ההוראה לא להפגין היא מאותה קבצה שלוחמת במשפחת טומבק
אין שום הוראה מהגר"ש אויערבאך לא להפגין בגלל שזה נתפס בנתב"ג לא בנסיעה מהירה בתוך הארץ......... אלא בגלל שזה טומבק ומערכת הפלס נלחמת בו ובמשפחתו זה זמן רב
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 08/12/2019 16:31:34
נשלח ב-9/12/2019 02:11
האמנם עסקני הפלג איבדו לגמרי את השליטה על העדר?!! מעניין יהיה לראות את ההתפתחויות בהמשך
נשלח ב-9/12/2019 01:09
תחשבוקצת כתב:
תחשבוקצת
חיים_התמים כתב:
כמה אנשים צריכים לדעתך לסגור את בר אילן?
לסגור את כיכר השבת מספיק 5 משוגעים
ממה שאני ראיתי בעיני היו שם הרבה יותר אנשים ממה שמתקבל הרושם באתרים ולא נראה לי שאנשי עת לדבר מביאים ציבור כזה, הם הרי ניסו לא פעם להוציא הפגנות על גיוס בנות וכדו' ולא היו שם יותר מבודדים, הרושם שלי שהגרעין הקשה של הפלג היה שם ובגדול.
האמת קיבלתי סרטונים מדובר בהפגנה נראית בגודל של כל ההפגנות
השאלה שנשאלת היא מדוע ר"צ פרידמן בעצמו שהסית את הצעירים לחסום כבישים לא יוצא בעצמו אפילו שהיה בסמוך למקום, למה הוא שולח אחרים להסתבך?
דווקא נראה לי שהוא מסתבך יותר - 'המערכת' תדע להעניש אותו...
ואגב הוא אדם לא צעיר וחולה וסחב את עצמו לירושלים
נשלח ב-8/12/2019 19:24
היו שם בעיקר צעירים וקצת צ'אלמערס.
השאלה שנשאלת היא מדוע ר"צ פרידמן בעצמו שהסית את הצעירים לחסום כבישים לא יוצא בעצמו אפילו שהיה בסמוך למקום, למה הוא שולח אחרים להסתבך?
נשלח ב-8/12/2019 19:03
תחשבוקצת
חיים_התמים כתב:
ממה שאני ראיתי בעיני היו שם הרבה יותר אנשים ממה שמתקבל הרושם באתרים ולא נראה לי שאנשי עת לדבר מביאים ציבור כזה, הם הרי ניסו לא פעם להוציא הפגנות על גיוס בנות וכדו' ולא היו שם יותר מבודדים, הרושם שלי שהגרעין הקשה של הפלג היה שם ובגדול.
נשלח ב-8/12/2019 18:59
מאור_עינים כתב:
ההוראה לא להפגין היא מאותה קבצה שלוחמת במשפחת טומבק
אין שום הוראה מהגר"ש אויערבאך לא להפגין בגלל שזה נתפס בנתב"ג לא בנסיעה מהירה בתוך הארץ......... אלא בגלל שזה טומבק ומערכת הפלס נלחמת בו ובמשפחתו זה זמן רב
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 08/12/2019 16:31:34
ברור שזה שהוא יצא מהארץ זה רק תירוץ.
אבל לא בגלל שמדובר בטומבק, אלא בגלל שחלק ממנהיגי הפלג הפשרני בפלג לא מצדדים בהפגנות. ר' עזריאל לא תמך מעולם בהפגנות גם בחיי אחיו ר' שמואל, ר"ש דויטש לא מאוד אהב את ההפגנות האלה, ובטח שלא ראשי הישיבות שתלמידיהם מתגלגלים ברחובות באמצע הזמן.
נשלח ב-8/12/2019 18:48
נשלח ב-8/12/2019 18:37
תסלח לי אבל ההפגנה היום הייתה נראית מלאה ואפקטיבית לא פחות מהפגנות קודמות, כך שעושה רושם שהסיפור הזה של "הפלג לא יפגין" הוא פייק ניוז של האתרים ולא קיים בשטח. עם כל הכבוד לא מאמין ששוליים של פלג שולי יכול לסגור את ירושלים ל3 שעות והמשטרה לא משתלטת...
עושה רושם של תעמולה שיש לה כוונה ליצור את הפילוג השטח הוכיח אחרת...