נפגשתי עם בחור מקורב לחב"ד במבט ראשוני,לא הבנתי למה הציעו לי אותו... המראה לא היה לטעמי לגמרי... הוא ראה את החיוך שלי ונרגע(לרגע חשב שאני שוויצרית) כשהתחלנו לשוחח היה לנו אינטרקציה מהממת... השיחה זרמה ופעם ראשונה שלא היה בא לי להזמין שתיה,כפי שתמיד אני נוהגת,כבר בתחילת הערב...
נכון שבסוף משהו בדרישות שלו מהאישה לא התאימו לי...ונאלצתי לוותר עליו...
אך משהו חשוב למדתי מהפגישה הזו. שתמיד טוב לנסות ולא להביט רק בקנקן כי אפש ושתקשורת זורמת זה דבר שאסור לוותר עליו... זה כ"כ מדהים שהתחלתי להאמין שפגישות זה באמת חוויה ולא רק מסע מעייף(;...
בחדר שינה את תשימי תמונה של הרבנית והרבי ביום הנישואין שלהם, ומתי שתהיו ממש מבוסמים תשירו את יומטי, זה השיר הכי שמח בחבד, יומטי טי די די דיי דיי - - אהה אהה איי יי יי אהה אהה אי יי יי
אבל גם חשוב לי שהגבר יביט בי במבט מעריץ(; ושלא יחפש את היופי בחוץ... אני חושבת שבמיוחד בדור של היום שיש כ"כ הרבה נסיונות בחוץ ובעבודה,הן לנשים והן לגברים כל אחד מבני הזוג צריך להתאמץ קצת יותר להראות מטופח ומושך ולהתנהג בצורה מכבדת ואוהבת...דווקא בבית או כשיוצאים ביחד...
חשוב לי למשל שגם הגבר ייראה מטופח בבית ויריח נעים...ושלא יסתובב עם גופייה עם ציצית-דבר שדוחה אותי מאד...אלא עם חולצה מכובדת... עם כל הכבוד לכיף ולשחרור,יש לי גבר אחד בחיי וחשוב לי שייראה מושך בעיני...
נכון, את נקראת בזה להיות חמודה חיננית ואטרקטיבית, נכון, זה מוסיף לקשר הטוב, שאת עושה הכל עבור הזוגיות, זה לא כולל בהכרח פיאה ! פיאה זה רעיון טוב להתחלה, בהמשך אתם יכולים לסכם על רעיון מוצלח אחר, כיסוי ראש כלשהו, כי אני מתאר לעצמי שלא תירצי להוריד את הכיסוי ראש בבית, אפילו שלא חייבים. אם יורשה לי, במיטה גם תשכבי לישון עם פיאה ?
אבל גם חשוב לי שהגבר יביט בי במבט מעריץ(; ושלא יחפש את היופי בחוץ... אני חושבת שבמיוחד בדור של היום שיש כ"כ הרבה נסיונות בחוץ ובעבודה,הן לנשים והן לגברים כל אחד מבני הזוג צריך להתאמץ קצת יותר להראות מטופח ומושך ולהתנהג בצורה מכבדת ואוהבת...דווקא בבית או כשיוצאים ביחד...
חשוב לי למשל שגם הגבר ייראה מטופח בבית ויריח נעים...ושלא יסתובב עם גופייה עם ציצית-דבר שדוחה אותי מאד...אלא עם חולצה מכובדת... עם כל הכבוד לכיף ולשחרור,יש לי גבר אחד בחיי וחשוב לי שייראה מושך בעיני...
חח זה לא קשור למנהג... זה רצון נשי להיות מטופחת יותר כשיש לידי גבר שאני אוהבת... אך ברור שארצה שיאהב אותי בכל מצב וברור שיהיו מצבים שגם אם אני אוהבת לא יהיה לי חשק להיות הכי מטופחת בגלל כל מיני נסיבות חיים...
בכללית לדעתי זה חמוד שהאישה מטופחת גם בבית. גם כלפי עצמה... ובמיוחד כשיש לה בן זוג,לא חכמה להיראות מטופחת ברחוב אלא דווקא בעיקר למי שבחר בה להיות אישתו ... גם אם קשה לפחות לארוחת הערב המשותפת כדאי להגיע לדעתי עם פאה ובגד נחמד...
חח זה לא קשור למנהג... זה רצון נשי להיות מטופחת יותר כשיש לידי גבר שאני אוהבת... אך ברור שארצה שיאהב אותי בכל מצב וברור שיהיו מצבים שגם אם אני אוהבת לא יהיה לי חשק להיות הכי מטופחת בגלל כל מיני נסיבות חיים...
בכללית לדעתי זה חמוד שהאישה מטופחת גם בבית. גם כלפי עצמה... ובמיוחד כשיש לה בן זוג,לא חכמה להיראות מטופחת ברחוב אלא דווקא בעיקר למי שבחר בה להיות אישתו ... גם אם קשה לפחות לארוחת הערב המשותפת כדאי להגיע לדעתי עם פאה ובגד נחמד...