| נשלח ב-9/4/2019 23:43 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | יום הדין לסוקרים של השבוע האחרון, איבדו בכלל את הכיוון מכל כיוון |
|
יש לך טעות כל הסקרים של השבוע האחרון הם סקרי השפעה של מפלגה כזאת או אחרת ולא אמיתיים ותמיד תמיד הם משקרים רוב האזרחים יודעים מה לשים בקלפי בלי קשר לסקרים האלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 00:54 |
|
| |
אין טעם להתפלמס כי בכל מקרה בעוד כמה שעות נדע את האמת, אבל רק אעיר שהחברה של פייגלין הופיעו בכל מדיה תקשורתית בכמות גבוהה יחסית לגודלם האמיתי, מדובר בממש צבא של טוקבקיסטים שהונחו לא להפקיר שום זירה, לכן גם בגזרת המדגמים החברה אלה היו אמורים להשתתף ביחס גבוה יותר מצביעי שאר המפלגות (או לפחות חלקם),
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 01:02 |
|
| |
הערה נוספת, פייגלין זכה לחיבוק תקשורתי מהרגע שהודיע שהוא לא בכיס של ביבי, כשהתקשורת מציגה אותו באור ליברלי ובעצם מאותתת למצביעי הימין כי יש אישור לזלוג לכיוונו, מלבד זאת לאורך היום ולפחות לקראת סופו התקשורת נתנה דיברה על דו ספרתי ונתנה את התחושה שמדובר בסיפור הצלחה, וזה חשוב מאוד במקרה של פייגלין, כי חלק מהביקורת על פייגלין (לפחות אני הבעתי אותה כאן) היא שהאג'נדה שלו יורה לכל הכיוונים ואין סיכוי שעם ה4 ח"כים שלו הוא יצליח לפעול, וזה עצמו מוכיח שהוא מדומיין שמנותק מהמציאות, לכן ברגע ששומעים שהוא דו ספרתי זה אמור להשפיע מאוד להצביע לו, מאידך קשה לומר במקרה שלו שהשאננות פגעה בו כי הבסיס שלו מדובר במצביעים שרופים ברמה של קנאות דתית, כך שאם למרות כל זאת הוא לא עובר, או אפילו מקבל 4 מנדטים מדובר הרי שסיפור הפייק ניוז הכי גדול במערכת הבחירות הזו היא פייגלין, כי לולא הרוח גבית הזו הוא היה מקבל הרבה פחות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 05:51 |
|
| |
לדעתי הבעיה של זהות היא, שאכן היו להם 7 מנדטים בפוטנציאל, דא עקא שמצביעיה אינם מספיק שפוים ומפוקסים ללכת לקצה הרחוב ולהצביע בקלפי היו צריכים להשקיע יותר במערך הסעות למוגבלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 06:23 |
|
| |
אני חושב שהבעיה שלהם היא שהוא לא זיהה את המציאות. שיש לו מנדט עד שניים של קנאים למצע המטורלל ולמשיחיות שלו. שהם הולכים אחריו בכל מחיר ובכל מצב. בעיקר בגלל הקאנביס. ועוד הרבה אוהדים, שהחליטו שהימין יותר חשוב להם מהרעיונות המעניינים שלו. ואם פייגלין היה מצהיר ברור שהוא ימליץ על ביבי, היה עובר בגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2019 07:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 20:29 |
|
| |
מצדרביעי
| פיינשמקער כתב: |  | לא חסרים לאף אחד. אם לא עברו - סימן שיש עדיין תקווה לעם הזה, שלמרות שנוהה אחר מפלגות ללא אג'נדה, עדיין מסתייג ממפלגות שהאג'נדה שלהן הן "לא אג'נדה" נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הקפצה אחרונה להיום בלי נדר:)
ואולי- רק אולי, מה שקורה עכשיו מראה שאולי כדאי לשחרר כמה שאפשר את הכנסת והממשלה מאג'נדות שתמיד פוגעות בצד זה או אחר (פעם אתה הפוגע ופעם הנפגע) ובמקום לתת למדינה להחליט ו"להוביל אג'נדות" על האזרחים משל המדינה היא האבא והאימא שלנו, להפחית את מעורבותה באג'נדות למינימום שבמינימום הנדרש ולגבי השאר לתת לאזרחים שהם ילדים גדולים להתווכח בעצמם...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 20:37 |
|
| |
פייגלין ניסה לרמות את בוחריו אפילו יותר משנטען על בנט
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 20:44 |
|
| |
מצדרביעי
| A_Smithee כתב: |  | | פייגלין ניסה לרמות את בוחריו אפילו יותר משנטען על בנט |
|
אני מקווה שאתה לא רציני... מי שכתב את המצע הכי מפורט לפרטי פרטים למרות שכל חלק בו יכול להיות "אצבע בעין" למצביעים פוטנציאליים, דווקא הוא "יותר רמאי מבנט"?... אם אתה מתכוון לנושא של "גוש הימין והסבתא", להלן הסבר ברור ונהיר לענ"ד:
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 20:51 |
|
| |
אומר הנוכל שהכניס למרכז הליכוד אנשים שאינם מצביעי ליכוד כדי להשתלט על מפלגה זו מבפנים, וזאת על פי תאוריה שפימפמו הוא ומעריציו, שרק ע"י השתלטות על מפלגת שלטון נוכל לכבוש את המדינה. וכשלא הלך החליט שבעצם כל מה שנאמר נזרק לפח והעיקר זו הליכה לבד והעם בשל לשינוי המופלא של החרות הזהותית...
גניבה כזו אולי אינה מגיעה למעשי בנט אבל בהחלט מכניסה אותו לקבוצת הנוכלים בפוליטיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2021 09:32 |
|
| |
פייגלין הציג עצמו כליברטריאן בשעה שזה חלק קטן מאוד בהשקפת עולמו ובמצע שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 00:52 |
|
| |
לקלעפר: אני לא חושב שבתקופתו בליכוד המתפקדים שלו לא הצביעו גם כן לליכוד, וככל שאני צודק הרי שאין פה שום הונאה והוא נהג בצורה לגיטימית לגמרי...
לא-סמית: לא נכון שהליברליות שלו היא רק "חלק קטן" מהמצע שלו, אמנם נכון שזה לא החלק היחיד, והוא דיבר הרבה על 2 קטבים, אחד של חירות ואחד של זהות כשלדעתו אי אפשר לאחד בלי השני.
אמנם במערכת בחירות במועד א' הוא אכן דיבר בעיקר על החירות אבל זה מה שהוא גם תכנן בקדנציה ה"ראשונה" להתמקד בעיקר בחלק של החירות, ובמקביל להקדיש חלק מהמשאבים גם לקוטב הזהות לפחות לדאוג שלא תהיה התדרדרות (שלא יפנו שום ישוב, שלא יעזו לדבר על חלוקת ירושלים וכדומה), אבל הכול היה על השולחן...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 01:50 |
|
| |
קלעפער
למשל, בבת-עין, מושבו של הגורו הרוחני של התנועה, מוטי קרפל (שהפך לחבר מרכז), התפקדו לליכוד 92 איש, מתוך 202 בעלי זכות בחירה בישוב. אך בבחירות הצביעו לליכוד רק 10, בעוד ל'חרות' (נץ) 104 קולות, לאיחוד הלאומי 33, והשאר התפזרו במפלגות ימין אחרות. מסתבר כי זו תופעה נפוצה. ביצהר התפקדו 70 והצביעו לליכוד 2 (מתוכם ארבעה חברי מרכז, כך שלפחות שני חברי מרכז לא בחרו ליכוד!); במעלה עמוס 7 מתפקדים ו-0 מצביעים (כולל חבר מרכז), באיתמר 35 מתפקדים, מתוכם 6 מצביעים. לא מדובר בנתונים מקריים או חלקיים. התמונה המכוערת הזו, של התפקדות שקרית ונפסדת, מתקבלת כמעט בכל יישוב. ב-24 יישובים שנבדקו התפקדו 1923 איש, אך הצביעו ליכוד רק 448. פחות מרבע! (ובהם עוד כלולים מצביעי ליכוד שאינם אנשי 'מנהיגות יהודית'). אנשי 'מנהיגות' מציגים עצמם כ''אידאולוגים''. אולי כך, אבל במסתרי הקלפי, ברגע האמת, מתברר שכוונתם אינה לאידאולוגיה של הליכוד.
|
|
|
|
|