בית פורומים בחדרי חרדים

אפליקציית בקרת הורים מלאה כולל קופון ,בהצלחה .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2019 02:25 לינק ישיר 
אפליקציית בקרת הורים מלאה כולל קופון ,בהצלחה .

הבטחות צריך לקיים. אז בבקשה . 
אפליקציית בקרת ההורים הבאה נבדקה ומומלצת על ידינו . בחודש הקרוב היא גם תתמוך בשפה העברית.
האפליקציה מאפשרת לקחת כל טלפון חכם ולהגדיר בו את האפליקציות המותרות לשימוש,את זמני השימוש וכמו כן מאפשרת מעקב צמוד על כל הנעשה בטלפון .התכונות של האפליקציה מפורטות בהמשך.

את האפליקציה ניתן להוריד מהקישור הבא לשתי מערכות ההפעלה אנדרואיד+ אפל

https://parental-control.net/

עלות: 45 שקלים לשנה ל 5 מכשירים (9 שקלים למכשיר לשנה ) . 

קופון: 
התנסות מיוחד לישראל למשך 10 ימים : israel   ( במקום 3 ימים) 

זוהי הזדמנות מצוינת להתנסות בדיקה שימוש ותרגול של האפליקציה ללא כל תשלום . 

לדוגמא : ניתן עם האפליקציה לתת הרשאה רק ל waze  או רק ל gmail  או לשניהם. 

יש אין סוף אפשריות להתאים את השימוש לפי צרכי המשתמש מבלי להגיע למקומות לא רצויים תוך בקרה מלאה על השימוש והמיקום. 

התכונות : 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2019 23:27 לינק ישיר 
בעבודה אבל לעת עתה יש פתרון עקיף

משגיחשליטא כתב:
שידור, ישר כוח. אכן אפליקציה טובה.

האם פתרו את העניין של web-view?

ככל שחולף הזמן יש מודעות גדולה לשימוש באפליקציות מהסוג הנ"ל . גם חברת בזק החלה לשווק אפליקציית בקרת הורים אבל הן המחיר והן הפונקציות לעניות דעתי רחוקות מלהתחרות באפליקציה הנ"ל . המחיר הוא פי 3 .

יש עידוד של מחנכים ואנשי חינוך לעשות שימוש באפליקציה כדי לבקר ב 100% את השימוש בטלפון . 

לשאלתך : הנושא בעבודה , אין שום מערכת הגנה הרמטית אבל אם ניתן שימוש וגישה לאינטרנט למבוקר ,ניתן לבקר
את השימוש ע"י מעקב אחר האתרים בהם הוא צפה או פנה . 

אציין שוב שהאפליקציה מאפשרת לדעת למי התקשרו או מי התקשר וזה בפני עצמו לא ניתן בשום טלפון כשר כולל אפשרות הקלטת השיחות ללא יכולת מחיקה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2019 23:11 לינק ישיר 

שידור, ישר כוח. אכן אפליקציה טובה.

האם פתרו את העניין של web-view?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2019 22:32 לינק ישיר 

עדכון : כמובטח האפליקציה כעת בעברית מלאה . נוספו עוד עדכונים נוספים. לכתחילה כל מי שיש בידו טלפון חכם לכל מטרה ורוצה בקרה אמתית האפליקציה הזאת נותנת מענה מושלם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2019 00:23 לינק ישיר 

מצוין
זה חשוב מאוד שהם יפתרו את זה
אחרת הפתרון הזה לא יוכל להיות שמיש לציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 23:57 לינק ישיר 
השבתי לך כאן באשכול בעבר אבל ...

איש_הירא כתב:
כן
שאפשר לגלוש חופשי דרך webview בכל האפליקציות

הפונקציה הנ"ל היא דפדפן פנימי בחלק מאפליקציות שונות . האפליקציה היא זו שנותנת את הקישור לגלישה פנימית ולא גלישה באמצעות הכרום לדוגמא אשר מבקר ,מסנן וחוסם.  לגבי שאלתך נבדקת האופציה בפיתוח לגבי חסימה והתראה ברמת האפליקציה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 22:18 לינק ישיר 

כן
שאפשר לגלוש חופשי דרך webview בכל האפליקציות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 21:27 לינק ישיר 
כוונתך לזאת : webwiew ?

איש_הירא כתב:
בעדכון הזה הם גם פתרו את הבעיה שהחסימה לא חוסמת גלישה באינטרנט בלי סינון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 15:41 לינק ישיר 

בעדכון הזה הם גם פתרו את הבעיה שהחסימה לא חוסמת גלישה באינטרנט בלי סינון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2019 15:30 לינק ישיר 

עדכון : לקראת סוף חודש 10\2019 תשוחרר גרסה עדכנית אשר צפויה לתמוך בשפה העברית באופן מלא ולאפשר חסימת הודעות SMS . ( כיום כאשר אצל משתמשים יש טלפון כשר ואפליקציית וואטסאפ  כנראה שהודעות  SMS זה כשר למהדרין ) . לעניות דעתי זוהי אפליקציית בקרת ההורים הטובה ביותר כיום בעולם וכוללת את מירב האפשרויות לבקרה ושליטה עם גמישות ואיכות שיחה . רק לאחר זמן ושימוש ניתן להבין את היתרונות שלה . 

כתיבה וחתימה טובה לכל אחד ואחד מהחברים ותודה אישית לכל מי שעזר ועוזר בנושא הנ"ל למען הכלל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2019 01:37 לינק ישיר 
זה בעבודה ולאחר מכן צריך בדיקות

איש_הירא כתב:
יש צפי מתי תפותח האפשרות לחסימת גלישה במכשיר?

יש הערכה אבל קשה כעת להתחייב רק לאחר שכל הבדיקות יעשו בצורה יסודית.זוהי תהיה האפליקציה הראשונה בעולם בה תכונת SMS תחסם  בטלפון חכם כמו כן יש היבטי בטחון שצרכים להבדק ולקבל אישור  (הכוונה בשעת חירום ).

מעבר לכך יש עוד כמה דברים גדולים שיניעו את הציבור לאמץ את המוצר ומוקדם מדי לדבר עליהם מסיבות מובנות  בעיקר בזכות "האורחים " המתענינים ועוקבים אחרי האשכול. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2019 00:55 לינק ישיר 

יש צפי מתי תפותח האפשרות לחסימת גלישה במכשיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2019 22:15 לינק ישיר 
שידור

עדכון : פונקציית ה SMS היא תכונה מובנת במכשיר בניגוד לאפליקציה הניתנת להורדה והתקנה . לאלו שירצו לקבל טלפון חכם הכולל רק שיחות (ללא גלישה ,אפליקציות, וכו.... ) בדומה לטלפונים הכשרים כיום רק ברמת איכות חומרה גבוה ורמת בקרה הרבה יותר גדולה ומקיפה נאפשר בקרוב (נמצא כעת בפיתוח ובדיקת ישימות  ) פונקציה כזאת אשר תתאים לציבור היהודי בארץ ובעולם. אני מקווה שהמהלך הנ"ל והשקת התכונה לחסימת הודעות תתן מענה הלכתי איכותי ומאידך תמנע עושק עם טלפונים באיכות ירודה ואיכות שיחה גרועה כפי שקיים כבר עשור שנים עם הטלפונים הכשרים. 

תוקן על ידי שידור ב- 28/08/2019 20:21:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 21:09 לינק ישיר 
זה מה שהשבתי לפני מספר ימים.

איש_הירא כתב:
שידור היקר
אני חושש שהכוונה שלי לא ברורה לאורך השיחה בינינו
אני אנסה להסביר

האפליקצייה שהבאת אכן נראית כפתרון לאנשים שמעוניינים להגדיר לבדם את רמת החסימה שלהם
אבל האפליקצייה שפרסמת בגלל חוסר בחסימה של דפדפנים בתוך אפליקציות לא מבצעת חסימת גלישה אפקטיבית
למרות שאם היא היתה עובדת תקין היא באמת היתה עוזרת בגלל שהיא לא חוסמת בכלל דפדפנים בתוך האפליקצייה אין שום סינון או פיקוח על הגלישה שם
לא סינון לפי קטגוריות ולא חסימה מוחלטת

לכן כשאני כותב שאין סינון על האינטרנט אני מתכוון שאפשר לגשת עליו באמצעות עקיפה של המערכת
אני לא טוען שהיכולות התאורתיות של המערכת הם טובות אני רק מראה שהיא לא מצליחה ליישם אותם בפועל

כאשר הם יתקנו את הבעיה הזאת זאת באמת תהיה אופצייה טובה וכולנו פה מחכים בקוצר רוח שתדווח לנו שהם אכן תיקנו את הבעיה והאופצייה הזאת תהיה על הפרק

בינתיים לצערינו זה עדיין לא אפשרי

זה מה שהשבתי לפני מספר ימים באשכול : קיימת פונקציה WebWiew בחלק מהפונקציות של אפליקציות שונות . לדוגמא בוויז נושא ההערה . בקרת ההורים אינה יורדת ואינה חוסמת פונקציה כזאת  אלא חוסמת כל סוג של דפדפן כמו כרום ואחרים.  אם אפליקציה מסוימת מכילה קישורים פנימיים לתכנים שאינם ראויים לדעתינו אין  מקום לאפליקציה כזאת . במקביל בקרת ההורים מאפשרת לבחון שימוש של כמות התנועה והזמן בכל אפליקציה כך ההורה יכול להבין ולהבחין מה  " העניין " של אותו טלפון מבוקר. 

הנ"ל זה לעניין סינון תכנים. לגבי טלפון כשר ללא אפליקציות וגלישה  ,אפליקציית בקרת ההורים הנ"ל נותנת את המענה הטוב ביותר שניתן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 19:40 לינק ישיר 

שידור היקר
אני חושש שהכוונה שלי לא ברורה לאורך השיחה בינינו
אני אנסה להסביר

האפליקצייה שהבאת אכן נראית כפתרון לאנשים שמעוניינים להגדיר לבדם את רמת החסימה שלהם
אבל האפליקצייה שפרסמת בגלל חוסר בחסימה של דפדפנים בתוך אפליקציות לא מבצעת חסימת גלישה אפקטיבית
למרות שאם היא היתה עובדת תקין היא באמת היתה עוזרת בגלל שהיא לא חוסמת בכלל דפדפנים בתוך האפליקצייה אין שום סינון או פיקוח על הגלישה שם
לא סינון לפי קטגוריות ולא חסימה מוחלטת

לכן כשאני כותב שאין סינון על האינטרנט אני מתכוון שאפשר לגשת עליו באמצעות עקיפה של המערכת
אני לא טוען שהיכולות התאורתיות של המערכת הם טובות אני רק מראה שהיא לא מצליחה ליישם אותם בפועל

כאשר הם יתקנו את הבעיה הזאת זאת באמת תהיה אופצייה טובה וכולנו פה מחכים בקוצר רוח שתדווח לנו שהם אכן תיקנו את הבעיה והאופצייה הזאת תהיה על הפרק

בינתיים לצערינו זה עדיין לא אפשרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2019 03:17 לינק ישיר 
לא נכון , יש 65 קטגוריות לסינון באפליקציה .

איש_הירא כתב:
באמת חלק מסוים רוצים גם גלישה מסוננת בנייד
לכן העלתי את החששות שלי נגד האפליקצייה הזאת כי היא לא מספקת שום סינון אלא אפשר לגלוש בגוגל רגיל ובאינטרנט הרגיל בלי שום סינון

איש_הירא: תחת הסעיף web control  באפליקציה יש לפחות 65 קטגוריות לסינון תחת מגוון רחב של נושאים אפילו שנראים לכאורה לא בעייתים. יתרה מכך אפשרות לחסום אתרים מוגדרים לפי דרישת המשתמש . 

טלפון כשר ויותר : ניתן ללא כל בעיה להפוך כל טלפון חכם לטלפון כשר ,לחסום לחלוטין כל גלישה וכל אפליקציה והתקנת אפליקציה ומלבד שיחות קבלה והוצאה בתוספת מערכת בקרה מלאה על זהות המתקשר או  זהות היעד+הקלטה של השיחה +דוחות שימוש מדויקים ועוד אפשרויות רבות לבקרה שמעולם לא ניתן לקבל אותם בטלפון כשר. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אפליקציית בקרת הורים מלאה כולל קופון ,בהצלחה .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext