מסיתים בציבור הרוסי על החרדים,אבל העקבות לא מובילות ישירות אל ליברמן?
יקיריי,נראה שזה המצב או שזה השיטה לא לקחת אחריות? בכל אופן נראה שדמנו הותר והנציגים החרדים יושבים בחיבוק ידיים ולא מנסים אפילו לעצור את ההשתוללות האנטישמית? בכל אופן אצל רן קובי ראינו את הרב קנייבסקי מקלל אותו במפלה אחרי שנכדו לחש על אוזנו:אבל אצל ליברמן "הידידות"ב"ה נשמרת במלוא מובן המילה?כמובן שרן קובי לא אמר על החרדים אחוז אחד ממה שאמר ליברמן. מיותר לומר שאלמלא החרדים היו מחרימים את ישראל ביתנו: כל ההשתוללות האנטישמית הייתה נעצרת,ואף ראשי המפלגות החילוניות היו יוצאים נגדה,משיקוליהם שלהם? לאור כל זאת,יש לשקול לצאת במחאה נגד נציגי הציבור החרדי בכנסת שמתירים את דמנו לכאורה?
מאות אלפי גויים, פרזיטים זקנים וחולים באו לפה לקבל כסף בלי לתת שקל בתמורה, ועכשיו מנסים לכפות את אורחות החיים שלהם על הרוב היהודי במדינה, ועוד מתלוננים...
איש הזוי הליברמן הזה.
נשלח ב-16/12/2019 19:22
תודה על ההצעות אבל להיות גדולים/ות זה בדרך כלל מתאים עבור אלה "שלא רואים ולא שומעים"?אני כן רואה וכן שומעת! אז אני לא מתאימה! פוליטיקאית אני ישרה מדי! אז אינני מתאימה:נראה שנועדתי להיות להיות "הילדה" עם האצבע בסכר או המוכיחה בשער.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/12/2019 17:23:31
נשלח ב-16/12/2019 19:25
פיינשמקער כתב:
תארו לעצמכם
מאות אלפי גויים, פרזיטים זקנים וחולים באו לפה לקבל כסף בלי לתת שקל בתמורה, ועכשיו מנסים לכפות את אורחות החיים שלהם על הרוב היהודי במדינה, ועוד מתלוננים...
איש הזוי הליברמן הזה.
אבל איך אמר גבלס (לגבי ההסתה של ליברמן) כשחוזרים על שקר הרבה פעמים אנשים מאמינים
זה שהאשים את החרדים באונס ילדים,הוא לכאורה פרי באושים של דגל התורה?וליברמן בחיפה,שלמענו כינו גם את החסידים משנאי ה'. כך אני הבנתי מהקרב שהתחולל אתמול בין דרעי לגפני?תקנו אותי אם אני טועה.
נשלח ב-17/12/2019 11:49
assafsuf
פיינשמקער כתב:
תארו לעצמכם
איש הזוי הליברמן הזה.
אתה צודק שהרבה מהם הטילו נטל בל יתואר על המדינה בכך שהשאירו את הוריהם החולים והזקנים כאן והם עצמם היגרו לקנדה וארצות הברית... עם זאת, הם גם הצילו בהיבטים רבים את המדינה והצעידו אותה קדימה!!! ביקור בכל אוניברסיטה/ כיתת מחוננים/ בית חולים/ חברת הייטק וכו'- ילמד על תרומתם הרבה למשק הישראלי- ועל כך אין חולק!!!