בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

-הפתעה- הופעת פרחי מיאמי בלוס אנג'לס חנוכה תשע"ט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/12/2018 16:44 לינק ישיר 
-הפתעה- הופעת פרחי מיאמי בלוס אנג'לס חנוכה תשע"ט

אז ממש נס חנוכה קרה לפורום שלנו:)
ב"ה יש לנו תיעוד ממופע מיאמי בלוס אנג'לס שהיה השבוע ביום ראשון, נר שמיני של חנוכה.
יישר כח למי ששלח את ההסרטות!
סיקור קצר:
ההופעה היתה מקסימה,היו מינימום זיופים.
מרק רוזנסטרק היה מעולה .(כנראה השתפר או נשמע יותר טוב באולם עצמו..)
שמחה ליינר הופיע עם עוד איזה זמר חתונות.
טל גלסמן היה בהופעה, ואליעזר הרץ היה ממש כוכב!
היה קטע שבאמצע הזיכרון של המצלמה נגמר,(יש תיעוד חלקי)
ירחמיאל שאל את הקהל איזה שירים אתם רוצים שנשיר, אז כל מיני אנשים צעקו שירים, ואז הוא אמר לילדים לשיר כל מיני שירים.
ואז היה קטע שלא הוסרט ,שמישהו צעק שישירו את "שמעו דבר ה'"(רפאנו) והקהל התחיל לשיר את זה. ואז ירחמיאל אמר לילדים- אתם לא מכירים את זה.. ואז מרק אמר שהוא כן מכיר את השיר. ירחמיאל הסתכל עליו בצורה סקפטית כזאת, כאילו חושש לתת לו לנסות.. אבל הוא שר את הקטע של רפאנו בלי זיופים, עלה די גבוה בטון ועשה קצת סלסולים כמו שהוא יודע. הוא לא ידע את כל המילים אבל הכיר את המנגינה, זה היה ממש חמוד.
אח"כ כשירחמיאל הציג את הילדים, הוא הציג אותם בכל מיני תארים מצחיקים- זה הטכנאי שלנו, זה התלמיד חכם שלנו..
לאליהו לוי היה קול מקסים, מתחיל מעט להתחלף. יש לו ממש סטייל של כוכב, כמו שראינו בראיון- הוא לא מתלהב מעצמו או משהו כזה, פשוט בא לשיר מכל הנשמה.
(לעומת מרק שיש לו הופעת במה וכריזמה)
האולם היה אולם קטן, והסאונד היה מדהים. לעומת ההופעות שהיו בעבר עם כל מיני פשלות וזיופים, בהופעה הזאת כמעט לא היו.
הם עשו בדיוק את אותה הופעה כמו בסוכות השנה. בשיר ברווח בסוף היה למרק סולו כמו בהופעות האחרונות, ואז היה סולו גם לאליעזר הרץ והוא שר סולו מדהים ברמות(שלצערינו אין לו תיעוד).

מצו"ב בהודעה מתחת כל הסרטונים שצולמו.
תהנו, ומוזמנים להגיב כמובן!
(תזכרו שעמל רב הושקע בשבילכם:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2018 17:00 לינק ישיר 

קטע חמוד:
בשיר 'לעולם ועד' עומד כיסא תקוע באמצע הבמה. אלישע מתלבט לעשות איתו ומזיז אותו בעדינות קצת קדימה. שניה אח"כ מגיע דיוויד טורקיה ובלי לאבד זמן לוקח את הכיסא לקצה הבמה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2018 15:27 לינק ישיר 

וואו איזה הפתעה. ממש תודה למי שהסריט ושלח.
ותודה למיאמוש על הכל.
התחלתי לצפות. בהחלט רואים שינוי בקול של אליהו לוי חבל אבל ככה זה.
ואליעזר הרץ כשה מתוק וכריזמטי.
אהבתי את התלבושת.
אכתוב יותר מאוחר עוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2018 13:34 לינק ישיר 

תודה רבה על ההסרטות וכן למיאמוש!!! נראה שהיתה הופעה יפה ומוצלחת! (למרות המספר הקטן של הילדים) אכתוב סיקרון קטן בהמשך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2018 09:30 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
לאחר צפיה בקליפים, כמה רשמים:
לדוד ואייזיק טורקיה ממש השתנה הקול, אבל הקול שלהם ככ יפה! בוגר, מחזיק מנגינה.מדהימים.
הסאונד באולם איכותי ברמות! שומעים זאת היטב.
בשירים הוואקליים אלישע כהן (אם זיהיתי נכון) ששר את יעלה ויבוא ביצע את זה פשוט מושלם! ברור שזה אלישע והוא שר מדהים!
אליעזר הרץ בשלום על ישראל- מדהים.
אליהו לוי, כרגיל- בקלילות ובלי מאמץ. איזה יפה הסולו שלו בבסייעתא דשמיא. אהבתי את הספונטניות. (בע"ה הלוואי שיקרה גם בישראל השנה;))
איך קוראים לילד ששר סולו אחרי דוד טורקיה במזל טוב? (הסולו השני) הוא שר נהדר. אריאל אייזנברג
בשיר מהרה מרק נשמע קצת 'בוכה'. פחות אהבתי. נראה לי שבאיזה שלב כבר התרגלתי לביצוע שלו. הדואט של אליהו לוי ושמחה ליינר- אין מילים! מדהים! חבל שאין את סוף הסולו.
לא ממש אהבתי את הביצוע של "לעולם ועד". זה שיר כזה שהוא לא קצבי ולא עצוב ואי אפשר "להתרומם" ממנו.(בהופעה בסוכות לעומת זאת הביצוע היה הרבה יותר חי ומיוחד). בסוכות זה היה עם פלייבק אלקטרוני, נכון?
מי זה ששר never give up אחרי אייזיק טורקיה?(הסולו השני ) זה לא נראה ונשמע סיימון ווילדס. שוב, אריאל אייזנברג.סיימון לא היה בהופעה הזו.
הופתעתי ממנחם צוויגלר- קול מצוייו וסולואים מעולים. 
בשיר יברכך ממש לא אהבתי את הביצועים של מרק, אבל רואים שהוא השתדל לעלות בהדרגתיות "ישראללל" למה? היה נשמע בסדר.
אלישע שר סולו מקסים, והביצוע של השיר מתוק ברמות.(אם כי לדעתי כדאי להמנע מקפיצות..) אהבתי מאוד!(אולי גם כי השיר הזה מזכיר לי את החתונה שלי:))

באופן כללי המקהלה נשמעת בוגרת יותר,אבל ההופעה היתה הרבה יותר ממצוינת! רק נשאר לנו לקוות שיגיעו לארץ ברמה הזאת :) הבעיה שהקולות של הילדים משתנים כל הזמן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2018 09:22 לינק ישיר 

אז קודם כל תודה ענקית ויישר כח למי שטרח וצילם ולמיאמוש על העלאה!!!

כמה נקודות:

- 13 ילדים, מה שאומר שהילדים החדשים מהאודישנים עדיין לא נכנסו לפעולה.

- הקולות של דיוויד טורקיה וטל גלסמן בשלבי חילוף מתקדמים.

- אפשר לשמוע התחלה של חילוף קול בקולות של אליהו לוי ואלישע כהן כשהם עולים לגבהים.

- הקול הבוגר והחזק של אליעזר הרץ עומד בניגוד מרתק למראה הצעיר והעדין שלו.

- אריאל אייזנברג שר מקסים! מחזיק מנגינה מצוין. אי אפשר להשוות בין השירה של עכשיו לשירה לפני שלוש שנים, בnybc, מישהו מצליח להעריך את הגיל שלו?

- המוזיקה ב'לעולם ועד' די דלה.

- הקטעים הווקאלים מקסימים שני סולנים מעולים בשירים מדהימים וחבל שפספסנו את מרק. מצחיק איך ירחמיאל מכוון לשירים שהוא רוצה שישירו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2018 03:47 לינק ישיר 

yeah i think they were amazing omg 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2018 00:29 לינק ישיר 

לאחר צפיה בקליפים, כמה רשמים:
לדוד ואייזיק טורקיה ממש השתנה הקול, אבל הקול שלהם ככ יפה! בוגר, מחזיק מנגינה.מדהימים.
הסאונד באולם איכותי ברמות! שומעים זאת היטב.
בשירים הוואקליים אלישע כהן (אם זיהיתי נכון) ששר את יעלה ויבוא ביצע את זה פשוט מושלם!
אליעזר הרץ בשלום על ישראל- מדהים.
אליהו לוי, כרגיל- בקלילות ובלי מאמץ. איזה יפה הסולו שלו בבסייעתא דשמיא. אהבתי את הספונטניות. (בע"ה הלוואי שיקרה גם בישראל השנה;))
איך קוראים לילד ששר סולו אחרי דוד טורקיה במזל טוב? (הסולו השני) הוא שר נהדר.
בשיר מהרה מרק נשמע קצת 'בוכה'. פחות אהבתי. הדואט של אליהו לוי ושמחה ליינר- אין מילים!
לא ממש אהבתי את הביצוע של "לעולם ועד". זה שיר כזה שהוא לא קצבי ולא עצוב ואי אפשר "להתרומם" ממנו.(בהופעה בסוכות לעומת זאת הביצוע היה הרבה יותר חי ומיוחד)
מי זה ששר never give up אחרי אייזיק טורקיה?(הסולו השני ) זה לא נראה ונשמע סיימון ווילדס.
הופתעתי ממנחם צוויגלר- קול מצוייו וסולואים מעולים.
בשיר יברכך ממש לא אהבתי את הביצועים של מרק, אבל רואים שהוא השתדל לעלות בהדרגתיות "ישראללל"
אלישע שר סולו מקסים, והביצוע של השיר מתוק ברמות.(אם כי לדעתי כדאי להמנע מקפיצות..) אהבתי מאוד!(אולי גם כי השיר הזה מזכיר לי את החתונה שלי:))

באופן כללי המקהלה נשמעת בוגרת יותר,אבל ההופעה היתה הרבה יותר ממצוינת! רק נשאר לנו לקוות שיגיעו לארץ ברמה הזאת :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2018 23:07 לינק ישיר 

the clips were incredible 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2018 23:06 לינק ישיר 

oh ok i love mark and the clips were incredible how are the interviews btw 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2018 22:42 לינק ישיר 

אני לא הייתי שם. מי שהיה שם שלח לי את ההסרטות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/12/2018 22:23 לינק ישיר 

ahh omg this is amazing ur soo lucky u went there i love los angeles did u interview mark and more 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2018 16:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > -הפתעה- הופעת פרחי מיאמי בלוס אנג'לס חנוכה תשע"ט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext