בית פורומים בחדרי חרדים

מי שלא ראה את הקדוש והטהור מויזניץ מתפלל לא ראה תפילה מימיו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2019 18:21 לינק ישיר 

אני אמנם לא אוהב את האשכול ותכניו הנמוכים כל כך.
רק חבל שנפגעי 6-3 לוקחים את הנושא למקום הזה. למרות שהם יודעים היטב שלפני אותו 6-3 מזעזע רוב החסידים דברו נגדו התחלחלו ממעשיו וייחלו לרפואתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2019 18:50 לינק ישיר 

הנפגע היחיד מה6-3 הוא אתה, אני בטוח שכל פסיכיאטר ממוצע יצליח להוציא לך את צמד המספרים האלו מאיפה שהם תקועים לך במוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2019 18:56 לינק ישיר 

תודה על האבחנה היפה, אני כבר רץ לפסיכיאטר הממוצע.
רק אם תוכל לעזור לי להפנות אותי למגוון האשכולות העצום שכתבתי בהם אחרי הבחירות נגד החסידים, ונערוך השוואה עם נפגעי 6-3?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 06:19 לינק ישיר 

זה לא האשכול הראשון וגם לא השני בו אתה כל הזמן מדבר על "נפגעי 6-3"
כשאינך מבין שאין אף אחד בצד השני שמחכה לך..
לחסידים יש סדר יום אחר מה לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 07:11 לינק ישיר 

מעניין אם המגיבים כאן גם רושמים בשולי הגמרא על צורת תפילתו של רבי עקיבא שטויות מעין אלו.
וזה לא נוגע לרתיעה מאלמנטים מוזרים אחרים שקיימים בחצר מרכז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 09:46 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

מעניין אם המגיבים כאן גם רושמים בשולי הגמרא על צורת תפילתו של רבי עקיבא שטויות מעין אלו.
וזה לא נוגע לרתיעה מאלמנטים מוזרים אחרים שקיימים בחצר מרכז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מישהו כאן עורר שיש סיכוי שהעייליגער לא נוהג כך כדהוא מתפלל לבד ובצנעה. אני לא אומר מה נכון, אבל אצל רהי עקיבא הסגנון היה משתנה בין לבד לבפרהסיא ובאופן הפוך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 11:07 לינק ישיר 
momeir

אני מכיר את ר' מנדלה עוד בהיותו בחור...
האיש הוא שחקן מקצועי . 
אילולא הדרישות  המוגזמות והמופרכות שלו לאמונה מוחלטת ועיוורת בכוחותיו העילאיים. הייתי שותק. 
אילולא המצב שבו הוא גורם ליהודים לעבודת אלילים של 'בשר ודם' שסופו רימה ותולעה. הייתי שותק.
נכון, רק הקב"ה יודע מה בלב. אבל אנוכי הקטן בעיני הבשר שלי , (שעוד זוכר היטב גם את האבא שלו עוד לפני שהיה אדמו"ר וגם את הסבא האמרי חיים זצ"ל) רואה הצגה!
עצוב, וגם רחמנות....זה מה יש.....
חבל על החסידם שוטים שחושבים אז ד הייליגער - שפילער  חאפט מלאכים....
ולא מיניה ולא מקצתיה!

תוקן על ידי momeir ב- 04/03/2019 09:09:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 16:13 לינק ישיר 

momeir כתב:
momeir

אני מכיר את ר' מנדלה עוד בהיותו בחור...
האיש הוא שחקן מקצועי . 
אילולא הדרישות  המוגזמות והמופרכות שלו לאמונה מוחלטת ועיוורת בכוחותיו העילאיים. הייתי שותק. 
אילולא המצב שבו הוא גורם ליהודים לעבודת אלילים של 'בשר ודם' שסופו רימה ותולעה. הייתי שותק.
נכון, רק הקב"ה יודע מה בלב. אבל אנוכי הקטן בעיני הבשר שלי , (שעוד זוכר היטב גם את האבא שלו עוד לפני שהיה אדמו"ר וגם את הסבא האמרי חיים זצ"ל) רואה הצגה!
עצוב, וגם רחמנות....זה מה יש.....
חבל על החסידם שוטים שחושבים אז ד הייליגער - שפילער  חאפט מלאכים....
ולא מיניה ולא מקצתיה!

תוקן על ידי momeir ב- 04/03/2019 09:09:42

אני קורא את ההודעה הזו ושאל שאלה כללית, לאו דווקא לכותב ההודעה:
יש אדם שמוגדר כמנהיג דתי, רב ואולי עוד דברים וקם אדם וטוען בתוקף שאותו רב הינו שרלטן, שחקן, רשע או שבני ביתו כאלה. בקיצור, הוא מכיר את העובדות היטב והן אינן עולות בקנה אחד עם רצון השם.
איזו רמה של היכרות צריך בשביל להעיז לומר כך ושהדבר יהיה לגיטימי? היכרות עם 3 דורות? היכרות מגיל צעיר? היכרות מהעיתון? אולי היכרות מ"כולם יודעים"?
מה דעתכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2019 16:57 לינק ישיר 

התשובה שלי היא פשוטה, הדעת ניתנה לנו. רק צריך לקחת בחשבון את התוצאות באם טעינו. אבל בגלל הטענה שלך לא נמנע ולא נזרוק את השכל לפח. 

אני יודע שזו אינה הדעה הרווחת בציבור הליטאי והחסידי כעצם היום הזה אבל זו האמת ואין בלתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2021 23:38 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי שלא ראה את הקדוש והטהור מויזניץ מתפלל לא ראה תפילה מימיו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext