אדוני ראש הממשלה היקר! מובא במקורות "אין מזרזין אלא למזורזין"
כבוד ראש הממשלה הנכבד! לאחרונה שמעו אזרחי ישראל,שאתה מסתפק במועט ומבקש רק להמשיך לכהן עוד 5 חודשים? יפה מצדך שהגעת למסקנה שבני גנץ ראוי ויכול להחליף אותך בעוד 5 חודשים,אבל בכל זאת אם אתה כבר לא נלחם על הכיסא אז למה לגרור את אזרחי ישראל למערכת בחירות נוספת? "אין מזרזין אלא למזורזין" למען אזרחי ישראל עשה זאת עכשיו!
נשלח ב-4/12/2019 00:25
לדעתי זו כניעה מבישה לחונטה המשפטית. ביבי צריך להישאר כל עוד הצד השני לא מצליח להקים ממשלה. מבחינתי שיהיו עוד 10 מערכות בחירות רצופות. שביבי לא יכרע ולא ישתחווה!
הבחירות לא יחליפו את התזה המשפטי שעליה מבוסס כתבי האישום ולא את הפקידים כלשונכם!
נשלח ב-6/12/2019 05:55
אז זהו כשהכול,מתנהל לכאורה בהמצאת פעלולים זמניים,הפתרון ל5 חודשים בראשות הממשלה נפח את נשמתו,עכשיו רוצים רק שנתיים.הלך האשכול שפתחתי?
נשלח ב-6/12/2019 08:38
לךתדע1 כתב:
הלך האשכול שפתחתי?
כשאתה מתחיל להגיב בעצמך על אשכולך כמה תגובות ברצף, זה בהחלט אומר שהלך האשכול
נשלח ב-6/12/2019 08:38
momeir
לךתדע1 כתב:
כבוד ראש הממשלה הנכבד! לאחרונה שמעו אזרחי ישראל,שאתה מסתפק במועט ומבקש רק להמשיך לכהן עוד 5 חודשים? יפה מצדך שהגעת למסקנה שבני גנץ ראוי ויכול להחליף אותך בעוד 5 חודשים,אבל בכל זאת אם אתה כבר לא נלחם על הכיסא אז למה לגרור את אזרחי ישראל למערכת בחירות נוספת? "אין מזרזין אלא למזורזין" למען אזרחי ישראל עשה זאת עכשיו!
הזוי! יש לך ביקורת על בעלז שהם לא מספיק 'חרדים'.. אבל את מאוד רוצה לפיד בשלטון. צביעות מגעילה במיטבה!
תוקן על ידי momeir ב- 06/12/2019 07:04:57
נשלח ב-6/12/2019 10:05
אני זוכרת,שהיה זה נתניהוב-2013 שאימץ את לפיד בזרועות פתוחות ונתן לו לחולל שמות בחרדים, ככל העולה על רוחו:מכאן לומד כל אדם שניחן באינטלגנציה בסיסית, אני מקווה שאתה נמנה על אלה?,שלא לפיד היה המיצר לחרדים אלא דווקא נתניהו! שאימץ את משנתו ,ונתן לזה לקרות בשטח!
לדעתי זו כניעה מבישה לחונטה המשפטית. ביבי צריך להישאר כל עוד הצד השני לא מצליח להקים ממשלה. מבחינתי שיהיו עוד 10 מערכות בחירות רצופות. שביבי לא יכרע ולא ישתחווה!
כל מילה
יובהר: אני לא בעד ביבי יודגש: אפשר לסגור עסקאות גם עם המרכז שמאל הכל באופן עקרוני ותיארוטי. לא עכשיו.
לא יעלה על הדעת שקומץ פקידונים ינהלו את המדינה ויקבלו החלטות ככל העולה על רוחם מי רשאי לכהן כראש ממשלה ומי לא, איזה חוק דמוקרטי שהתקבל ברוב - כשר ואיזה לא איך לפרש את מילות המחוקק שהתכוון ורשם באופן ברור את כוונתו, בפירושים הפוכים והזויים מדינת שלטון החוק = מדינת משטרה, כמו במשטרי עבר אפלים.
הציבור החרדי הוא הראשון להתקומם על כך, היות שבמדינת משטרה, בתור מיעוט עם אורח חיים ייחודי - הוא המפסיד הראשי וזו לא תאוריה אלא מציאות מוכרת
ולכן עכשיו, ודווקא עכשיו - הקריאות האלו לא במקום
נשלח ב-8/12/2019 15:34
האם יש מצב שהניק 'לך תדע' הוא היא 'כאחל ' ההיסטורי. שכל מטרתו ויצירתו רק כדי
לחמם את הגיזרה . כדי שאנחנו הטפשים נגיב?
העיקר שהמערכת תספור כניסות...
זה טוב לביזנב....
אין בעיה אתם יכולים לחסום אותי...