האם נשים הן פסיביות/עצלניות/מתנהלות בכבדות בשידוכים ?
רואים את זה אצל שדכנים ובאתרי הכרויות שיש שמה פחות נשים, אני מנסה כעת לקדם איזה שידוך דרך הוואטסאפ, עד שהבחורה זזה /עונה לי לוקח זמן רב יחסית, באופן כללי אני פחות רואה את זה, אמנם ככה נראה לי, אם אישה הגיבה לי אז אני מעריך את זה יותר, נראה שנשים עונות לאט יותר למסרים בוואטסאפ או במיסרונים.
אולי מדובר בנשים שעדיין לא בגרו כל כך כדי להעז ולפעול ?
אולי לוקח להן יותר זמן לעכל דברים ובמיוחד בגיל צעיר יותר ?
חיפשתי כתובת בעיר חרדית. ואהבתי לראות איזה רצון לעזור בצורה מהממת... מתקשרים עבורי לאיזה מישהי רק כדי לעזור לי למצוא כתובת...
אבא חסיד ובת עדינה ומתוקה נעצרים ודנים דקות ארוכות לאיפה כדאי לי ללכת... בצורה כ"כ אכפתית... והאבא שומר על העיניים בעדינות ומצד שני עוזר בכזו מתיקות... ממש התרגשתי. קנאתי בבת הזו,היא בטח אפילו לא נרשמה לאיזה אתר מוזר אפילו לא בצחוק... מיוצגת בצורה מכובדת ע"י ההורים... ואם לבת האצילית הזו לא יאה להיות באתר אז ק"ו לי...ולכל בת שמכבדת את עצמה...
עם כל הקושי של לפנות לשדכנית,גילתי שדרך שדכנית זה יותר מכובד. יותר צנוע. והגבר יותר מכבד ויותר איכותי...
חיפשתי כתובת בעיר חרדית. ואהבתי לראות איזה רצון לעזור בצורה מהממת... מתקשרים עבורי לאיזה מישהי רק כדי לעזור לי למצוא כתובת...
אבא חסיד ובת עדינה ומתוקה נעצרים ודנים דקות ארוכות לאיפה כדאי לי ללכת... בצורה כ"כ אכפתית... והאבא שומר על העיניים בעדינות ומצד שני עוזר בכזו מתיקות... ממש התרגשתי. קנאתי בבת הזו,היא בטח אפילו לא נרשמה לאיזה אתר מוזר אפילו לא בצחוק... מיוצגת בצורה מכובדת ע"י ההורים... ואם לבת האצילית הזו לא יאה להיות באתר אז ק"ו לי...ולכל בת שמכבדת את עצמה...
עם כל הקושי של לפנות לשדכנית,גילתי שדרך שדכנית זה יותר מכובד. יותר צנוע. והגבר יותר מכבד ויותר איכותי...
נ. ב. אם את רוצה חלום מסוים, אז את יכולה לפני שאת נרדמת לחשוב על החלום שאת רוצה לחלום עליו, זה עשוי לגרום שתחלמי על זה
יש חלומות משותפים לכולם, כמו ש ; אנחנו אצים רצים להספיק דברים, וגם שאנחנו מוצאים את עצמינו בלי מכנסיים כי זה דברים שאנחנו חושבים עליו ביום, אנחנו ממהרים, ואנחנו גם חוששים פן נכשל ונמצא את עצמינו עם המכנסיים למטה