בית פורומים בחדרי חרדים

האלוקים יבקש את נרדף !!!!גור תורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2020 09:48 לינק ישיר 

גם זה נשלח להמונים דרך הואצאפ:
סוף שבוע שעבר כשמשפחתו של הרב דוד אולבסקי התחילו לראות את מצבו, מיד נסעו בנו וחתנו לירושלים ונכנסו לראש הישיבה לבקש את סליחתו.
והר"י בירך: "והסירותי מחה מקרבך"
השי"ת ישלח לו רפואה שלימה במהרה בתוך שאר חולי ישראל
דוד שלמה זלמן בן זלאטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2020 10:43 לינק ישיר 
momeir

ייאמר לזכותם של גור נדל"ן שהרדיפה שלהם עוררה בי סקרנות להכיר את האיש.  טרחתי והלכתי לשמוע אותו.
מה אומר ומה אדבר, 
הנאה רוחנית ואינטלקטואלית של ממש. הן מבחינת התוכן והן בצורת ההגשה. 
'איש אשכולות' כפשוטו.
גאון בכל התורה כולה שמתנהג ומדבר בענווה, .
חורז למדנות מופלאה עם חסידות שורשית, שב שמעתא וקצות עם פרי לצדיק וכיו"ב.
איש חינוך מהמעלה הראשונה.
מודע, מחובר ומבין לעומק את הקשיים של צעירי הצאן בדורנו ופונה אליהם בגובה העיניים.
האבסורד שכדי להנות ולהתבשם מזיו תורתו והנהגותיו אסור לך  להיות חסיד גור. 
מכל הסיבות המשונות שאני שומע לגבי מגפת הקורונה " למה עשה לנו ה' ככה "
 הגיוני למנות  עבירות חמורות של בן אדם לחבירו.
השתיקה של העסקנים שלנו ושל 'הגדולים'  אל מול הלבנת הפנים והרדיפה של הגאון ר' שאול שלט"א.
(כמו  השתיקה שלנו ושל 'הגדולים' שלנו על פשעי הסקיריקים, הפלג הירושלמי, ושאר מטורללים 'קנאים' שפוגעים בגסות רוח באנשים אחרים על לא עוול בכפם. כמו השתיקה של 'הגדולים' שלנו אל מול פשעי סוטה המין ושודד החולים הסופניים ברלנד ימ"ש ועוד...)
. 

תוקן על ידי momeir ב- 27/03/2020 10:45:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2020 10:50 לינק ישיר 

העינך זייברט היקר.
שמענו את הודעתך על מצבו החמור של ר' רפאל צבי יהודה בן רבקה ה' ירפאו ויחלימו במהרה.

העינך היקר, יש לי הצעה אליך שהיא אולי תראה לך מוזר אך בשל מצבו החמור של ידידנו אני חושב שכדאי לנסות כי מה לא ייתן אדם עבור נפשו ועאכו"כ עבור נפש ריעהו.

במקום או לפחות בנוסף לטלפונים החוזרים ונישנים שלך, של יונתן ושל הרה"ג ר' משה חיים דנדרוביץ לכלל אנ"ש להתפלל עבורו . אולי תנסה טלפון אחד לכלל אנ"ש, אחד ממש.
טלפון שבו תבקש סליחה על הפגיעה באחד מתלמידי חכמים הגדולים שבדור וגם בן של הפני מנחם זיע"א, שרדפתם ועדיין רודפים אותו. שביזיתם ועדיין מבזים אותו. שקראתם לו עוקר הדת ר"ל.
אולי, אולי זה יעזור, אולי יחוס אולי ירחם, אולי יסור חרון אף מישראל.
אנחנו כולנו מתפללים עליו אבל מצבו כ"כ קשה ששווה לנסות לעשות את הטלפון הנ"ל. אתה לא חושב כך ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האלוקים יבקש את נרדף !!!!גור תורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.