בית פורומים בחדרי חרדים

מחנה אנטי ביבי יעביר חוק שיקבור את הקריירה של ביבי בשל האישומים נגדו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2019 13:53 לינק ישיר 
מחנה אנטי ביבי יעביר חוק שיקבור את הקריירה של ביבי בשל האישומים נגדו.

כפי המסתמן השמאל וליברמן ישיגו 61 מנדטים.
סביר להניח שליברמן לא יקים ממשלה ביחד עם הערבים והשמאל.
אבל יש לו איתם מחנה משותף אחד, והוא: 'רק לא ביבי'

ולכן עם פתיחת הכנסת ה-22
הם ישתלטו על מוסדות הכנסת. ימנו יו"ר כנסת מטעמם. ימנו ועדה מסדרת חדשה.
ויעבירו בהליך זריז חוק שיקבע שראש ממשלה שהוגש נגדו כתב אישום על עבירות חמורות כגון שוחד תופסק כהונתו כח"כ וכרה"מ בדיוק כמו ראש ממשלה שהורשע בבית משפט בפסק דין חלוט. ואז בחלוף כמה שבועות לאחר שיוגש כתב אישום נגד ביבי והוא יסתלק מהזירה. תיפתח הדרך להקמת ממשלת אחדות ברוטציה בין גנץ למישהו מהליכוד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 14:16 לינק ישיר 

לא יאומן כמה טיפשים וחדלי אישים החבורה הזו. (גוש אנטי ביבי)
הצעות החוק שמסתמנות כעת. אינן אפקטיביות בגרוש.
כי אינם כוללות *הפסקת* כהונתו של ביבי בדומה להפסקת כהונה מחמת עבירה או נבצרות קבע.
כלומר אם נמשיך להתגלגל מבחירות לבחירות, ביבי עדיין יישאר ראש ממשלת המעבר האין סופית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 13:48 לינק ישיר 

בישיבת הסיעה שהסתיימה כעת הוחלט לפעול לקידום שני חוקים. הראשון חוק המגביל כהונת ראש ממשלה לשתי קדנציות. השני חוק המונע מח"כ שעומד נגדו כתב אישום להיות מועמד להרכבת ממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2020 07:58 לינק ישיר 

עוד זה חסר לנו ששרה ויאיר נתניהו ישתוללו ברחובות וישרפו פחי אשפה. 
ואם אליהם יצטרפו גם כמה מחברי הפורום, אז בכלל הלך עלינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2020 20:51 לינק ישיר 

דפנה ליאל
הערב דיווחנו: ״כחול לבן״ תנסה לקדם את החוק שימנע כהונה של ראש ממשלה תחת כתב אישום רק החל מהכנסת הבאה.
המטרה: להימנע מחקיקה פרסונאלית ורטרואקטיבית ולמנוע מנתניהו להוביל לבחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2020 17:14 לינק ישיר 

אחרי שהחוק הזה יעבור אני ממליץ לבלוק הימין לעשות יד אחת עם הערבים, ולהעביר חוק נוסף שימנע את התמודדותו של ליברמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2020 15:12 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה

ברכת_החמה כתב:
כה אמר הנביא .
ויישאל הנביא מה המספרים בלוטו ? ויידום הנביא .

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר כתבתי כאן לא פעם. בהתבסס על נתוני אמת ממערכות הבחירות האחרונות.
הימין+חרדים+ליברמן הביאו במקסימום 52 אחוז מהקולות.
לליברמן יש בייס של לפחות 3.5 אחוז מהקולות. ולכן הימין+חרדים יכול להגיע במקסימום ל48.5 מהקולות. שזה כ58 מנדטים.

כדי שהימין+חרדים יקבלו 61 מנדטים צריך 3 נסים
נס ראשון: עוצמה יהודית עוברת אחוז חסימה.
נס שני: מרץ או העבודה לא עוברים אחוז חסימה.
נס שלישי: הערבים לא נוהרים לקלפיות ולא מקבלים יותר מ10 מנדטים.

ונס רביעי פשוט שלא יזייפו את נתוני ההצבעות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2020 14:36 לינק ישיר 

*ח"כ עמר בר-לב בתגובה ליוזמה לחקיקת חוק נגד נתניהו: "זאת לא הדרך להחליף את נתניהו"*

בתגובה ליוזמת כחול-לבן לחקיקת חוק שימנע נתינת המנדט להרכבת ממשלה לאדם המואשם בפלילים, אמר חבר הכנסת עמר בר-לב (העבודה-גשר-מרצ), "נאבקתי נגד חוקים פרסונליים כשהם הועילו לנתניהו, ואני מתנגד ליוזמה לחוקק חוק פרסונלי נגדו. זאת לא הדרך להחליף את נתניהו.
הדרך היחידה היא הקמת ממשלת מיעוט *בראשות גנץ, בתמיכת המשותפת וליברמן*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2020 11:54 לינק ישיר 

עמית סגל
 בועדת הבחירות מעריכים: הסיפור סגור, יהיו 58 לימין.
הנה משפט שלא שמעתם מזמן: זוהי אזעקת אמת, לבחירות רביעיות. השאלה הדרמטית היא האם לפני יהיו מהלכים בכנסת כמו הקמת ממשלת מיעוט או חקיקת חוק נגד נתניהו בואו נעשה סדר.
התוצאות המסתמנות מורידות מהפרק את אופציית העריקים.
נותרו על הפרק:
1. רוטציה על פי מתווה הנשיא
2. חוק יסוד נגד נתניהו ואז מועמד חלופי מהימין
3. חוק יסוד כזה ובחירות חדשות

דפנה ליאל
61 או 62 מנדטים נגד ביבי זה כבר מחנה שיש לו קלפים ביד. יכול לנסות לקדם את החוק שיאסור על כהונת ר״מ תחת כתב אישום שסיפרתי לכם עליו בתחילת השבוע, אבל מאחר והוא מאד לא מגובש זה עלול להידרדר לסבב נוסף. זכרו איפה שמעתם על זה. האופציה הזו נבחנה ברצינות ב״כחול לבן״ עוד לפני הבחירות. זו הסיבה שחוק כזה הוא גם הבטחת בחירות מפורשות שלהם רק שאיש לא ציין שזה עשוי לקרות עוד לפני השבעת ממשלה וזו היתה תגובת ישראל ביתנו לפרסום שלי מתחילת השבוע (שימו לב שלא מדובר בהכחשה):״כמו שהתנהלנו באופן ממלכתי אחרי 17 בספטמבר, כך נתנהל באופן ממלכתי אחרי 2 במרץ.״

יניר קוזין
טוב, אז מתבשל לו רעיון לקדם חקיקה שראש ממשלה לא יכול לכהן תחת כתבי אישום. מובילים אותו כחולבן, עבודה גורמים ברשימה.

ככל שרעיון חקיקת החוק האוסר על רה"מ לכהן תחת כתב אישום ירקום עור וגידים, האיש המעניין בעיניי הוא (שוב) ליברמן.
הוא התנגד לחקיקה מאין זו בכנסת הקודמת בטענה שמדובר בחקיקה אישית וכו'. אבל, הוא גם התנגד בתחילה להקמת ועדת הכנסת שתדון בחסינות נתניהו ובסוף תמך בהקמתה.
‏אם כחולבן מצליחה להביא את ליברמן יכול להיות כאן שינוי עמוק. בדרך כמובן צריך לעבור את ועדת הכנסת ועוד ועוד מכשולים. לא פשוט לחוקק חוק כזה, אבל כשלב ראשון ליברמן הוא המפתח.

*שר הביטחון ויו״ר ימינה, נפתלי בנט:* ״היוזמה של אחמד טיבי ועפר שלח לחקיקת ״חוק פסילת נתניהו״ היא מהלך אנטי דמוקרטי קיצוני שמהווה יריקה בפרצוף של חצי מדינה.
לפני יומיים היו בחירות, וכבר מנסים לעקוף את רצון העם באמצעים פסולים.
ימינה בראשותי תתייצב באופן מוחלט נגד מהלך זה ותילחם בכך בכל כוחנו״.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2019 20:33 לינק ישיר 

בכחול לבן דנים בהעברת חוק שיחייב ר"מ לפרוש במקרה של אישום

הוועדה המסדרת תעבור בקרוב למפלגתו של גנץ, וכעת שוקלים בה צעדי חקיקה ראשונים. אם ליברמן יתמוך יהיה למהלך רוב – אך בכחול לבן ייאלצו להסביר מדוע התנגדו להעברת חוק המצלמות בממשלת מעבר
 | 

המנדט של גנץ: המנדט להרכבת הממשלה צפוי לעבור לידי יו"ר כחול לבן, בני גנץ, כבר מחר (רביעי), ובמפלגתו דנים במהלכי חקיקה ראשונים. החל מיום שני תעבור הוועדה המסדרת לרשות כחול לבן, וכעת שוקלים בה להגיש הצעת חוק לפיה ראש ממשלה יחויב לפרוש מתפקידו במקרה של הגשת כתב אישום נגדו.

המהלך הזה יוכל לצאת לפועל רק אם יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, יתמוך בו – אחרת לא תהיה לחקיקה רוב. בעזרת ליברמן יכול להיות רוב למהלך, אך אז ייאלצו בכחול לבן להסביר למה התנגדו למהלכי חקיקה כמו חוק המצלמות אחרי שפוזרה הכנסת. אם יעבור החוק – יהיה זה מהלך שיטלטל את המערכת הפוליטית.

בתוך כך, מנכ"ל בית הנשיא הראל טובי ערך הערב שיחות עם כל סיעות הכנסת בבקשת מענה לפניה שנעשתה אליהן הבוקר, באשר לעמדתם בנוגע למועמד אליו יעבור המנדט. לאחר קבלת תשובת הסיעות, לפיה נותרו כולן בעמדתן הראשונית – החליט הנשיא להטיל את התפקיד על גנץ מחר ב-20:00. לאחר החתימה על כתב המינוי, יישאו הנשיא וגנץ דברים באולם בית הנשיא.

רביעיית כחול לבן לאחר פרסום תוצאות המדגמים
רביעיית כחול לבן לאחר פרסום תוצאות המדגמים

מוקדם יותר היום, התייחס יו"ר הרשימה המשותפת, איימן עודה, להעברת המנדט להרכבת הממשלה לידי גנץ. "גנץ עוד לא דיבר איתי, בלעדינו הוא לא יכול להקים ממשלה", אמר בריאיון ללפני החדשות. "לא נוותר על העקרונות שלנו – אך כל האופציות על השולחן".

"ב-1993 הייתה ממשלת רבין, שהייתה מבחינתנו הממשלה הטובה ביותר באופן יחסי, ובה אנחנו היינו בגוש החוסם. במידה וגנץ יילך בדרכו של רבין, יהיה לי כל הכבוד בעולם ללכת בדרכו של תאופיק זיאד, שהיה יו"ר הגוש החוסם".

עודה התייחס גם להסתה שמפלגתו והחברה הערבית סופגות מידי ראש הממשלה נתניהו, שנכחה גם בהודעת נתניהו על כישלונו להרכבת ממשלה. "אני מבין מדוע נתניהו עושה דה-לגיטימציה נגדנו. אם נהיה לגיטימיים בפוליטיקה הישראלית, הוא יצטרך לשכנע כל הזמן לפחות 65% מהחברה. לכן הוא משתמש בגישה הגזענית הזאת. אבל אני מקווה שגנץ יפעל בגישה אחרת".
https://13news.co.il/item/news/politics/state-policy/reelection-2019/gantz-indictment-law-905749/

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/10/2019 18:32:35

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/10/2019 18:33:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2019 10:36 לינק ישיר 

לאור דברי ליברמן אתמול. לדעתי כרגע ליברמן לא רוצה להפיל את ביבי. ולכן התוכנית הזו לא יכולה לצאת לפועל.
את הפרשנות המלאה אפשר לקרוא כאן
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3159437&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2019 15:04 לינק ישיר 

ואגב, הממשלה אכן ממשלת מעבר.ולכן ועדת השרים לענייני חקיקה לא תדון עכשיו בשום חוק.
הכנסת היא כנסת רגילה לכל דבר, ואפשר להעלות הצעות חוק פרטיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2019 15:03 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

ח"כ מיקי זוהר בטוויטר:
מאינפורמציה אמינה שהגיעה אליי אני מבשר לכם שהסיבה לכך שכחול לבן רוצים לקבל את מלאכת ההרכבה ראשונים אינה נובעת מכך שהם מאמינים ביכולת שלהם להרכיב ממשלה אלא רק מהרצון שלהם לקבל את הועדה המסדרת ואת יו"ר הכנסת כדי להשיג מרחב תמרון לחקיקת חוקים פרסונליים שימנעו מנתניהו להמשיך לכהן..

לא צריך אינפורמציה שהגיעה בסוד לח"כ הנכבד.
הם אומרים את זה באופן גלוי.
והאמת שזה בדיוק מה שהימין היה עושה אם זה היה הפוך.
רק חבל לי על גפני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2019 14:21 לינק ישיר 

ח"כ מיקי זוהר בטוויטר:

מאינפורמציה אמינה שהגיעה אליי אני מבשר לכם שהסיבה לכך שכחול לבן רוצים לקבל את מלאכת ההרכבה ראשונים אינה נובעת מכך שהם מאמינים ביכולת שלהם להרכיב ממשלה אלא רק מהרצון שלהם לקבל את הועדה המסדרת ואת יו״ר הכנסת כדי להשיג מרחב תמרון לחקיקת חוקים פרסונליים שימנעו מנתניהו להמשיך לכהן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2019 21:32 לינק ישיר 

הסיבה שלכחולבן כ"כ חשוב לקבל את הרכבת הממשלה ראשונים כי החוק קובע שראש הועדה המסדרת יהיה ח"כ מהסיעה של הח"כ שהנשיא הטיל עליו. וככה הם יוכלו להעביר חוקים נגד ביבי. כמו הגבלת כהונת ראש ממשלה ל2 קדנציות. והפסקת כהונה למי שהוגש נגדו כתב אישום. כמובן שברגע שהחוק יקבע שביבי לא יוכל להתמודד בבחירות הבאות. אז לביבי לא תהיה סיבה לרצות בחירות נוספות. ולכן הוא כנראה יתפטר. ותיסלל הדרך לממשלת אחדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2019 23:09 לינק ישיר 

השמאל חושב שמספיק לו כרגע זה רק לבזבז את הזמן. את שאר העבודה תעשה הפרקליטות ולהם ישאר רק לעוט על השלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מחנה אנטי ביבי יעביר חוק שיקבור את הקריירה של ביבי בשל האישומים נגדו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext