|
|
| נשלח ב-18/12/2019 00:08 |
|
| |
מגדל פיז"ה קורס - או איך לא לשקר
בעיתון יתד נאמן של היום יום שלישי י"ט כסלו פורסמה כתבה עליה חתומה ט. כץ, וכולה טענות ומענות ומילות גנאי על "כשלון החינוך הממלכתי במבחני פיז"ה", בפרט בתחום אוריינות הקריאה. למי שלא יודע מבחני פיזה הם מבחני המודדים את הישגי התלמידים בהשוואה למדינות החברות בOECD (ארגון המדינות המפותחות). סקרן אותי העניין אז הלכתי לבדוק. ומה גיליתי? כל הכתבה בשקר יסודה. מנתוני מבחני פיזה עולה דווקא שהתלמידים דוברי העברית בישראל עולים על הממוצע במדינות הOECD. מי שמוריד את הממוצע הישראלי הם התלמידים דוברי ערבית (שם מכובס לערבים).
 אז באמת מישהו נכשל פה באוריינות קריאה, ואלה דווקא לא תלמידי ישראל...
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 17/12/2019 22:12:14
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 15:41 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | לא נכנס לביתי העיתון הטמא הזה, אבל הסיבה שהיתד התמקד באוריינות קריאה, כי בשאר המקצועות גם החרדים מורידים את הממוצע, דוקא באוריינות קריאה החרדים טובים.
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 13:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 13:24 |
|
| |
לה''ו. משגיח שליט''א. גב' Cat's לא קרא על זה התאנה וראנה, וכנראה שגם ''בבתיה'', זה לא היה נושא לפעולה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 04:39 |
|
| |
מה שלי לא ברור בכתבה המקורית זה מדוע בתי הספר הערבים מתוקצבים בחסר של 17% ובתי ספר החרדים ב 20% בעוד הממ"ד בתקצוב יתר של36% כשבמבחן התוצאה הממ"ד הכי כושל בקרב דוברי העברית. מה הסיבה לתקצוב חסר לחרדים ולערבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2019 01:53 |
|
| |
לא נכנס לביתי העיתון הטמא הזה, אבל הסיבה שהיתד התמקד באוריינות קריאה, כי בשאר המקצועות גם החרדים מורידים את הממוצע, דוקא באוריינות קריאה החרדים טובים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|