האם את אשת שמאל?- שמאל זה לא מילת גנאי האם הצבעת פעם ליכוד? אבא שלי היה איש ליכוד
כן אבל האם את הצבעת אי פעם לליכוד? - זו שאלה רטורית.(!!!)
אז מי שמתגעגע לימי שלטון עליזה אולמרט ועמרי שרון, שיצביע לגדעון אבן.
נשלח ב-18/12/2019 21:48
לךתדע1 כתבה:
momeir אין לי עניין להיכנס עמך לוויכוחים אבל את ביבי יקירך ניתן להאשים בכפיות טובה.אחרי שהוא העדיף את לפיד על פני הציבור החרדי ונתן לו את כל האפשרויות לחולל שמות "וכפרות" עם החרדים! אני בדרך כלל לא רוצה להפריע לאנשים להתפרנס,נראה שאת השקרים שאתה מנסה למכור לנו זה כנראה מאילוצי פרנסתך?
את לפיד הוא לקח בלית ברירה בגלל שבנט עשה עם לפיד ברית אחים ואם לא היה לוקח את לפיד לא הייתה ממשלה אולי כבר היינו מתרגלים לזה שיש מועד ב וג
קלעפער תודה שטרחת למען האמת! יש את אלה שעובדים לכאורה למען נתניהו שחושבים שניתן לשקר את כל העם כל הזמן.למשל בקבוצות בתוך הליכוד כבר הלבישו את סער עם כפיה על הראש אני ח"ו לא מאשימה את הליכוד או את נתניהו בדבר! אך, זה הכיוון : להפחיד את העם ,ואם צריך גם את חברי הליכוד ,נדמה לי שנתניהו כבר אמר שסער "ייספק את הסחורה לשמאל" בה בעת שסער אמר שהוא הצביע נגד ההתנתקות! צדיקים אחרים מהליכוד למשל הנגבי בכלל ערק לקדימה עם שרון!
נשלח ב-18/12/2019 16:06
קלעפער
נשלח ב-18/12/2019 15:58
momeir אין לי עניין להיכנס עמך לוויכוחים אבל את ביבי יקירך ניתן להאשים בכפיות טובה.אחרי שהוא העדיף את לפיד על פני הציבור החרדי ונתן לו את כל האפשרויות לחולל שמות "וכפרות" עם החרדים! אני בדרך כלל לא רוצה להפריע לאנשים להתפרנס,נראה שאת השקרים שאתה מנסה למכור לנו זה כנראה מאילוצי פרנסתך?
נשלח ב-18/12/2019 15:49
הצי'ק חזר
נשלח ב-18/12/2019 15:47
לך_תדע. אגב, מה קרה שהחלפת את בני גנץ עם גדעון סער? הפכת להיות ליכודניקית?
נשלח ב-18/12/2019 15:45
שאלתי/כתבתי. לא יודע בת כמה את? חייתי את ההיסטורה הזו ולא כנער צעיר. אינני זקוק לגוגל ולסרטונים לי את לא יכולה למכור 'לוקשים' ואני מדגיש שוב ושוב את כפויית טובה לאדם שמנעוריו הקדיש את עצמו למען המדינה ועשה המון למען כולנו. גם אם יש חילוקי דעות בנושאים מסויימים בסה"כ, הוא המנהיג הכי טוב שהייה כאן! כל השאר 'גמדים' לידו!
תוקן על ידי momeir ב- 18/12/2019 13:44:48
נשלח ב-18/12/2019 15:32
תברר את העובדות אצל הרב גוגל ותיווכח לדעת עם מי האמת! יש גם סרטונים ברשת.אם אתה מדבר על הרגע האחרון:אז בעצם הוא קיבל רגליים קרות אך,כשעוד היה מה לעשות הוא פחד על הכסא שח"ו לא ייפוטר ע"י שרון.והצביע בעד בכל הפעמים. אבל בוא נעזוב את מה שהוא היה אמור לעשות במצב הנתון אולי הוא גם היה מאלה שחשבו שההתנתקות תושיע את ישראל מותר לטעות!אבל מה קורה עם ארבעת ההתנחלויות בצפון השומרון,הרי אותם ניתן ליישב ללא בעיה,מי שם רגליים,בעבר פורסם שביבי הוא זה שלא נתן לסמוטריץ ליישב אותם מחדש בהצעת חוק.גילוי נאות אני לא ימנית אלא ריאלית.
נשלח ב-18/12/2019 14:16
הדבר היחידי שאפשר לבוא איליו בטענות. זה שהוא לא איפל החונטה המשפטית המושחתת!
נשלח ב-18/12/2019 14:13
momeir
לךתדע1 כתב:
נתניהו תמך בהתנתקות בלי להיות נשואי לגאולה אבן ולפני שנחתו עליו צרותיו המשפטיות.
איך את מעוותת את ההיסטוריה.
נתניהו התנגד בחריפות לרעיון ההתנתקות. עשה קמפיין חריף נגד!
ראש הממשלה שרון הודיע לו שאם הוא לא מצביע בעד הוא מפטר אותו מהממשלה. עד הרגע האחרון הוא התלבט מה לעשות. מאחר והיה רוב להתנתקות בלעדיו. ההצבעה שלו לא הייתה משנה דבר!
לנתניהו היה חשוב להמשיך במדיניות ההפרטה לכן ברגע האחרון הוא החליט להצביע בעד.
לא יודע בת כמה את. אבל כל מי שחי פה לפני עידן נתניהו יודע היטב מה היה המצב הכלכלי והמדיני הדפוק. האיש העלה את המדינה לשיאים מבחינה כלכלית.
את ומחנה 'רק לא ביבי' אתם ממש כפויי טובה !
תוקן על ידי momeir ב- 18/12/2019 12:13:24
נשלח ב-18/12/2019 14:03
גאולה אבן היא אשה חזקה ודעתנית. אין שום סיבה לחשוב שהיא לא תתערב.
לא מדובר פה בנאווה ברק ,עליזה בגין או שולמית שמיר. היא הרבה יותר מזכירה את שרה נתניהו ולאה רבין.
לגבי עליזה, גם אם היא, וגם אם גאולה, לא התערבו בפועל,ודאי שלעצם הנוכחות, ושהיא, שלא לדבר על בניו של אולמרט,ועל הבת אלונה סער, נמצאות אי שם בין המשותפת למרצ, יש השפעה . לא ייתכן שלא.
תוקן על ידי אויויוי ב- 18/12/2019 12:07:54
נשלח ב-18/12/2019 10:03
הטענה נגד גדעון סער, אינה נכונה. הכל יודעים שעליזה אולמרט לא השפיעה על בעלה, וכן רוב נשות ראשי הממשלה לא התערבו. שרה נתניהו היא חריגה בנושא ההתערבות שלה בעבודה של בעלה. ואין סיבה לחשוב שגאולה אבן סער תתערב לבעלה.
נשלח ב-17/12/2019 23:05
נו באמת. די כבר עם הזלזול באינטלגנציה. הצביע בעד בתפקידו כשר עם הקואליציה במצב בו היה רוב מובהק גם בלעדיו, ושאלת הצבעתו היתה עניין פוליטי בלבד ללא כל משמעות או השלכה לגבי ביצוע התכנית.
עכשיו תגיד חאן אל אחמר ושהוא לא עשה כלום נגד בג"ץ (בממשלות שהיו תלויות בברק-בגין-מרידור,בלפיד-ליבני, ובכחלון.)
(לא ברור, אגב, למה נאום בר אילן לא נמצא בדף המסרים של השמאל. סליחה, של ה"ימין"....)
אבל עזוב אותך מכל התשובות המקומיות.
אלמלא ידע השמאל שביבי הוא היחיד שהוא ימין אמיתי. לא היה נלחם בו כל כך במשך עשרות שנים.ותומך בכל מתנגדיו
תוקן על ידי אויויוי ב- 17/12/2019 21:10:04
נשלח ב-17/12/2019 23:01
נתניהו תמך בהתנתקות בלי להיות נשואי לגאולה אבן ולפני שנחתו עליו צרותיו המשפטיות.
נשלח ב-17/12/2019 22:56
כמובן שהרמתי להנחתה לטענה הזו.
ובכן- יאיר ושרה, עם כל חסרונותיהם העצומים. לאף אחד אין ספק לאיזה מחנה פוליטי הם שייכים.
ייתכן אף שיש להם חלק גדול בכך, שנתניהו לא בחר ל"התאתרג" אלא נשאר נאמן לימין גם במחיר הצפוי של כלא למספר שנים.
אם נתניהו היה בעל של גאולה אבן ואבא של אלונה סער, סביר להניח שרבים מאלה שקוראים כעת לנתניהו לפרוש"כדי להציל את שלטון הימין",היו כעת בעיצומה של אריזת המזוודות לקראת פינויים מביתם.