בית פורומים בחדרי חרדים

המחאה האלימה של האתיופים מסבירה קצת למה מפגש אתיופי שוטר מסתיים במוות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2019 13:51 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

פסתםנחמד כתב:
שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו...
חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים.,
ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לחרדים עשו בעבר דברים הרבה יותר גרועים, כן גם רצחו בהפגנות !

פצעו מאות ואולי אלפים !

עשו מעשי זוועה שאסור לכתוב אותם כאן, מטעמי צניעות ! ולא רק בגללם, מעוד סיבות.......

פגעו ברכוש חרדי, בנזקים עצומים,

ואף חרדי לא פגע באף חילוני בגלל זה 

ולכן מכים בחור חצי אוטיסט עד זוב דם.
והמשטרה אינה מתנצלת!
נו.
זה סך הכל חרדים.
יעשו קצת רעש.
קצת קולות מחאה וזהו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשאדם גדול טועה טעות קטנה. אצלו היא טעות קטנה!
אך אצל האחרים היא
טעות גדולה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2019 14:03 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
רעיונוביץ כתב:

פסתםנחמד כתב:
שלחרדים יהרגו כל שני וחמישי נערים, נראה איך תדברו...
חבורת גזענים שהפריעו לכם קצת בכביש, אז זהו.. , אי אפשר לדון את החבריה האלה, על כל מה שהם עוברים... ההפגנות שלהם כי מבחינתם הגיעו מים עד נפש... אני לא מצדיק אלימות, אבל אפשר להבין אותם.... מה הם סה"כ מבקשים? שנוהלי הפתיחה באש, כשזה מגיע אליהם לא יהיו כאלה קלים... רץ ברשת גם שוטר שכמעט עוצר אתיופי באוטובוס, שהוא סה"כ שמע מוזיקה, רק השבוע פורסם על חיילים שברחו מאבנים כשהמיידים היו ערבים... למה אצל ערבים זה לא כזה פשוט לירות, ויש נהלים של 1000 דברים... ואצלהם, ???? להזכירכם אייזנר הועף מהצבא, ודוד הנחלאאוי, שרק החזיקו בנשק לא כחוק . לא ירו.. , אבל כשזה מגיע לאתיופים... הותרה הרצועה, מבחינתם עכשיו שישרף העולם... וזה הקש ששבר את גב הגמל, תכלס הם עכשיו בארץ... צריך להתנהג איתם כמו לכל האוכלסייה. בהפגנות של החרדים וכו משהו בכלל חושב לפתוח באש??? שהם מתפרעים פי אלף מהאתיופים שנהרגו ע"י השוטרים.,
ולמי שיש בעיה ביהדות שלהם . שיתחיל לבדוק עם הרוסים... אהה הם לבנים... אז אין בעיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לחרדים עשו בעבר דברים הרבה יותר גרועים, כן גם רצחו בהפגנות !

פצעו מאות ואולי אלפים !

עשו מעשי זוועה שאסור לכתוב אותם כאן, מטעמי צניעות ! ולא רק בגללם, מעוד סיבות.......

פגעו ברכוש חרדי, בנזקים עצומים,

ואף חרדי לא פגע באף חילוני בגלל זה 

ולכן מכים בחור חצי אוטיסט עד זוב דם.
והמשטרה אינה מתנצלת!
נו.
זה סך הכל חרדים.
יעשו קצת רעש.
קצת קולות מחאה וזהו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשאדם גדול טועה טעות קטנה. אצלו היא טעות קטנה!
אך אצל האחרים היא
טעות גדולה!

אם זה המחיר, לצערנו אנחנו מוכנים לשלם...

כך החליטו גדולי התורה כבר כמה דורות !

זה שהם מתנהגים בצורה נוראית,

זה לא אומר שאנחנו צריכים או חייבים ח"ו להתנהג כמותם !

אנחנו סובלים בשקט,

אגב: כיום כשלהרבה אנשים יש מצלמת וידאו איכותית צמוד אליו כל היום,

משטרת ישראל לא מעיזה לעשות לחרדים ולו 10% ממה שהיא עשתה פעם,

וכשהיא קצת חורגת, היא חוטפת ! ! !

כך היה בהפגנות של הפלג האלים והמטופש,

שכמה שוטרים נאלצו לשלם מכיסם לאחר שנתבעו,

ובכמה כתבי אישום התברר שהשוטרים שיקרו ! וכתב האישום בוטל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2019 14:14 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
ברקו זורו

הכעס, הכאב, ההשפלה, הכל פשוט התפרץ.
אלפים יצאו להפגין, חסמו כבישים, צעקו והיו כמובן גם כאלה שהתפרעו ונעצרו. 
כולם ידעו שזה עומד להגיע, כולם ציפו לזה. 
אחרי המחאה השקטה האחרונה במוזיאון ת"א, סליחה בכיכר רבין שאחריה פשוט לא קרה כלום, הגיע קצין משטרה, הרג צעיר בן העדה והצית את כל הרגש, את כל התסכול החוצה. 
אני קורא ברשתות מלא סטטוסים בסגנון "עד היום תמכתי בהם ועכשיו אני שונא אתכם" "הייתם בסדר למה לקלקל" אבל למה לחסום את... " ועוד ועוד... 
ואני לא מדבר על האיחולים למוות של המפגינים. 
מי ישמע עד היום עזבתם את העבודה והצטרפתם למאבק שלנו, להחליף תמונת פרופיל לא עשיתם! אז עכשיו אתם כבר לא אוהבים אותנו? מי שכותב את זה כנראה שאף פעם לא אהב. 
המחאה הזאת גרמה לאנשים להבין שרק כך ואני אומר את זה בצער, הדברים יכולים לזוז. נכון כעסתם כי עמדתם בפקק שעות על גבי שעות, אבל בסוף הגעתם הביתה. 
בשבילנו זה לא טבעי לחזור הביתה, אנחנו יכולים להעצר, להיות מעוכבים וגם לההרג. 
אבל תראו מה קרה מאז, ראש הממשלה סוף סוף התייחס, מהדורות החדשות פתחו עם המחאות, רשתות זרות סיקרו את המחאה, עיתונים עם כותרות ענק ועוד ועוד ועוד... 
אפילו אתם מדברים על המחאה, כן אתה זה שכועס, אם לא היית בפקק כנראה שלא הייתה יודע שיש צעיר בן הקהילה שנהרג ע"י שוטר ולפניו היו עוד צעירים. 
אנשים כותבים שהם מזועזעים מהמחאה, אנרכיה צועקים בתקשורת. 
אז תגידו רגע, אתם רק עכשיו מזדעזעים!!
הזדעזתם כשאמהות אתיופיות קיבלו זריקת דפו-פרוברה כדי לצמצם את הילודה?
הזדעזתם כאשר זרקו לנו את מנות הדם? 
הזדעזתם כאשר לא קיבלו אתיופים לקייטנה? 
ושהמפ"ם קרא לפקוד שלו "כושי מסריח"? 
וכשהמוהל הפך אותנו לבשר תותחים?אז בטוח הזדעזתם, אה לא? 
אולי כשהמפכל אומר שטבעי שיחשדו בנו? 
גם לא? אז הגיוני שתזדעזעו מהפיכת ניידת ונדליזם וסגירת כבישים 
תבינו, אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהיא, אבל אין כזה דבר מחאה שקטה, זה לא עובד באמת שניסינו. 
אז אנחנו מתנצלים על אי הנוחות, אנחנו פשוט רוצים לחיות.

היחס כלפי האתיופים הוא מכפיר !!
במיוחד בחברה החרדית !!
דרעי ושס לא איכפת להם בכלל מהאתיופים הם רואים בהם
בשר תותחים להצביע שס בבחירות !!
כמעט אף אחד שהם לא יסכים שהם ילמדו איתם ולא כמובן
אף אחד מהם לא יסכים להשתדך איתם !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2019 14:28 לינק ישיר 

אני לא יודע אם זה מכוון או יצא בפוקס אבל מדניות ההכלה של משטרת ישראל אתמול עשתה ממש טוב לכולם (חוץ מהאתיופים) אילו היו מפנים אותם בכוח כמו שצריך לעשות היינו רואים היום תמונות של אתיופים זבי דם וכל התקשורת והעיתונים היו מצדדים בחסימות שלהם ואנשים היו סובלניים ..... אבל זה שנתנו להם יד חופשית להראות את הפרצוף שלהם הראה לכולם עם מי יש לנו עסק... והיום יפוצצו אותם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2019 17:11 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

היחס כלפי האתיופים הוא מכפיר !!
במיוחד בחברה החרדית !!
דרעי ושס לא איכפת להם בכלל מהאתיופים הם רואים בהם
בשר תותחים להצביע שס בבחירות !!
כמעט אף אחד שהם לא יסכים שהם ילמדו איתם ולא כמובן
אף אחד מהם לא יסכים להשתדך איתם !!

ואת מוזמנת להראות דוגמא ולשדך את הילד עם אתיופית שתחי'
אין כמו להראות דוגמא אישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2019 20:12 לינק ישיר 

עדיף אתיופי מגזען שחור. 
ועכשיו תשנו את כל מה שנכתב על אתיופים שחורים הכוונה על החרדים השחורים ואז תקראו לזה בצדקנות הסתה ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2019 03:31 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
אני לא יודע אם זה מכוון או יצא בפוקס אבל מדניות ההכלה של משטרת ישראל אתמול עשתה ממש טוב לכולם (חוץ מהאתיופים) אילו היו מפנים אותם בכוח כמו שצריך לעשות היינו רואים היום תמונות של אתיופים זבי דם וכל התקשורת והעיתונים היו מצדדים בחסימות שלהם ואנשים היו סובלניים ..... אבל זה שנתנו להם יד חופשית להראות את הפרצוף שלהם הראה לכולם עם מי יש לנו עסק... והיום יפוצצו אותם...

עשתה ממש טוב לכולם..
חוץ מעשרות אלפי נהגים שעמדו מיואשים בפקקים ללא יכולת להתקדם סנטימטר
וחוץ מכמה חתנים וכלות שיום כלולתם להם ציפו זמן רב נהרס
חוץ מאלה, הכל היה ממש טוב, לאלו שנשארו בבית ורק ראו ושמעו את החדשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2022 10:11 לינק ישיר 

תוקן על ידי ברנהארד ב- 15/07/2022 10:15:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2022 10:15 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
הכעס, הכאב, ההשפלה, הכל פשוט התפרץ.
אלפים יצאו להפגין, חסמו כבישים, צעקו והיו כמובן גם כאלה שהתפרעו ונעצרו. 
כולם ידעו שזה עומד להגיע, כולם ציפו לזה. 
אחרי המחאה השקטה האחרונה במוזיאון ת"א, סליחה בכיכר רבין שאחריה פשוט לא קרה כלום, הגיע קצין משטרה, הרג צעיר בן העדה והצית את כל הרגש, את כל התסכול החוצה. 
אני קורא ברשתות מלא סטטוסים בסגנון "עד היום תמכתי בהם ועכשיו אני שונא אתכם" "הייתם בסדר למה לקלקל" אבל למה לחסום את... " ועוד ועוד... 
ואני לא מדבר על האיחולים למוות של המפגינים. 
מי ישמע עד היום עזבתם את העבודה והצטרפתם למאבק שלנו, להחליף תמונת פרופיל לא עשיתם! אז עכשיו אתם כבר לא אוהבים אותנו? מי שכותב את זה כנראה שאף פעם לא אהב. 
המחאה הזאת גרמה לאנשים להבין שרק כך ואני אומר את זה בצער, הדברים יכולים לזוז. נכון כעסתם כי עמדתם בפקק שעות על גבי שעות, אבל בסוף הגעתם הביתה. 
בשבילנו זה לא טבעי לחזור הביתה, אנחנו יכולים להעצר, להיות מעוכבים וגם לההרג. 
אבל תראו מה קרה מאז, ראש הממשלה סוף סוף התייחס, מהדורות החדשות פתחו עם המחאות, רשתות זרות סיקרו את המחאה, עיתונים עם כותרות ענק ועוד ועוד ועוד... 
אפילו אתם מדברים על המחאה, כן אתה זה שכועס, אם לא היית בפקק כנראה שלא הייתה יודע שיש צעיר בן הקהילה שנהרג ע"י שוטר ולפניו היו עוד צעירים. 
אנשים כותבים שהם מזועזעים מהמחאה, אנרכיה צועקים בתקשורת. 
אז תגידו רגע, אתם רק עכשיו מזדעזעים!!
הזדעזתם כשאמהות אתיופיות קיבלו זריקת דפו-פרוברה כדי לצמצם את הילודה?
הזדעזתם כאשר זרקו לנו את מנות הדם? 
הזדעזתם כאשר לא קיבלו אתיופים לקייטנה? 
ושהמפ"ם קרא לפקוד שלו "כושי מסריח"? 
וכשהמוהל הפך אותנו לבשר תותחים?אז בטוח הזדעזתם, אה לא? 
אולי כשהמפכל אומר שטבעי שיחשדו בנו? 
גם לא? אז הגיוני שתזדעזעו מהפיכת ניידת ונדליזם וסגירת כבישים 
תבינו, אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהיא, אבל אין כזה דבר מחאה שקטה, זה לא עובד באמת שניסינו. 
אז אנחנו מתנצלים על אי הנוחות, אנחנו פשוט רוצים לחיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המחאה האלימה של האתיופים מסבירה קצת למה מפגש אתיופי שוטר מסתיים במוות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.