הוא הלך לאשדוד בטענה של "דת ומדינה" כביכול הוא נגד כפייה.
אבל ההסתה נגד החרדים וה"משיחיים" התחילה רק במועד ב' של הבחירות...
נשלח ב-28/1/2020 17:29
לכן כתבתי,שתוכן הסרטונים נאמרו ע"י ליברמן עוד לפני שנכנס לקנייבסקי.להזכיר לך זה היה בעיצומו של שבת קודש באשדוד בין היתר, בחנות לממכר דבר אחר, ואין בסרטונים אלה כל חדש! עם זה הוא נמצא ראוי,כאמור להתקבל במעונו של הרב קנייבסקי או במעונם של נכדי הרב איך שתרצה? לא ברור לי למה אתה "שוכח" מהעסקות שנעשו ע"י אנשי דגל התורה {גם גפני אישר שהיו כאלה! }עם ליברמן,ורואה רק בדרעי את האשם?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/01/2020 17:37:09
נשלח ב-28/1/2020 16:27
ללךתדע1: עם כל הביקורת שלי על האינטריגות של דרעי, חשוב להבהיר שרוב הסרטונים וכו'- היו אחרי הסיפורים שהבאת עם ר' חיים קנייבסקי. עכשיו, אחרי שליברמן איבד לגמרי כל רסן, למיטב ידיעתי דרעי גם זנח אותו ולא מתכונן למחול ולחזור ל"ידידות" העבר...
נשלח ב-28/1/2020 15:40
אולי תשלח את הסרטונים האלה למי "שיספר" בהמשך, קרי ,חברי הכנסת של המפלגות החרדיות שהם לא היו מודעים לקיומם? כפי שהם לא עשו"עסק" מסרטוני התעמולה ברוסית ,כשמשה ליאון התמודד לראשות העיר ירושלים:בקיצור כל עוד שלא ניצור לישראל ביתנו דה לגיטימציה בציבור הרחב ,לא יעזור כלום!חייבים ליצור מצב שישראל ביתנו ,מתמודדת נגד ניסיונות של פסילתה ע"י הבג"ץ :אבל משום מה ,נראה לי שליברמן קיבל "חסינות ע"י המפלגות החרדיות"?וכל מה שאנו רואים שחלק מן החכים החרדים "מעזים" לפתוח את הפה נגדו,: זה במסגרת משחק מוסכם? לכאורה: כדי לשקר את המצביעים החרדיים?אני רוצה להזכיר לך שלפני שאביגדור ליברמן נכנס לר' חיים קנייבסקי ,הוא אמר בפה מלא את מה שאנו רואים ,ושומעים, בסרטונים,עם כל זה, הוא עבר את שומרי הסף ,והתקבל בכבוד גדול מן הסתם בגלל שהוא טרח להביא עמו את האוליגרך צרנוי? בסופו של יום האיש קיבל חסינות חרדית! אחרת ,המפלגה שלו הייתה נמנעת להפיץ סרטונים אלה?. לרמוז לך. על הסחר מכר שקורה לכאורה בין הנציגות החרדית לבין ישראל ביתנו?:נזכיר לך שיועצו של ליברמן התארח בשבת אצל הנכד של קנייבסקי כך פורסם ?אני רק יכולה לשער לעצמי :"שרק" דברי תורה עלה על שולחנם במהלך השבת, וזה כבר היה אחרי כל הסרטונים! כך שאין לבוא בטענות לישראל ביתנו ,יש לבוא בטענות אל אלה ,שמשתפים עמה פעולה קרי המפלגות החרדיות,ובכך-מספסרים בדם מצביעיהם לכאורה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/01/2020 16:20:10
נשלח ב-28/1/2020 10:36
הבחור חסם אותי בפייסבוק כשהעליתי את הקישור לאתר סכנה מביתנו- בדיוק אחרי שסיים להתפאר בפעילותם של קרובי משפחתו בצבא האדום במלחמה נגד הנאצים. הם מ-פ-ח-ד-י-ם הנה הקישור:(וכל בעלי הפייס שידחפו את זה כמה שאפשר בדף פייסבוק של ליברמן)
יהדות התורה מאוד תשמח להפטר מליברמן אחת ולתמיד .אבל אם לא תהיה ברירה ולא יהיה 61 וגם ליברמן יתפשר ויתגמש אז מה אתם מציעים שנעשה .שנלך לבחירות רביעיות ?
כן יהדות התורה עוד מבקשת ראיות נוספות,אחרת מה נחשוב שהיא מסכימה לשבת עם אנטישמים בקואליציה?
נשלח ב-22/1/2020 11:51
מצדרביעי
avishai323 כתב:
אני מאמין שרק קמפיין ממוקד בעניין בחירות רביעיות, יכול להוריד אותו.
משהו בסגנון צילום מסך מראיון שלו שהוא אמר שלא יהיו בחירות שלישיות. ובסמוך צילום מסך שהוא אומר שלא יהיו בחירות רביעיות. עם כותרת: רוצה בחירות רביעיות חמישיות ושישיות - תצביע ליברמן. וכך להחליף כותרות. כותרת העם דורש הכרעה. וכן עוד בסגנון.
כל אמירה אחרת, לא תוכל לגרום לו נזק. בפרט כאשר נראה שכחול לבן החליטו הפעם לא ללכת נגד החרדים.
צודק
נשלח ב-22/1/2020 11:43
אני מאמין שרק קמפיין ממוקד בעניין בחירות רביעיות, יכול להוריד אותו.
משהו בסגנון צילום מסך מראיון שלו שהוא אמר שלא יהיו בחירות שלישיות. ובסמוך צילום מסך שהוא אומר שלא יהיו בחירות רביעיות. עם כותרת: רוצה בחירות רביעיות חמישיות ושישיות - תצביע ליברמן. וכך להחליף כותרות. כותרת העם דורש הכרעה. וכן עוד בסגנון.
כל אמירה אחרת, לא תוכל לגרום לו נזק. בפרט כאשר נראה שכחול לבן החליטו הפעם לא ללכת נגד החרדים.
נשלח ב-22/1/2020 11:35
הנה אתר שהקימו יוצאי רוסיה מזועזעים, בו מראים שברוסית הכול אפילו גרוע יותר:
מי מרים את הכפפה ומגיש תלונה עם תביעה בכל סעיף אפשרי (דיבה, הסתה, חוק לשון הרע וכו' עם פיצויים על כמה עשרות מיליונים) למען ישמעו וייראו???
נשלח ב-16/12/2019 11:43
קודם שיקלף מפה חזרה למזרח אירופה מאות אלפי פרזיטים מבוגרים וחולים ובעיקר - מאוד מאוד גויים, שבאו פה לקבל ביטוח רפואי, סל קליטה, ועכשיו גם דורשים פה פנסיות אפיו שלא עבדו פה ולא הכניסו שקל למדינה!