בית פורומים בחדרי חרדים

הציר האנטי ציוני גפני-טיבי מכה שוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2019 10:14 לינק ישיר 
הציר האנטי ציוני גפני-טיבי מכה שוב

טלגרם פוליטי-כאן | כאן חדשות
בליכוד טוענים שח"כ אחמד טיבי מנסה לסחוט את שר המשפטים אמיר אוחנה ולהכריח אותו להסכים להגיש תקנות שמקפיאות את חוק קמיניץ, אותו חוק שעוסק באכיפה כלפי הבנייה הבלתי חוקית, בדגש על היישובים הערביים. לטענתם זה קורה באמצעות עיכוב של עשרות מיליוני שקלים שאמורים לעבור למשרד המשפטים בוועדת הכספים ומעוכבים יותר משבוע למרות שניתן להעבירם רק עד סוף השנה האזרחית (כלומר רק ביומיים הקרובים. לאחר מכן לא ניתן יהיה לקבל את הכסף). העיכוב בהעברת הכספים נועד כדי להכריח את השר אוחנה להסכים לבצע שינויים בחוק קמיניץ ואף להסכים להקפיא את החוק. לטענת הח"כים בליכוד, הדבר התאפשר עד עכשיו לטיבי רק בזכות שיתוף פעולה של יו"ר הוועדה ח"כ משה גפני, שמסכים לעיכוב הכספים. בעקבות כך נאלץ שר המשפטים אוחנה להגיע היום לדיון בוועדת הכספים כדי לנסות ולשכנע את חברי הוועדה לשחרר את הכסף שמיועד למשרד. מקורות במשרד הבהירו שאם טיבי מחכה לשמוע הסכמה של השר להקפאת החוק, הוא צפוי לשמוע את ההיפך הגמור. בליכוד אף אמרו שאם התנאי להעברת הכסף הוא ביטול או הקפאת חוק קמיניץ, הם יוותרו על אותם עשרות מיליוני שקלים שמיועדים למשרד המשפטים. החוק, מבחינתם, לא יוקפא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 10:54 לינק ישיר 

asaf2000 כתב:

חברינו אוהבי ישמעאל מהמנהל האזרחי מפעילים את כל חומרת הדין נגד יהודים והרבה פחות נגד הערבים.

גפני הוא בצד הטובים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

במקרה הזה המצב הפוך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 10:38 לינק ישיר 
momeir

בל"נ לא אצביע ג' 1. מר גפני שמחובר לאיש צר ואוייב האחמד. 2. ליצמן שמייצג את גסי הרוח של גור נדל"ן.

תוקן על ידי momeir ב- 05/01/2020 10:40:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 09:48 לינק ישיר 

חברינו אוהבי ישמעאל מהמנהל האזרחי מפעילים את כל חומרת הדין נגד יהודים והרבה פחות נגד הערבים.

גפני הוא בצד הטובים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2019 11:46 לינק ישיר 

לא יאומן שאני אתמוך בשר המשפטים אוחנה (להטב מוצהר) נגד מוישה גפני (חניך עולם התורה)
אוי ואבוי שאני מגיע למצב הזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הציר האנטי ציוני גפני-טיבי מכה שוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext