בית פורומים בחדרי חרדים

עובדות שלא מספרים לכם על החיסונים לשפעת. מומלץ לקרוא לפני שמתחסנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/1/2020 09:10 לינק ישיר 
עובדות שלא מספרים לכם על החיסונים לשפעת. מומלץ לקרוא לפני שמתחסנים

https://www.rambam-medicine.org.il/category/the-truth-about-flu-vaccine

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2020 04:49 לינק ישיר 

עיבל כתב:
"מאור עינים" היקר: לא פורסם שילדה בת 11 "מורדמת ומונשמת בגלל החיסון." נכתב שחוסנה א-ח-ר-י שכבר חלתה בשפעת. לגופם של דברים אם אתה ובני ביתך לא רוצים להתחסן, לא צריך. רק אל תשלחו את הילדים שלכם להדביק את ילדינו המחוסנים, וכשתחלו בשפעת, אתם וילדיכם, אל תעמיסו את בתי החולים. מותו בבית, נקיים מכל רעת החיסון וסכנותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2020 04:49 לינק ישיר 

"מאור עינים" היקר לא פורסם שילדה בת 11 "מורדמת ומונשמת בגלל החיסון." נכתב שחוסנה א-ח-ר-י שכבר חלתה בשפעת. לגופם של דברים אם אתה ובני ביתך לא רוצים להתחסן, לא צריך. רק אל תשלחו את הילדים שלכם להדביק את ילדינו המחוסנים, וכשתחלו בשפעת, אתם וילדיכם, אל תעמיסו את בתי החולים. מותו בבית, נקיים מכל רעת החיסון וסכנותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 21:17 לינק ישיר 

וכשילד שוכב שנים רבות בבית לווינשטיין בגלל חיסון השעלת

האם יש פיצוי לכזה עוול שנעשה

האם שילמו פיצויים להורים על הסבל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 21:16 לינק ישיר 

והאם אלו שחוסנו ונחלו
האם יקבלו פיצויים על רשלנות רפואית ?

גם לא !

הרי בשבוע פורסם על ילדה בת 11 שמורדמת ומונשמת בגלל החיסון

האם מישהו לוקח אחריות על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 20:41 לינק ישיר 

אילו מתנגדי החיסון היו משפיעים רק על עצמם ועל שכמותם לא היה טעם להילחם בהם. אדרבא אל תתחסנו, וכשתחלו בשפעת אולי תעביר השפעת אתכם לעולם שכולו טוב ואנחנו ניפטר מעונשכם סוף סוף...הבעיה היא שמי שאינו מתחסן עלול להדביק אחרים, וכמו כן הוא מעלה את הנטל על שירותי הבריאות כי צריך לטפל בו ולהצילו ממות... חבל שאי אפשר לקבל ממתנגדי החיסונים הבטחה בעלת תוקף משפטי שתבטיח שכאשר יחלו בשפעת לא יתקרבו למרפאה, רופא, או בית חולים , ויואילו למות בשקט בביתם טהורים מחומרי לוואי מסוכנים, מוגנים מכל סכנות החיסונים, וצודקים לעד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 18:10 לינק ישיר 
מצדרביעי

momeir כתב:
אנשים יקרים. האחראיות על בריאותכם היא שלכם. שלכם בלבד!. הרופא הוא איש אכן מקצוע שצריך ומומלץ לשמוע את דעתו . יש גישות ושיטות שונות. לכן תמיד כדאי לקבל עוד חוות דעת וכו' . ובכל מקרה אתם ורק אתם קובעים איך ומה יהיה הטיפול בכם. אתם האדונים לגופכם. מחובתכם ללמוד ולהבין (לפחות לנסות) מה משמעות הטיפול. לצערי, לרופאים כיום אין זמן לבחינה הוליסטית של הלקוח. לצערינו הרב, יש הרבה אינטרסים כלכליים במתן הטיפולים התרופות וכו'. אז רק אתם אחראיים ומחליטים איך ומה יהיה הטיפול בגופכם.

מזכיר את המשפטים של החילונים נגד שמיעה לרבנים ובכלל שמירה על הלכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 17:48 לינק ישיר 

נושא אחר לגמרי .עד עכשיו דיברנו על אנשים בריאים שצריך לקחת חיסון כנגד שפעת שלא יחלו ויסתבכו.
זה כתבה על אנשים חולים וכאובים שמופצצים במשככים.
מזה כמובן עדיף כמה שפחות אבל לפעמים כואב ואין ברירה. אני באופן אישי משתדל להתרחק מאקמול אולי פעם בשנה לוקח. אבל תרופות שצריך אז צריך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 15:03 לינק ישיר 

ומה יאמר ברכת החמה על כתבה זו!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! 
אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! 
אלא מעריכים אותו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 12:00 לינק ישיר 

אם נפגשתם אישית עם רופא ואמר לכם לא להתחסן אין לי שום בעיה עם זה. אם קראתם קשקוש כאן באשכול וזה מקור המידע שלכם אז אוי ואבוי.
גם שכנה שמקשקשים איתה בגינת המשחקים היא לא מקור אמין למידע רפואי.
את האשכול הזה צריך לקרוא כבידור קל לשעת הפנאי לא כמידע אמין ואין להתייחס לקשקושים האלה ברצינות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 11:46 לינק ישיר 

אנשים יקרים. האחראיות על בריאותכם היא שלכם. שלכם בלבד!. הרופא הוא איש אכן מקצוע שצריך ומומלץ לשמוע את דעתו . יש גישות ושיטות שונות. לכן תמיד כדאי לקבל עוד חוות דעת וכו' . ובכל מקרה אתם ורק אתם קובעים איך ומה יהיה הטיפול בכם. אתם האדונים לגופכם. מחובתכם ללמוד ולהבין (לפחות לנסות) מה משמעות הטיפול. לצערי, לרופאים כיום אין זמן לבחינה הוליסטית של הלקוח. לצערינו הרב, יש הרבה אינטרסים כלכליים במתן הטיפולים התרופות וכו'. אז רק אתם אחראיים ומחליטים איך ומה יהיה הטיפול בגופכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 11:01 לינק ישיר 

ידידו חביבו של שר הבריאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 08:46 לינק ישיר 

כך אמר הרופא הדגול מאור עיניים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 01:08 לינק ישיר 

אבל בתקופה זו שייתכן שמאות או אולי אלפים או רבבות שלא חוסנו
התחיל אצלהם שפעת בלי ידיעתם
ובאם יחוסנו הרי הם בסכנה וודאית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2020 00:58 לינק ישיר 

אל תמציא פה פורומים סגורים שלא קיימים. הרופאים שאני מכיר אומרים לחסן באופן חד משמעי.
החורף השנה אלים וקשה יותר ולכן גם לאינם גורמי סיכון היה עדיף להתחסן. הסיבה שמשרד הבריאות לא צועק זאת בקול גדול כי פשוט אין חיסונים ואין לאן לשלוח את הציבור להתחסן .למה אין ? כי עשו הערכות לפי שנים קודמות כמה יתחסנו ולא רצו לזרוק חיסונים לפח.
כמובן שהמדע פה אינו מדויק ובהחלט יתכן שגם מי שלא יתחסן יצליח לעבור את החורף סביר איכשהו אבל זהו סיכון מיותר לקחת שאפשר למנוע בדקירה קלה עם אחוזי סיבוך אפסיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2020 23:47 לינק ישיר 

שר הבריאות שיושב בקומה הגבוהה  ומביט על על תושבי המדינה כאנשים חסרי השכלה ושאסור להם להביע שום דיעה אחרת ממה שהוא חושב

[בעבר היה אסור להצביע להרב מאיר פרוש אלא לניר ברקת, כי כך הוא החליט, כוחני ואלים]

וכמובן הוא בעד מתן חיסונים
אבל.....
ל9 מליון תושבי מדינת ישראל, הוא הכין פחות מ 2 מליון חיסונים, איך הוא חשב שזה יספיק
הרי זה רשלנות רפואית ממדרגה ראשונה

וכל אלו שחלו כי לא הספיקו להתחסן מוזמנים בזאת להגיש תביעה משפטית נגדו על הרשלנות הרפואית

תוקן על ידי מאור_עינים ב- 04/01/2020 23:48:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עובדות שלא מספרים לכם על החיסונים לשפעת. מומלץ לקרוא לפני שמתחסנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext