|
|
| נשלח ב-5/1/2020 02:31 |
|
| |
תושבי בני ברק , תבדקו את חשבונות מי ברק ..
כבר מספר שנים שאני מנסה "לפצח" את הסוד במערכות חברת מי ברק . אפילו בצעתי מדידות פרטיות . נשלחו מהנדסים לבדוק תשתיות בבניין המשותף שלנו אבל מפעם לפעם אנחנו מקבלים חשבונות מים לצריכה פרטית ומשותפת לא סבירים .
חשדתי תקופה ארוכה שיש בעיה במערכות המחשב של מי ברק . כעת החברה מודה בכך בהודעה קצרה שהיא מפרסמת בתוך חשבון המים האחרון שנשלח לתושבי העיר .
הנה ההודעה : עקב שגיאת מערכת לחלק מהלקוחות בוצע תיקון עבור חשבון תקופתי 5/19
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 18:47 |
|
| |
400 ק"ב צריכה משותפת זה הרבה ?
| מהשחושבים כתב: |  | |
|
צריכה משותפת לדייר צריכה להיות במוצע 1-2 ק"ב . אם אתה מקבל 80 לכל דייר או 20 לכל דייר ? תחשב לבד ... זה לא בעיית תשתית זוהי בעית מיחשוב
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 17:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 15:33 |
|
| |
סה"כ 5 דיירים ואין שום יחידות .
| ניוטרל כתב: |  | אין חיבור פיראטי של יחידות דיור פיראטיות!?! בכל זאת זה עזה! סליחה. בני ברק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2020 15:08 |
|
| |
אין חיבור פיראטי של יחידות דיור פיראטיות!?! בכל זאת זה עזה! סליחה. בני ברק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|