בית פורומים בחדרי חרדים

זעם רב על הרב קסלר שתלה אסון האוטובוס בשיחת נשים בפרהסיא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2019 07:29 לינק ישיר 
זעם רב על הרב קסלר שתלה אסון האוטובוס בשיחת נשים בפרהסיא

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2020 16:22 לינק ישיר 

לה''ו.
קצת שמחה בצל הטרגדיה.
אחד מהאלמנים מתחתן בקרוב.
יה''ר שיזכה לבנות בית נאמן בישראל. אמן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2020 16:55 לינק ישיר 

צודק.
מתנצלת.
פגועי נפש הם בסך הכל מסכנים שהגורל התאכזר אליהם.
תושבי מודיעין עילית הם מזוכיסטים מרצון.
ושתי הקבוצות האלו צריכות רחמים מהשם בשמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2020 16:05 לינק ישיר 

לה''ו. למה תשושי נפש צריכים להיענש פעמיים?!
דווקא לחושבי ק''ס מגיע רב כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2020 14:25 לינק ישיר 
הצעה לר' וכסלר עיין בבקשה

ויקרא רבה · כו · ב אחר כל השבח הזה יוצאין למלחמה ונופלין ? אלא ע"י שהיו בהם דלטורין היו נופלין אבל דורו של אחאב כלן עובדי עבודת כוכבים היו ועל ידי שלא היו בהן דילטורין היו יוצאין למלחמה ונוצחין ר' וכסלר כל כך קל לדפוק על חזה של חברך את את כל החטאים שלך, לשון הרע שלכם נגד תלמידי אוריבך בסלולרי כשר, גרועה יותר ופוגעת יותר מאשר כל המצות החדשות שקבלתם מר' ש"ך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2020 13:32 לינק ישיר 

החרדים שאין להם אינטרנט דבוקים עוד יותר לטלפון שלהם ולפעמים זה דיבוק פיזי ממש .כמה שיש להם פחות אינטרנט לפי זה עולה כמות הדקות שיחות שלהם ואתה לא מבין למה כמות הדקות פי 100 משלך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2020 13:05 לינק ישיר 

הטרגדיות במודיעין עילית

רב העיר כינס את האברכים וזעק נגד טלפון כשר ו'נייעס' • האזינו

(צילום: איתמר קירשבוים, באדיבות המצלם)

רבה של מודיעין עילית הגר"מ קסלר כינס את האברכים בעקבות הטרגדיות בעיר ועורר נגד טלפון קשר והאזנה לקווי נייעס - "הורגים את הזמן. אם לאדם אין ערך לזמן - מאבד הכל"

אבי רבינא | י"ד בשבט תש"פ 09.02.20 09:56

טרגדיות רבות פקדו את העיר מודיעין עילית בתקופה האחרונה בפטירתם של אברכים, נשים צעירות וילדים קטנים. ביוזמת עסקנים מקומיים, החלו בעיר בהפצת מסמך ובו בקשה מכל תושב לקבל קבלות טובות על מנת להמתיק את הדין בשמים.

במסגרת היוזמה, נערך אמש (מוצאי שבת) כנס התעוררות בראשות רבה של העיר, הגאון רבי מאיר קסלר, שעורר את התושבים בשורת נושאים הצריכים לדעתו חיזוק.

בתחילה הזהיר רב העיר את האברכים אפילו מפני החזקת טלפון כשר - "אם יש דבר כזה בכלל כשר", התבטא הרב קסלר, וביקש מהאברכים לא להכניס את המכשיר כלל לבית המדרש.

לאחר מכן עורר נגד האזנה של האברכים לקווי הנייעס ואמר כי "עוד לא גמרנו ללקק את הפצעים של צרה אחת אנחנו כבר צריכים להתמודד עם צרה חדשה. אברכים פותחים בטלפון את אחד מהחורבנות הנוראיים.

"אתה מסתקרן, מיליונים של דקות של לימוד התורה הלכו לאיבוד. מדברים לפעמים לשון הרע ורכילות, זה לא הזמן. הזמן צריך להיות מוקדש לעסק התורה. הורגים את הזמן. אם לאדם אין ערך לזמן - מאבד הכל. לפעמים מדובר על שעות ביום".

"איך זה קרה לנו? זה הכל עצת בלעם", המשיך הרב קסלר, "במקום לעבוד קשה על כל פרט הוא גודע את החיבור שלנו עם התורה והתמדת התורה. גודע מאיתנו את החיבור לקדושת בתי כנסת. כאשר אתה מנותק מאותו שורש, אתה נופל בקלות".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 18:07 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:
הפעם זה בגלל הנהגים
ויש להאשימם ולא להצדיקם כלל

זה אומר נהגים זה אומר ערבים זה אומר אנשים זה אומר נשים
ואף אחד לא מאשים את עצמו שגולש באינטרנט לא לצרכי פרנסה אלא בבטלה לשמה שכולם מודים שזה העבודה זרה של הדור

אתה מרגיש עכשיו אשמה?
האם זאת היתה ההודעה האחרונה שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 12:55 לינק ישיר 

יצחק ספרן, האם על כל אחד שיוצא לחוץ לארץ לצורך מצוה תכתוב עליו שהארץ מוקיא אותו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 20:56 לינק ישיר 
לבחירתכם

מאור_עינים כתב:
הפעם זה בגלל הנהגים

זה אומר נהגים זה אומר ערבים זה אומר אנשים זה אומר נשים
ואף אחד לא מאשים את עצמו שגולש באינטרנט לא לצרכי פרנסה אלא בבטלה לשמה שכולם מודים שזה העבודה זרה של הדור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 18:23 לינק ישיר 

asaf2000 כתב:

איזה הקפצה מטופשת.

נכתב בחול מחוץ לישות הציונית.

וגם מחוץ לארץ ישראל שמקיאה אותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 21:34 לינק ישיר 

איזה הקפצה מטופשת.

נכתב בחול מחוץ לישות הציונית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 08:02 לינק ישיר 

הפעם זה בגלל הנהגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 23:40 לינק ישיר 

מה הבעיה? הוא הרי נפגע ע"י אוטובוס, ומי מדבר בקול באוטובוס? ברור....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 20:42 לינק ישיר 
מי יואשם הפעם באסון?

טרגדיה במודיעין עילית: בן 12 נהרג בתאונה

ילד כבן 12 נפגע בתאונת דרכים בעיר מודיעין עילית ונהרג במקום • צוותי זק"א הוזעקו והמשטרה בודקת את הנסיבות

אלי שלזינגר, ט"ו טבת תש"פ 12/01/2020 18:42

תאונה מחרידה: ילד כבן 12 נפגע בתאונת דרכים ברחוב חפץ חיים במודיעין עילית, ככל הנראה על ידי אוטובוס. צוותי רפואה שהגיעו למקום ניסו להציל את חייו, אך תוך זמן קצר לא נותר להם אלא לקבוע את מותו.

על פי הדיווח שהועבר למשטרה, אוטובוס פגע בילד כבן ה-12 בעת שחצה את הכביש. למקום הוזעקו צוותי זק"א ממודיעין עילית על מנת לטפל בכבוד המת. במקביל, בוחני תאונת דרכים ממשטרת מחוז ש"י צפויים אף הם להגיע למקום על מנת לבחון את נסיבות התאונה המחרידה.

שמוליק סגל מפקד זק"א מודיעין עילית, אמר: "מדובר בזירה קשה ומזעזעת. כשהגעתי למקום ראיתי ילד כבן 12 שכוב על הכביש סמוך למעבר חציה לאחר שנפגע מאוטובוס, הילד סבל מפגיעה רב מערכתית וצוותי מד"א נאלצו לאשר את מותו במקום. מתנדבי זק"א מודיעין מטפלים בכבוד המת בזירה הקשה. נסיבות האירוע נחקרות ע"י המשטרה במקום".

משה מילר ויוחנן ברנד חובשים באיחוד הצלה סיפרו: "מדובר בילד הולך רגל שנפגע מאוטובוס. כשהגענו לזירה הילד סבל מפגיעה רב מערכתית וללא רוח חיים. למרבה הצער נקבע מותו בזירת האירוע עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".

חובש בכיר במד"א מוטי פישר, סיפר: "כשהגענו למקום המראה היה קשה, ראינו ילד כבן 12 שוכב על הכביש סמוך לאוטובוס, הוא היה מחוסר הכרה ללא נשימה וללא דופק, עם חבלת ראש קשה. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו בתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותו".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2019 00:50 לינק ישיר 

Safra כתב:
ספרא, אם היית מבין בפרסום ושיווק היית מבין מה שכתבתי. למעשה הפאות היקרות מאד ששם עושים את הכסף זה פאות שהרבנים חתמו נגד כי הן יותר בעייתיות מבחינת צניעות, ועל הקטע הזה יש אינטרס כלכלי מובהק לעשות קמפיין אנטי צניעות. וכך גם לגהי ביגוד אופנתי אחר - כסף וכסף. וגם יש אינטרס כלכלי שנשים ישדרגו מה שיותר ביגוד מה שיביא לפרנס את הסוחרים. אני מקווה שהובנתי.

לא צריך להבין בפרסום ושיווק כדי להבין שכתבת כאן הזיה מוחלטת. ואתה מסתבך מהודעה להודעה, כי עכשיו כתבת שטות נוספת, כביכול הפאות היקרות מאוד הן בעייתיות מבחינת צניעות. זה לא נכון, כי המחיר תלוי באיכות השיער ולא בהכרח באורכו, ואין רב (מן המתירים) שאוסר פאה משיער איכותי.

גם לגבי "ביגוד אופנתי" אין שום הבדל מבחינת המחיר בין בגד פרוץ לצנוע, יתכן גם בגד צנוע שהוא יותר יקר מהפרוץ, וכבר הקדמתי בהודעה הקודמת שהביגוד הפרוץ תלוי באשה הלובשת אותו ואם הוא מתאים למידותיה.

חשבתי בהתחלה שאי ההבנה שלך היא רק בתחום הפרסום והשיווק, כעת אני רואה שגם בתחום הפאות והאופנה חסר לך ידע רב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זעם רב על הרב קסלר שתלה אסון האוטובוס בשיחת נשים בפרהסיא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext