| נשלח ב-15/4/2019 20:04 |
|
| |
פרוש לשיכון!!!
נוצרה הזדמנות פז והוא מכיר שם היטב את המערכת, והצליח לרבע את המעגל (עם המענקים והסיוע בשכ"ד והשתתפות המדינה בפיתוח וכו'). אולי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה לימי 97 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2020 20:55 |
|
| |
חוזר וממליץ על זה!! שגפני וליצמן יתכבדו בתפקידים אחרים. הם עובדים אצלנו ולא להיפך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 15:24 |
|
| |
לא אעשה לעצמי אאוטינג, אבל כל מה שכתבתי לעייל נכון לגמרי (חוץ ממענק אישי שהיה גם קודם, ושיוצאי צבא קיבלו יותר מ"לא משרתים" כי ספרו לפי חודשי שירות צבאי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 14:28 |
|
| |
השנאה של אנשים כאן לפרוש מעבירה אותם על דעתם
צאו ותבדקו לפני שאתם מכפישים
לי ידוע מידיעה אישית שהוא עזר ודחף והצליח לבנות סמינרים ות"ת במקומות שלא עמדו בתקן והצליח לתת להם תקן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 13:09 |
|
| |
כל המענקים שהיו בקרית ספר ועוד, זה היה אאל"ט בעבודתו של דוד לוי או אריק שרון, ושפרוש עוד היה חבר מועצת עיריית ירושלים. הם בוטלו בידי ממשלת רבין+שריד. ואח"כ חזר איזה מענק פצפון. בהיותו בשיכון בנה פרוש איזה פרויקט של דיור ציבורי בביתר, שגרים שם "מסתננים" מתוצרת ישראל, ומאכילים קש את העיר כולה. על התערבותו המזיקה בחריש, מיותר לדבר. כפי שאמרו כאן עבודתו הציבורית, מעבר לשימושו כעציץ בולט במשרד החינוך, מסתכמת היום באיך לתחזק את סיעתו, ומדי חמש שנים להריץ מועמדי נפל ברשויות מקומיות, ובכך להפר בהן את האיזונים בין הציבורים השונים ולקרוע את הרקמות העדינות, תוך ביזוי בקשות מרנן ורבנן. גם החסידים כבר מודעים ליכולותיו ולתרומותיו הציבוריות, ולפלא מדוע לא מרעננים אותו, כפי שהציעו קודמיי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 13:02 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  | כשהפני מנחם הכניס שלח את פורוש למשרד השיכון, פורוש ידע שזה גדול עליו ודחף והכניס אנשים מקצועיים לכל מקום שהוא רק יכל. חלקם היו טוובים ופשוט עזרו הרבה לציבור החרדי, וחלקם נשארו שם עוד הרבה שנים ועזרו בשקט הרבה מאוד. האם זה יכול לחזור על עצמו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 11:48 |
|
| |
מחלקים את עור הדוב בטרם ניצוד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 10:20 |
|
| |
כשהפני מנחם הכניס שלח את פורוש למשרד השיכון, פורוש ידע שזה גדול עליו ודחף והכניס אנשים מקצועיים לכל מקום שהוא רק יכל. חלקם היו טוובים ופשוט עזרו הרבה לציבור החרדי, וחלקם נשארו שם עוד הרבה שנים ועזרו בשקט הרבה מאוד. האם זה יכול לחזור על עצמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 09:56 |
|
| |
אולי קצת "נתקענו" עם כל סיפורי "ועדת הכספים"? אני לא באמת רואה שגפני הצליח בזכות עשרות שנים שם, להכניס את תקציב הישיבות לבסיסי התקציב הממשלתי למשל, מקסימום זה שימש אותו לשוט איומים כלפי השותפות הקואליציוניות ומשרד האוצר... בשביל זה אנחנו שם? לאיים ולקבל רק עם איומים?
נראה לי שהגיע הזמן לעשות ריסט בכל הקשור לתפקידים. הציבור דורש את השיכון (תשאלו את הציבור החרדי מה עדיף להם מ.הבריאות או מ.השיכון ואני מתחייב שזו תהיה תשובתם ברוב מוחץ) ואת הדתות (דתות חייב להיות מינימום בידי הבית היהודי, ובכל מקרה בידיים דתיות)..
אולי בכלל צריך לשבת עם הבית היהודי לתיאום מוקדם על התיקים שיש הסכמה שצריכים שיהיו בידי מפלגות דתיות ולחלק את התיקים ביניהן?
דבר אחד ברור: מה שקורה פה עם הדרישות הישנות העקומות הללו, יביא להמשך ההתעללות במוסדות החרדיים מבחינת תיקצוב, ביקורות פתע וכדומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 05:04 |
|
| |
זה היה הרב רביץ ז"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2019 02:21 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | פרוש שר הביטחון. כשהיה בשיכון היו דירות? לא. כשיהיה שר הביטחון גם לא תהיה מלחמה. |
|
חחח זו בדיחה טובה, אבל תן קרדיט על זה לגששים.. אגב, הואלא היה שר אלא סגן שר, ועשה שם מהפכה לציבןר החרדי. דירות בק.ספר, ב"ש וביתר ותל ציון במחירים של 280 אלף ועד 400 אלף ש"ח ליקרות!!! המדינה נתנה מענק אישי, מענק מקום, מענק פיתוח וכל זה עוד ירד ממחיר הדירות שציינתי! המדינה לא "ספסרה" בקרקעות הללו וממילא התקבלו בעצם בחינם! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הוא גם בנה את תל אביב חיפה ומנהטן. ק"ס וביתר תוכננו ונבנו הרבה לפני שפרוש היה סגן השיכון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2019 21:32 |
|
| |
איזה חכמה. שורה אחת שממצה הכל
| מיררער כתב: |  | אכן יש לו רקורד גדול של הצלחה בביקור חולים, וכמובן באכלוס העיר חריש בחרדים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2019 21:02 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | פרוש שר הביטחון. כשהיה בשיכון היו דירות? לא. כשיהיה שר הביטחון גם לא תהיה מלחמה. |
|
חחח זו בדיחה טובה, אבל תן קרדיט על זה לגששים.. אגב, הואלא היה שר אלא סגן שר, ועשה שם מהפכה לציבןר החרדי. דירות בק.ספר, ב"ש וביתר ותל ציון במחירים של 280 אלף ועד 400 אלף ש"ח ליקרות!!! המדינה נתנה מענק אישי, מענק מקום, מענק פיתוח וכל זה עוד ירד ממחיר הדירות שציינתי! המדינה לא "ספסרה" בקרקעות הללו וממילא התקבלו בעצם בחינם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2019 20:55 |
|
| |
כשהיה בשיכון היו דירות בשפע, בביתר, עם מענקים זכורים לטוב.
היום לצערי הוא סוס מת. ועסוק בעיקר לתחזק את פעיליו וכו'. בעשור האחרון לא ראינו בו שום תועלתיות ופקחות ציבורית. אולי הזיקנה והמטלות דלעיל, ואולי העסקנות הישנה לא מתאימה להיום. צריך מישהו מהסוג של מאיר פרוש של פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2019 20:48 |
|
| |
פרוש שר הביטחון. כשהיה בשיכון היו דירות? לא. כשיהיה שר הביטחון גם לא תהיה מלחמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2019 20:45 |
|
| |
אכן יש לו רקורד גדול של הצלחה בביקור חולים, וכמובן באכלוס העיר חריש בחרדים.
|
|
|
|
|