בית פורומים בחדרי חרדים

אם מישהו צריך עוד ראייה שליברמן החליט להיות אנטישמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2020 15:40 לינק ישיר 

אולי תשלח את הסרטונים האלה למי "שיספר" בהמשך, קרי ,חברי הכנסת של המפלגות החרדיות שהם לא היו מודעים לקיומם? כפי שהם לא עשו"עסק" מסרטוני התעמולה ברוסית ,כשמשה ליאון התמודד לראשות העיר ירושלים:בקיצור כל עוד שלא ניצור לישראל ביתנו דה לגיטימציה  בציבור הרחב ,לא יעזור כלום!חייבים ליצור מצב שישראל ביתנו ,מתמודדת נגד ניסיונות של פסילתה ע"י הבג"ץ :אבל משום מה ,נראה לי שליברמן קיבל "חסינות ע"י המפלגות החרדיות"?וכל מה שאנו רואים שחלק מן החכים החרדים "מעזים" לפתוח את הפה נגדו,: זה  במסגרת משחק  מוסכם? לכאורה: כדי לשקר את המצביעים החרדיים?אני רוצה להזכיר לך שלפני שאביגדור ליברמן נכנס לר' חיים קנייבסקי ,הוא אמר בפה מלא את מה שאנו רואים ,ושומעים, בסרטונים,עם כל זה, הוא עבר את שומרי הסף ,והתקבל בכבוד גדול מן הסתם בגלל שהוא טרח להביא עמו את האוליגרך צרנוי? בסופו של יום האיש קיבל חסינות חרדית! אחרת ,המפלגה שלו הייתה נמנעת להפיץ סרטונים אלה?. לרמוז לך. על הסחר מכר שקורה לכאורה בין הנציגות החרדית לבין ישראל ביתנו?:נזכיר לך שיועצו של ליברמן התארח בשבת אצל הנכד של קנייבסקי כך פורסם ?אני רק יכולה לשער לעצמי :"שרק" דברי תורה עלה על שולחנם במהלך השבת, וזה כבר היה אחרי כל הסרטונים! כך שאין לבוא בטענות לישראל ביתנו ,יש לבוא בטענות אל אלה ,שמשתפים  עמה פעולה קרי המפלגות החרדיות,ובכך-מספסרים בדם מצביעיהם לכאורה?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/01/2020 16:20:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2020 16:27 לינק ישיר 

ללךתדע1:
עם כל הביקורת שלי על האינטריגות של דרעי, חשוב להבהיר שרוב הסרטונים וכו'- היו אחרי הסיפורים שהבאת עם ר' חיים קנייבסקי.
עכשיו, אחרי שליברמן איבד לגמרי כל רסן, למיטב ידיעתי דרעי גם זנח אותו ולא מתכונן למחול ולחזור ל"ידידות" העבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2020 17:29 לינק ישיר 

לכן כתבתי,שתוכן הסרטונים נאמרו ע"י ליברמן עוד לפני שנכנס לקנייבסקי.להזכיר לך זה היה בעיצומו של שבת קודש באשדוד בין היתר, בחנות לממכר דבר אחר, ואין בסרטונים אלה כל חדש! עם זה הוא נמצא ראוי,כאמור להתקבל במעונו של הרב קנייבסקי או במעונם של נכדי הרב איך שתרצה? 
לא ברור לי למה אתה "שוכח" מהעסקות שנעשו ע"י אנשי דגל התורה  {גם גפני אישר שהיו כאלה! }עם ליברמן,ורואה רק  בדרעי את האשם?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/01/2020 17:37:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2020 18:50 לינק ישיר 

הוא הלך לאשדוד בטענה של "דת ומדינה" כביכול הוא נגד כפייה.

אבל ההסתה נגד החרדים וה"משיחיים" התחילה רק במועד ב' של הבחירות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2020 10:09 לינק ישיר 

ואם מה שהיה עד עכשיו לא הספיק- לא לדאוג הלהיט החדש- "החרדים ואבו מאזן יחד הם וירוס"- ליברמן הוא החיסון...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם מישהו צריך עוד ראייה שליברמן החליט להיות אנטישמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.