|
|
| נשלח ב-8/5/2020 15:17 |
|
| |
בקיצור בורא נפשות רבות וחסרונן בררתי בתמבוריות מסביב ולא מצאתי בשבילו בורג
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 17:16 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | האם האדמור הוא נכד לרב בוימול שמכר דג מלוח בירושלים,ובנו היה משגיח כשרות מטעם העדה החרדית? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2020 22:08 |
|
| |
הוא ממשיכו של האדמור מקולומיי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 09:51 |
|
| |
asher177
| פרקש כתב: |  | | הוא ממשיכו של האדמור מקולומיי |
|
אל תגזים... האדמו"ר מקולומייא לא הגיע כ"כ רחוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 08:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 09:44 |
|
| |
חד,שאלתך מצוינת, הבוימול הזה אכן נראה,בסה"כ ,טיפס ססגוני ואדם-טוב:אך, במעשיו יש משום פגיעה וזלזול בעולם האדמורי"ם.אין זה אומר שצריך לרדוף אותו אולי,בסה"כ מדובר באדם שזקוק לעזרה כלשהי,אבל נכון לרגע זה,יש פגיעה בקדושי עליון, מדורות עברו,וגם בצדיקים שחיים עמנו לאורך ימים!,לכן אני יכולה להבין את אלה שיורדים עליו,גם אם אני לא מסכימה עמם, שסוברים ,כנראה,שכך התופעה תחלוף,במינימום נזק,ואלי ימנע מטיפוסים נוספים שחושבים על "קריירה" דומה לחשיבה מחודשת?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 12:33 |
|
| |
ח"כ עומר ינקלביץ חברת הכנסת החרדית הראשונה ובקרוב תהיה השרה החרדית הראשונה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 14:32 |
|
| |
לך תדע 1
זה שאתה רואה דור שלישי ורביעי של אדמורים שהם נורמליים זה לא אומר שתחילת השולשלת נראתה טוב מבוימל לפחות חלק מהם היו אף פחות מבוימל בדעת בתורה וביר"ש,
ולצערי גם בדור הזה בוימיל לא בתחתית,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 15:47 |
|
| |
| חד_כתער כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 15:49 |
|
| |
לא רוצה לקלקל אותך אך המצב על הפנים,
מאז שהבעשט ותלמידיו פתחו בקירוב העם שבשדות וכו'
תלמידיהם ונכדיהם לקחו את זה למקום לא נורמלי,
אנשים כמו רב מיילך רב צבי מאיר קוסובער רבי ועוד משפיעים כאלו הם הם ממשיכי הבעשט ותלמידיו,
כל השאר נכדים של וזה מביך,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:06 |
|
| |
| טיןטין1 כתב: |  |
| אולשטוץ כתב: |  | גם מעניין שהציבור הרדוד תמיד מוצא את המסכן התורן שחוגגים עליו, האדמו''ר מזלאטשוב נפטר ? יש שניידר, שניידר נפטר יש ברדיטשוב... |
|
יש הבדל גדול בין שניידר שביזו אותו וצחקו עליו ואכמ"ל שזה לא באשמתו. לעומת האדמור התורן שנראה מבין מצויין מה הוא עושה
|
|
זה שהוא מצטלם ל"ספרון סיפורי צדיקים" עם כותרת 'טבורו של עולם' עם תמונה של בטן עירומה גאטקעס כשהטבור מציץ מחור הגאטקעס, או עם פיג'מה ברחוב, או שהוא מתחנן שיגידו דחוף תהלים על סוסה חולנית ועוד ועוד, זה לא זלאטשוב מחד ולא שניידר מאידך, זה חולה נפש בלבוש אדמורי, שילוב גרוע משניהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:30 |
|
| |
יצחק יש לך תמונות,נראה שמדובר במציאות מדומה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 00:11 |
|
| |
| פרקש כתב: |  | הוא ממשיכו של האדמור מקולומיי |
|
חחח הזכרת לי נשכחות.. לפני יותר מ-20 שנה, היה לו בימ"ד קטן ליד כלבו בר אילן, וכל מיני ליצנים ושבבניקים היו באים להפריע לו, ועוד היה לו אז קצת כסף, אז הוא שכר בריונים ששמרו בכניסה ונתנו להכנס רק לחברה רציניים.. אז הגיעו לשם 2 חברה רציניים מחברון גאולה וכשהוא עשה קידוש בעצימת וגלגולי עיניים, הם הכניסו לו קש לכוס ושתו לו כמעט הכל עד שסיים וגילה שהכוס ריקה.. בכינו מצחוק.. אחרי הטיש הוא היה יוצא להפגנות והשוטרים כולם הכירו אותו וויתרו לו גם כשהתפרע לעיתים כמו הילדים שם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|