קרה לנו מספר פעמים שצפינו בסרטון ופתאום ראינו מישהו והוא נראה ממש מוכר ואז גילנו שהוא היה בפרחי מיאמי. זה היה נחמד עד שנהיה לנו מין דחף כזה למצוא את המיאמיסט בסרטון (לפעמים אחרי חיפוש שמנו לב שהזמר הוא המיאמיסט...)
אז אנחנו רוצות לשתף אתכם בתור משחק- נעלה סרטון שתצטרכו למצוא שם את המיאמיסט (או שנפרסם סתם סירטון שרצינו לשתף איתכם...). אם גם אתם נתקלתם בסרטונים כאלה נשמח שתאתגרו אותנו.
בשביל לשמור על עניין- הגילוי יהיה עד שלושה ימים בעז"ה בלי נדר.
שנתחיל?
נשלח ב-28/10/2022 08:26
אין לי אפשרות לצפות (כיידוע....) אבל תנסה להשוות בין ההוא מהסרטון של אלבז לבין אדם מרגוליס מנקדש
נשלח ב-28/10/2022 03:53
לגבי זה אני לא בטוח, אבל למי שמציג את החתן בסרטון של גד אלבז 'עם סגולה' קוראים אדם מרגוליס, יש מצב שזה הילד מנקדש?
אהההההההה יפה האשכול הזה.... לא הכרתי אותו... והשאלה שלי באמת מתאימה לכאן רק שהדמות היא מאחד ההרכבים של הילדים... השאלה עדיין נותרה בלי מענה wake up
נשלח ב-6/7/2022 23:09
מיאנימיאמי הציבה אתגר באשכול הצ'אט, מה שהזכיר לי על קיום ההאשכול הנפלא הזה!
אז עברתי על הקליפ 'אשירה' של מרדכי שפירא, אבל לא מצאתי אף דמות שקשורה לאחד ההרכבים... חוץ משפירו עצמו
נשלח ב-18/7/2019 20:54
2BE כתב:
לפני שאנחנו מעלות את הסרטון הבא, נשמח לשמוע מה דעתכם על האשכול ואם מעניין אתכם שנמשיך לסרטונים הבאים...
מעניין ומאתגר כאחד, בקיצור - מושלם!
נשלח ב-16/7/2019 21:27
יישר כח אפרים!
אני נהנית מהאשכול. מפתיע לגלות מיאמיסטים במקומות שלא חשבתי שיהיו. יישר כח גם לכן!!!
נשלח ב-16/7/2019 20:00
לפני שאנחנו מעלות את הסרטון הבא, נשמח לשמוע מה דעתכם על האשכול ואם מעניין אתכם שנמשיך לסרטונים הבאים...
נשלח ב-16/7/2019 19:27
תשובה נכונה! אנחנו לא בדיוק יודעות מתי הוא היה בפרחי מיאמי אבל בסוף שנות השמונים הוא עבר עם משפחתו מארץ ישראל לארה"ב.
נשלח ב-16/7/2019 12:16
המפיק האגדי דני פינקלמן מסתבר שגם הוא בוגר מיאמי.... מאיזה תקופה? לא זכור לי ששמו מופיע על אחד האלבומים
נשלח ב-15/7/2019 23:49
אפרים1 כתב:
בקראון הייטס גרים משפחת גורקין, אז אולי רואים את יהודה?
תוקן על ידי אפרים1 ב- 14/07/2019 17:52:50
כיוון יפה, הוא אכן מהחבדניקים שהיו במקהלה. (למען האמת אנחנו לא מכירות אותו כילד במקהלה אלא כאחד שידוע שהיה :) ע"ע שלומי דקס, מיכאל פרוזנסקי...) נצפה ממש בסוף הדקה הראשונה.
נשלח ב-14/7/2019 19:53
בקראון הייטס גרים משפחת גורקין, אז אולי רואים את יהודה?
אז כמו ששירה יהודית ענתה המיאמיסט הוא אלישע כהן!! עם תפילין אחרי הבר מצווה. ואכן שכתבנו כבוד התכוונו לבוגרי מיאמי פחות לשירים- כנראה שזה צורם לכל דבר עברית ישראלית באשר הוא. אפרים- אמרת שאתה כותב - אנחנו יותר מנשמח לקרוא -עם הרגישות שלך לשפה זה בטח משהו מיוחד...
יום יבוא ואתרגם לעברית כמה מהשירים של מיאמי, ואז אתם תהיו הראשונים לקרוא ולהגיב