| נשלח ב-5/12/2019 23:10 |
|
| |
טעות במחשבי הביטוח הלאומי ...
הביטוח הלאומי זיכה בטעות אזרחים בהחזר תשלום מס בריאות. למרות הזיכוי ולמרות שמחשבי הביטוח הלאומי מראים על תשלום בפועל ,התשלום לא נעשה לחשבון המבוטחים . לעת עתה מדובר על מקבלי קצבאות שונות .
בפניה שעשיתי אליהם הם מודים בטעות וטוענים כי זה בטיפול .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 23:14 |
|
| |
מצדרביעי
| שידור כתב: |  | הביטוח הלאומי זיכה בטעות אזרחים בהחזר תשלום מס בריאות. למרות הזיכוי ולמרות שמחשבי הביטוח הלאומי מראים על תשלום בפועל ,התשלום לא נעשה לחשבון המבוטחים . לעת עתה מדובר על מקבלי קצבאות שונות .
|
|
בושה, תביעה ייצוגית!! יש מישהו שעוד לא הבין למה צריך לייצר תחרות לביטוח הלאומי?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 23:21 |
|
| |
אל תגזים...
| מצדרביעי כתב: |  | הביטוח הלאומי זיכה בטעות אזרחים בהחזר תשלום מס בריאות. למרות הזיכוי ולמרות שמחשבי הביטוח הלאומי מראים על תשלום בפועל ,התשלום לא נעשה לחשבון המבוטחים . לעת עתה מדובר על מקבלי קצבאות שונות .
בושה, תביעה ייצוגית!! יש מישהו שעוד לא הבין למה צריך לייצר תחרות לביטוח הלאומי? |
|
הרחקת לכת . מדובר על מערכת מחשוב הגדולה ביותר במזרח התיכון . ( זה בפני עצמו טופל ע"י מבקר המדינה על השקעה של מאות מליונים שירדו לטמיון ) בכל מקרה הטעות רק מופיעה אצל המבוטח כתשלום ,נכון שהוא לא נעשה בפועל. עדין מערכת המחשוב יודעת לתת מענה מורכב לעשרות גמלאות מורכבות . מטרת האשכול הייתה שאנשים לא יתבססו על הטעות ויכניסו את הכסף לתזרים שלהם. סה"כ מדובר באלפי שקלים לפי הידוע לי .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2019 23:24 |
|
| |
המוסד לביטוח לאומי מודה: "בזבזנו 600 מיליון שקלים בגלל כשל ניהולי"ממלא מקום מנכ"ל הביטוח הלאומי, רמי גראור, הציג בכנסת דו"ח פנימי שקבע כי פרויקט המחשוב עתיר התקציבים של הארגון הוקפא בגלל כשל ניהולי חמור. "לא נוהלו לוחות זמנים, לא נמדדו התפוקות, ולא היה הליך ניהול סיכונים"אמיר אלון | פורסם 17:18, 06/11/2017 המוסד לביטוח לאומי הציג היום (ב') לראשונה דו"ח בדיקה, שממנו עולה כי כשל ניהולי חמור, שמגיע עד לדרגים העליונים ביותר בארגון, הוביל להקפאת פרויקט מחשוב בהשקעה של 600 מיליון שקלים, שכמעט כולה ירדה לטמיון להמשך הכתבה בוואינטנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 00:14 |
|
| |
שודדים וגנבים!!
צריך להפריט את המוסד הזה, ולחייב לעשות ביטוח אצל אחת החברות ולא אצלם! תהיה תחרות במחיר, בשירות, וגם בתנאים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 00:37 |
|
| |
לבחירתכם
| אךטובוחסד כתב: |  | צריך להפריט את המוסד הזה, ולחייב לעשות ביטוח אצל אחת החברות ולא אצלם! תהיה תחרות במחיר, בשירות, וגם בתנאים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וואלה צודק .אולי מישהו מסביר לי למה לא עושים כך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 00:38 |
|
| |
כנראה שלא הכרת את מסקנות ועדת בכר "שבזכותה " אין פנסיה להרבה אזרחים
| אךטובוחסד כתב: |  | צריך להפריט את המוסד הזה, ולחייב לעשות ביטוח אצל אחת החברות ולא אצלם! תהיה תחרות במחיר, בשירות, וגם בתנאים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 00:53 |
|
| |
מצדרביעי
| לבחירתכם כתב: |  | צריך להפריט את המוסד הזה, ולחייב לעשות ביטוח אצל אחת החברות ולא אצלם! תהיה תחרות במחיר, בשירות, וגם בתנאים! נשלח מהאנדרואיד שלי
וואלה צודק .אולי מישהו מסביר לי למה לא עושים כך |
|
כי המפלגה היחידה שדברה על כך במפורש, ספגה התקפות מכל הכיוונים כאילו היא נגד החלשים בחברה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 09:29 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | לבחירתכם
|
וואלה צודק .אולי מישהו מסביר לי למה לא עושים כך |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 09:49 |
|
| |
| יש לך טעות יסודית. הביטוח לאומי לא עסק כלכלי, ולא יכול להיות כזה. חלק גדול מהקצבאות שלו הם נטילת כסף מעשירים לטובת עניים.
בין אם מקבלי נכות מגיל צעיר, ששום ביטוח פרטי לא יקבל אותם, או סתם אנשים שהם מהחלשים בחברה.
אותם אנשים, בלי הביטוח לאומי, פשוט ימותו ברעב.
באותה מידה בדיוק אתה יכול לדבר על קופות החולים, המדינה מחייבת אותם לקבל כל אזרח ללא קשר למצבו הרפואי. אחרת, בלי חוק בריאות ממלכתי זה, היינו רואים כאן אנשים גוועים למוות מחוסר שירותי בריאות. (כמו שקורה במדינות נאורות שטרם סדרו חוק בריאות ממלכתי).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 11:41 |
|
| |
כאשר אני קורא כאן תגובות אני מתגעגע לשליח הקאטרי שמגיע לעזה ומחלק 100$ למשפחות אולי פתרון כזה "המלומדים" כאן חושבים להציע ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 13:35 |
|
| |
| אך טוב וחסד(אחד הכינויים היפים כאן בפורום) אצטט לך מתוך אתר "זהות" הביטוח הלאומי ומערכת הרווחה: המוסד לביטוח הלאומי הוא מנגנון מסורבל ובלתי יעיל שרבים משירותיו יכול היה לספק השוק הפרטי. הגירעונות הרבים שהביטוח הלאומי צובר מבטיחים את קריסתו בסופו של דבר. לא מדובר בתחזית של כלכלנים בלבד אלא בהתרעה מפורשת של המוסד עצמו המזהיר מפני קריסה זו. 'זהות' מציעה סדרה של צעדים לשיפור מערכת הרווחה: צמצום הדרגתי של שירותי הביטוח של המדינה (ביטוח מפני אובדן כושר עבודה, ביטוח סיעודי וביטוח מפני נכות) והעברתם לשוק החופשי. בעקבות הצעד הראשון, צפוי צמצום משמעותי בדמי הביטוח. התושבים יחויבו לרכוש לעצמם ביטוח. כל תושב ישראלי יחויב לדאוג לעצמו לכיסוי ביטוחי מינימלי. מעסיקים יחויבו לרכוש לעובדיהם ביטוח מפני תאונות עבודה. הזכאי לקצבה ימשיך לקבלה. https://zehut.org.il/%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%AA/#bituach-leumi
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2019 14:38 |
|
| |
לא מספיק ועדת בכר ? צריך עוד נזק לציבור ?אלו דברים לא מבוססים.
| שחור_כתום כתב: |  | צריך להפריט את המוסד הזה, ולחייב לעשות ביטוח אצל אחת החברות ולא אצלם! תהיה תחרות במחיר, בשירות, וגם בתנאים! נשלח מהאנדרואיד שלי אך טוב וחסד(אחד הכינויים היפים כאן בפורום) אצטט לך מתוך אתר "זהות" הביטוח הלאומי ומערכת הרווחה: המוסד לביטוח הלאומי הוא מנגנון מסורבל ובלתי יעיל שרבים משירותיו יכול היה לספק השוק הפרטי. הגירעונות הרבים שהביטוח הלאומי צובר מבטיחים את קריסתו בסופו של דבר. לא מדובר בתחזית של כלכלנים בלבד אלא בהתרעה מפורשת של המוסד עצמו המזהיר מפני קריסה זו. 'זהות' מציעה סדרה של צעדים לשיפור מערכת הרווחה: צמצום הדרגתי של שירותי הביטוח של המדינה (ביטוח מפני אובדן כושר עבודה, ביטוח סיעודי וביטוח מפני נכות) והעברתם לשוק החופשי. בעקבות הצעד הראשון, צפוי צמצום משמעותי בדמי הביטוח. התושבים יחויבו לרכוש לעצמם ביטוח. כל תושב ישראלי יחויב לדאוג לעצמו לכיסוי ביטוחי מינימלי. מעסיקים יחויבו לרכוש לעובדיהם ביטוח מפני תאונות עבודה. הזכאי לקצבה ימשיך לקבלה. https://zehut.org.il/%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%AA/#bituach-leumi |
|
ברצות ה" יתברך להעביר את אוכלסיית "השוודים" שונאי ישראל מהארץ נחסוך הרבה כספי רווחה . מזמין את חולם החלומות לבקר בצפון ובדרום ולראות את שוד הגמלאות וההטבות שהם מקבלים .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 20:21 |
|
| |
מכובדי מר שידור אם הבנתי אותך נכון, אתה הרבה יותר מצודק. ה"שוודים" החביבים שלנו (בעלי ת"ז כחולה!) מהווים כ-20% בלבד מהאוכלוסיה, אבל נושאים באחריות ל-55% ממקרי הרצח במדינה. עוד נתונים: 92% מהם מתגוררים בבתים משלהם. כמה אצלנו? לפי מחקר שנערך בשנת 2009, בעוד ששיעור התושבים ברשויות הערביות הוא כ-14 אחוז מהאוכלוסייה, הם גבו רק 2 אחוזים מההכנסות הארציות מארנונה, ומנגד זכו בלא פחות מ-38 אחוזים ממענקי האיזון. ובשנת 2013, הרשויות הערביות זכו למיליארד ש''ח לעומת 1.6 מיליארד ליהודיות. במילים אחרות, הרשויות הערביות קיבלו מהממשלה כ-1,000 ש''ח לנפש, לעומת 258 ש''ח בלבד ברשויות היהודיות. בעוד שבשנת 2009, העביר משרד החינוך לרשויות הערביות סכומים שהגיעו לכדי 1,169 ש''ח לתלמיד, לרשויות היהודיות הועבר חצי: 558 ש''ח לתלמיד. המגזר הערבי, שמהווה כ-20 אחוזים מהאוכלוסייה, מקבל 51.6 אחוזים מתקבולי הבטחת ההכנסה של הביטוח הלאומי. רק לא הבנתי למי קראת "חולמי חלומות"? מקור: אתר "מידה" https://mida.org.il/2014/11/11/%D7%AA%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 20:51 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
| יש לך טעות יסודית. הביטוח לאומי לא עסק כלכלי, ולא יכול להיות כזה. חלק גדול מהקצבאות שלו הם נטילת כסף מעשירים לטובת עניים.
בין אם מקבלי נכות מגיל צעיר, ששום ביטוח פרטי לא יקבל אותם, או סתם אנשים שהם מהחלשים בחברה.
אותם אנשים, בלי הביטוח לאומי, פשוט ימותו ברעב.
באותה מידה בדיוק אתה יכול לדבר על קופות החולים, המדינה מחייבת אותם לקבל כל אזרח ללא קשר למצבו הרפואי. אחרת, בלי חוק בריאות ממלכתי זה, היינו רואים כאן אנשים גוועים למוות מחוסר שירותי בריאות. (כמו שקורה במדינות נאורות שטרם סדרו חוק בריאות ממלכתי). |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2019 21:43 |
|
| |
יש כאן סרטן בלב האומה ועדין לא השכלנו להתאחד .
| שחור_כתום כתב: |  | מכובדי מר שידור אם הבנתי אותך נכון, אתה הרבה יותר מצודק. ה"שוודים" החביבים שלנו (בעלי ת"ז כחולה!) מהווים כ-20% בלבד מהאוכלוסיה, אבל נושאים באחריות ל-55% ממקרי הרצח במדינה. עוד נתונים: 92% מהם מתגוררים בבתים משלהם. כמה אצלנו? לפי מחקר שנערך בשנת 2009, בעוד ששיעור התושבים ברשויות הערביות הוא כ-14 אחוז מהאוכלוסייה, הם גבו רק 2 אחוזים מההכנסות הארציות מארנונה, ומנגד זכו בלא פחות מ-38 אחוזים ממענקי האיזון. ובשנת 2013, הרשויות הערביות זכו למיליארד ש''ח לעומת 1.6 מיליארד ליהודיות. במילים אחרות, הרשויות הערביות קיבלו מהממשלה כ-1,000 ש''ח לנפש, לעומת 258 ש''ח בלבד ברשויות היהודיות. בעוד שבשנת 2009, העביר משרד החינוך לרשויות הערביות סכומים שהגיעו לכדי 1,169 ש''ח לתלמיד, לרשויות היהודיות הועבר חצי: 558 ש''ח לתלמיד. המגזר הערבי, שמהווה כ-20 אחוזים מהאוכלוסייה, מקבל 51.6 אחוזים מתקבולי הבטחת ההכנסה של הביטוח הלאומי. רק לא הבנתי למי קראת "חולמי חלומות"? מקור: אתר "מידה" https://mida.org.il/2014/11/11/%D7%AA%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/ |
|
היטבת לצטט אבל אין איש שם על לב . לגבי חולמי החלומות : אי אפשר להפריט את הביטוח הלאומי גם טכנית והן מעשית . אלו מערכות מחשב מורכבות שמיום קום המדינה ועד היום השקיעו בהם מליארדי שקלים וכיום הם בתקשורת מלאה עם שאר הרשויות לעדכון הדדי.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|