:19 לינק ישיר 

יישר כח על הסיקור המפורט שירה יהודית, קראתי כל מילה ואגיב בלנ כשיהיה לי מעט זמן...
2 נקודות שחייבת לציין-
אלישע כהן כל כך מתוק בשיר never give up הוא עושה את הכוריאוגרפיה מכל הלב ובצורה מדויקת ו'חיה'. ממש היפנט אותי:)
מרק רוזנסטרק מזכיר מאוד את שלמה גרוס, לאור ההתיחסות של ירחמיאל אליו, הסגנון שלו וגם בקול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים: הופעת מיאמי סוכות תשע"ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext