בית פורומים בחדרי חרדים

עיריית בני ברק ,חוב מעל 300 שקל = עיקול בנק =מידת סדום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/12/2019 14:41 לינק ישיר 
עיריית בני ברק ,חוב מעל 300 שקל = עיקול בנק =מידת סדום

במקום להשקיע בשירות לציבור ,מענה טלפוני ראוי ע"י פקידי העירייה מענה במייל ע"י הנציגים
עיריית בני ברק בוחרת להתמקד בעושק ,עושק כפשוטו.

עיקול בנק כאשר קיים חוב ארנונה מעל 300 שקל. 

הייתי מוכן להסכים למהלך כזה שהוא מעבר לגבול הסבירות כאשר ניתן היה להנפיק שוברים מאתר העירייה ,אבל לא ניתן .
הייתי מוכן להסכים למהלך כזה כאשר אין נציג ציבור אחר שיכול להסביר כבר חודשים איך נזקפים חיובי עתק בקובץ החינוך
(ראו אשכול נפרד ) כאשר בפועל כל התשלומים שולמו . ויתרה מכך לחוב הדמיוני הזה מוסיפים מעת לעת הפרשי הצמדה . 

הנהלת העיר הזאת אינה חסה על דלים ואביונים כאשר היא מבצעת עיקולי בנק כאלה בסכומי חוב כ"כ נמוכים. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2019 15:15 לינק ישיר 

זה הכל!?!
ברשעות המס הלאומי.
יוצאת התראה אחרי 500 ₪!

נשלח מהאנדרואיד שלי

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2019 13:11 לינק ישיר 

אולי תספר על "המשהו יותר טוב בשבילם" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2019 12:44 לינק ישיר 
יש לי בונבוניירה יותר טובה בשבילם ...

בונדמן כתב:
אם אתה גבר, תגיש נגד העירייה תביעה בבית משפט, ביהמש"פ קבע כבר כמה פעמים שעיקול על חוב ארנונה בטרם מוצו כל אפשרויות הליכי הגבייה הוא בלתי מידתי, ופוגע בשמו הטוב של התושב מול הבנק, וקנס רשויות שונות בפיצוי, ע' ברשת, 

יש לי משהו יותר טוב בשבילם . שהוא גורף לכלל התושבים בעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2019 11:14 לינק ישיר 

אם אתה גבר, תגיש נגד העירייה תביעה בבית משפט, ביהמש"פ קבע כבר כמה פעמים שעיקול על חוב ארנונה בטרם מוצו כל אפשרויות הליכי הגבייה הוא בלתי מידתי, ופוגע בשמו הטוב של התושב מול הבנק, וקנס רשויות שונות בפיצוי, ע' ברשת, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2019 01:03 לינק ישיר 

הרבה אנשים "יזכו" לחתן את ילדיהם בזכות ההפקה וההשקעה של סיום הש"ס מטעם עיריית בני ברק ובסיוע המשרד של הפריפריה והגליל . והמבין יבין. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2019 22:59 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

כל עוד ולתושב לא תהיה דעה עצמית למען איזה נציג לתת את קולו שלא יתפלא שנוהגים בו משל היותו חמור פרה "עיזה פזיזה ועיוורת" 

אם כולם היו מצביעים למחל וליעקב וידר
כל הבעיות האלו לא היו מתעוררות !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2019 18:42 לינק ישיר 

כל עוד ולתושב לא תהיה דעה עצמית למען איזה נציג לתת את קולו שלא יתפלא שנוהגים בו משל היותו חמור פרה "עיזה פזיזה ועיוורת" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2019 15:16 לינק ישיר 
אפילו יש מזכירה לצורך כך...

ביתחרדי כתב:
וכשיש אנשים מקושרים כגון נהג אוטובוס פרטי שחייב לעירית בני ברק מעל 70.000 שקל חוב על דוחות חניה, אין עיקולים
והאוטובוס ממשיך לחנות לא חוקי

נשלח מהאנדרואיד שלי

בלשכת ראש העיר יושבת גברת בשכר מלא שתפקידה להגיש בקשות לביטול קנסות חנייה  (למי ? אתם כבר תחליטו ) .  מי אמר שיש אבטלה  :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2019 15:07 לינק ישיר 

וכשיש אנשים מקושרים כגון נהג אוטובוס פרטי שחייב לעירית בני ברק מעל 70.000 שקל חוב על דוחות חניה, אין עיקולים
והאוטובוס ממשיך לחנות לא חוקי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2019 15:21 לינק ישיר 

לה''ו. ועדיין כולכם מוכנים ''לגור'' שם, אפי' בחדרי אשפה (כן, אני לא מגזים) שהוסבו ''ליחידות דיור''.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עיריית בני ברק ,חוב מעל 300 שקל = עיקול בנק =מידת סדום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext