האם עקב חילופי השלטון בבית שמש פרוייקט סילמן יקבל סו"ס היתר בניה?
יש פרויקט בנאמנות הרב סילמן שמנוהל ע"י היזם מאיר כהן ותקוע כבר 9 שנים אם אני מבין נכון אז ישעיהו ארנרייך אמור להתמנות ליו"ר ועדת משנה לתכנון ובנייה האם עכשיו עקב חילופי גברי סוף סוף יקבלו היתרי בניה? או שמא להיפך.. מי יודע להעריך לאן נושבת הרוח?
נשלח ב-11/4/2024 23:15
הזוי שסאגת קבוצת הרכישה הזו שהוקמה לפני כ15 שנה ב2009 עדיין לא הסתיימה.
ולפני כשנתיים פרסמו פה באתר ובאתרים מתחרים כתבה שיווקית מטעמם כאילו עוד רגע מוסרים מפתחות.
www.bhol.co.il/news/1399076 ייעצתי אז, לקרוב משפחתי שנפל עם קבוצת הרכישה הזו, שירוץ מהר למכור את זה, כי למרות שיש היתרי בניה, הניהול שם כושל וזה עדיין עלול להיתקע מאלף ואחת סיבות שונות ומשונות. והוא אכן מכר זאת ברווח נאה למשקיע שיש לו אורך נשימה. מאמין שבסוף יבנו שם, השאלה מתי ה"בסוף" הזה יקרה..
נשלח ב-9/4/2024 14:17
ובאחיסמך יש קבוצה שטרם התחילה לבנות. מעניין מה עשו עם הכסף ששולם לפני למעלה מעשור שנים, מי הרוויח את הכסף היכן נמצא הכסף פלוס הרווחים והאם הקרן פלוס הרווחים יילכו לדיירים ששילמו.
נשלח ב-9/4/2024 08:02
momeir
timobl כתב:
למה הרב סילמן התפטר?
שישא באחריות על כל המשתמע מכך !!!
ואיפה הרב חזי מישרובסרי שעמד ודיבר בלהט על הפרויקט, והפיל אבים תמימים שהשקיעו שם את כספם??
לפני 6 שנים הציעו לי לרכוש זכויות בפרויקט. עם הבטחה שכל האישורים ניתנו ומתחילים לבנות.. בסוף ויתרתי על 'המציאה'. מבין שעדיין לא זז כלום. בתכל'ס, מה המצב עכשיו? מה קרה שם? מה הסיפור?
תוקן על ידי momeir ב- 09/04/2024 08:04:42
נשלח ב-8/4/2024 23:55
למה הרב סילמן התפטר?
שישא באחריות על כל המשתמע מכך !!!
ואיפה הרב חזי מישרובסרי שעמד ודיבר בלהט על הפרויקט, והפיל אבים תמימים שהשקיעו שם את כספם??
נשלח ב-8/4/2024 18:11
הנכון הוא הדבר כי זה הפרויקט שנפל שדוד בידי מועלים שולחי ידיים לתוך כיס חברם?
נשלח ב-4/12/2018 18:19
תודה על המידע.
נשלח ב-4/12/2018 01:10
קישור לתכנית באתר עיריית בית שמש. לפי מה שרשום שם התכנית כבר בתוקף מ-11/10/2018
אתה יכול לראות את מצב התכנית באתר של מנהל התכנון. תכנס לקישור ותלחץ על סנן
http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV3.aspx?tid=4&tnumb=102-0110189 יש שם נוסח הודעה בדבר אישור תכנית מ-24/06/2018
העדכון האחרון שרשום שם שב-04/10/2018 היה פרסום הודעה בדבר אישור תכנית באתר אינטרנט
נשלח ב-3/12/2018 21:59
לאור הפוליטיקה האחרונה בבית שמש. והעובדה שסילמן מזוהה עם דגל התורה, יכולה שוב לעכב את הפרויקט? או שאין קשר?
נשלח ב-3/12/2018 21:11
אם נציגי הקבוצה מוכנים לחתום ערבות אישית, כולל קנסות כספיים על פיגור בזמנים, סימן שיש אישורים
נשלח ב-2/12/2018 23:53
momeir כתב:
momeir
נחתום כתב:
momeir כתב:
momeir
חריף_ומקשה כתב:
יש פרויקט בנאמנות הרב סילמן שמנוהל ע"י היזם מאיר כהן ותקוע כבר 9 שנים אם אני מבין נכון אז ישעיהו ארנרייך אמור להתמנות ליו"ר ועדת משנה לתכנון ובנייה האם עכשיו עקב חילופי גברי סוף סוף יקבלו היתרי בניה? או שמא להיפך.. מי יודע להעריך לאן נושבת הרוח?
מזה זמן שמציעים לי לרכוש זכויות. הובטח לי שכל ההיתרים התקבלו וכבר מתחילים לעלות על הקרקע. אז מה האמת?
עוד תמים שהתפקח ומנסה לצאת מהפרוייקט ומחפשים תמים שיכנס במקומו זאת המשמעות היחידה.
לכאורה, מבחינה כלכלית זה עסק ממשתלם. התלבטתי ועדיין מתלבט רק כי זו 'קבוצת רכישה' ויש בזה סיכון . מבחינת האישורים נציגי הקבוצה נתנו לי להבין שהעניין סגור ואפשר לצאת לדרך . איך אני יודע האם הם דוברי אמת? איך מקבלים מידע אוביקטיבי שאכן כל האישורים ניתנו ?
לא יודע אם האישורים ניתנו. אני כן יודע שכבר לפני כעשור הם אמרו שכל האישורים בידיים שלהם.
מזה זמן שמציעים לי לרכוש זכויות. הובטח לי שכל ההיתרים התקבלו וכבר מתחילים לעלות על הקרקע. אז מה האמת?
עוד תמים שהתפקח ומנסה לצאת מהפרוייקט ומחפשים תמים שיכנס במקומו זאת המשמעות היחידה.
לכאורה, מבחינה כלכלית זה עסק ממשתלם. התלבטתי ועדיין מתלבט רק כי זו 'קבוצת רכישה' ויש בזה סיכון . מבחינת האישורים נציגי הקבוצה נתנו לי להבין שהעניין סגור ואפשר לצאת לדרך . איך אני יודע האם הם דוברי אמת? איך מקבלים מידע אוביקטיבי שאכן כל האישורים ניתנו ?
נשלח ב-2/12/2018 22:55
momeir כתב:
momeir
חריף_ומקשה כתב:
נשלח ב-2/12/2018 18:57
חריף_ומקשה כתב:
נחתום כתב:
אל תהיה תמים נח לסילמן לא לקבל היתרים הוא צובר בינתיים לכיסו כבר תשע שנים ריבית על עשרות מליונים.
ממה ששמעתי במהלך השנים האחרונות מי שרצה יכול לצאת ולקבל את כספו בחזרה.
180,000 היום לא שווים ובפרט בנושא הדיור כמו שהיו שווים לפני עשור.