בית פורומים בחדרי חרדים

חרדים רוכשים כרטיסי טיסה ולא טסים, במטרה לקנות סיגריות בדיוטי פרי ולמכור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2019 21:28 לינק ישיר 
חרדים רוכשים כרטיסי טיסה ולא טסים, במטרה לקנות סיגריות בדיוטי פרי ולמכור

תחקיר: קונים סיגריות בדיוטי פרי, לא טסים - ומבריחים הסחורה

תיעוד מיוחד של חדשות 13 חושף: ישראלים, בעיקר מהחברה החרדית, רוכשים כרטיסי טיסה במחיר מוזל רק בשביל לקנות סיגריות פטורות ממ, , מפספסים בכוונה את הטיסה, חוזרים לישראל ומוכרים את הכול

אריאלה שטרנבך

אתמול, 25.12

כל ישראלי שעובר בנמל התעופה מודע למגבלה על קניית סיגריות - חבילה אחת לאדם. תחקיר חדשות 13 חושף שיטת הברחה חדשה: ישראלים מזמינים כרטיסי טיסה זולים מאוד לטיסות לואו-קוסט, מגיעים לדיוטי, קונים חבילות סיגריות ומבריחים אותן לארץ - וכל זה מבלי לעלות על טיסה.

"אני מכיר מישהו שנוסע ועושה את זה כמעט על תקן קבוע", סיפר יהודה, בחור ישיבה חרדי, "הוא קונה כרטיס טיסה הכי זול שיש, נכנס לדיוטי, קונה פאקטים, מפספס את הטיסה ויוצא חזרה". החוק אומנם קובע כי מותר להכניס לישראל חבילה אחת לנוסע או מאתיים סיגריות, אבל מי שמחפש לקנות כמויות ובזול - מוצא את הדרך לעקוף אותו.

https://13news.co.il/item/news/economics/consumers/buy-cigarettes-on-duty-968434/

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2019 10:27 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:

מה שלא נשמע נכון בדיוטי פרי לא מוכריםיותר מ2 פקטים לכרטיס טיסה אחד, אם לא שנגיד שהם קונים בסיבובים, וגם אז אני לא בטוח שמוכרים להם כי כנראה מופיע במחשב שכבר מכרו להם

ממש לא אני קניתי הרבה יותר מ2 פקטים בפטור ושמור אתה לא יכול לשים יותר ממה שפטור אבל אם אתה לוקח איתך ימכרו לך כמה שתרצה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2019 23:12 לינק ישיר 

הם לא "חטאו" בכלל ולא צריך ללמד עליהם שום סנגוריה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2019 21:53 לינק ישיר 

לה''ו. הרבי מברדיצ'וב היה מסנגר עליהם ואומר: ראו מה זה יהודי, הוא צריך פרנסה, אבל בשביל לא לצאת מארץ ישראל, מפסיד בכוונה את מרכבתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2019 21:34 לינק ישיר 

מה שלא נשמע נכון בדיוטי פרי לא מוכריםיותר מ2 פקטים לכרטיס טיסה אחד, אם לא שנגיד שהם קונים בסיבובים, וגם אז אני לא בטוח שמוכרים להם כי כנראה מופיע במחשב שכבר מכרו להם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חרדים רוכשים כרטיסי טיסה ולא טסים, במטרה לקנות סיגריות בדיוטי פרי ולמכור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext