בית פורומים בחדרי חרדים

יהודי גרמניה מגינים על היטלר (אחרי החרם הכלכלי ב-1933)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2020 01:11 לינק ישיר 
יהודי גרמניה מגינים על היטלר (אחרי החרם הכלכלי ב-1933)

מצ"ב להלן סקירה מעניינת על יהודים בגרמניה שתקפו את יהודי העולם ואנשים נוספים-על כך ש"הכפישו" את גרמניה הנאצית בעקבות החרם הכלכלי וצעדים נוספים.

לתחושתי, זה משהו שרואים לאורך ההיסטוריה, שיש יהודים שחושבים שיצליחו להתמודד עם האנטישימיות בכך ש"יצדיקו" את האנטישמיים מתוך מחשבה שככה זה יפסיק.
כך, גם היום, יש יהודים המכונים "סמולנים" שרואים שהעולם תוקף אותנו וכועס עלינו על כך שאנחנו "מעיזים" לטעון שיש לנו ארץ שהיא שלנו וכו', ולכן מנסים להתחנף אליהם, בכך שטוענים שגם הם נגד "אכיבוש", כביכול זה מה שירגיע את אותם אנטישמיים...

הנה הקישור:
http://www.acpr.org.il/nativ/articles/1995_5_document.pdf

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2020 20:42 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

אפיקטוזין כתב:
עיבל כתב:

ואכן לדאבוננו הרב יש גם יהודים התומכים בגזען האנטישמי דונלד טראמפ.

אינני מלא הערכה לאישיות של טראמפ בלשון המעטה, אבל הגזענות שלו כלפי יהודים היא כמו הגזענות שלו כלפי נשים, או של אשכנזים לעדות אחרות או אם תרצה ההתנשאות של יהודים על גויים, היא איננה נובעת משנאה ותיעוב, בכולנו מסתתר גזען קטן, ההבדל הוא שהוא לא מנסה להסתיר אותו עקב גסותו בערותו ומזגו הלא מנומס ולא מוסרי, הא ותו לא, לא ציפיתי מגוי בסגנון שלו למשהו אחר, ומכיון שזה המצב, אני מעדיף מישהו כמוהו שפולט מה שהוא חושב וככה אני יודע שמעבר למה שהוא אומר אין משהו יותר עמוק, ויעידו על כך כל הפעולות שעשה למען ישראל ויהודים, מאשר נשיא כמו אובמה שמתיימר להיות ליברל כלפי חוץ אבל בפנים נוטר איבה רבה ומגנה ופועל נגדנו ולמען אירן ושאר מוקדי רשע בעולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה יודע מה בלבו של אדם? מי אמר לך שהוא נוטר איבה? הוא התנגד למדינות נתניהו אבל תמך והעניק יותר מכל נשיא לפניו לישראל.

אם מעשים לא מגלים מה שליבו של אדם, אז דיבורים כן מגלים?
אני בטוח שאובמה, כמו כל שמאלני טוב, לא פעל ח"ו מתוך רוע, אדרבה, הוא דאג למוסר הישראלי המתדרדר עקב "א-קיבוש" בשטחים, זה שהוא מנע גינוי באום נגדנו בשלהי כהונתו זה כי הוא חשב שהאו"ם גם הוא פועל כמותו למען העלת רף המוסר העולמי, ושההתנחלויות הם ה-בעיה של העולם, ורצח האזרחים בסוריה או רשת הטרור של איראן דוקא ראויים לסלחנות כי הרי הכל מתגמד מול פשעי המלחמה שישראל מבצעת בהתנחלויות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 15:09 לינק ישיר 

עיבל כתב:
תגיד, נסעת לנחם אצל משפחת סולימאני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 15:07 לינק ישיר 

לומר על הנשיא האהוב טראמפ ירום הודו מילים רעות זה פשע,

לא היה לעם היהודי נשיא ארצות הברית טוב ממנו,

והנשיא האהוב טראמפ ירום הודו ייזכר לעד בלב העם היהודי לדורי דורות,

כנשיא נפלא ואדם משכמו ולמעלה, שסייע למדינת ישראל, בצורה הכי טובה,

והוא גם הנשיא הכי טוב לארצות הברית מזה דור אחד לפחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 09:26 לינק ישיר 
momeir

asher177 כתב:
עיבל כתב:

טראמפ מוקף באוונגליסטים אנטישמים המעודדים אותו לתמוך בישראל כדי לקדם את אפוקליפסת אחרית הימים של הנוצרים שבמסגרתה היהודים עתידים להישמד. הוא התבטא פעמים רבות באופן גזעני ואנטישמי העובדה שיש לו בני משפחה יהודיים אינה מעלה ואינה מורידה. הוא עושה הבחנה ברורה בין יהודים "טובים" ליהודים "שימושיים" ליהודים מתועבים בדמות שיילוק של שקספיר, שהם בעיניו הרוב. אין פלא ששונאי יהודים מוצהרים כמו דייויד דיוק מעריצים את טראמפ. הם יודעים שהוא אחיהם.

אשמח לציטוט אנטישמי אחד של טראמפ.
לצערי הביטוי אנטישמי איבד את משמעותו. במקור זה היה כינוי לשנאת ישראל. היום כבר משתמשים עם זה לכל מיני דברים חוץ משנאת ישראל.
עד כדי כך שהיום התנגדות להשתלטות האיסלאמית על מדינות באירופה נחשבת לאנטישמיות ואילו רדיפת מדינת ישראל ומדיניותה זה פוליטיקלי קורקט. וכך יש כל מיני יהודונים תומכי BDS וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2020 08:36 לינק ישיר 

עיבל כתב:

טראמפ מוקף באוונגליסטים אנטישמים המעודדים אותו לתמוך בישראל כדי לקדם את אפוקליפסת אחרית הימים של הנוצרים שבמסגרתה היהודים עתידים להישמד. הוא התבטא פעמים רבות באופן גזעני ואנטישמי העובדה שיש לו בני משפחה יהודיים אינה מעלה ואינה מורידה. הוא עושה הבחנה ברורה בין יהודים "טובים" ליהודים "שימושיים" ליהודים מתועבים בדמות שיילוק של שקספיר, שהם בעיניו הרוב. אין פלא ששונאי יהודים מוצהרים כמו דייויד דיוק מעריצים את טראמפ. הם יודעים שהוא אחיהם.

אשמח לציטוט אנטישמי אחד של טראמפ.
לצערי הביטוי אנטישמי איבד את משמעותו. במקור זה היה כינוי לשנאת ישראל. היום כבר משתמשים עם זה לכל מיני דברים חוץ משנאת ישראל.
עד כדי כך שהיום התנגדות להשתלטות האיסלאמית על מדינות באירופה נחשבת לאנטישמיות ואילו רדיפת מדינת ישראל ומדיניותה זה פוליטיקלי קורקט. וכך יש כל מיני יהודונים תומכי BDS וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 03:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 03:01 לינק ישיר 
קלעפער

אפיקטוזין כתב:
עיבל כתב:

אינני מלא הערכה לאישיות של טראמפ בלשון המעטה, אבל הגזענות שלו כלפי יהודים היא כמו הגזענות שלו כלפי נשים, או של אשכנזים לעדות אחרות או אם תרצה ההתנשאות של יהודים על גויים, היא איננה נובעת משנאה ותיעוב, בכולנו מסתתר גזען קטן, ההבדל הוא שהוא לא מנסה להסתיר אותו עקב גסותו בערותו ומזגו הלא מנומס ולא מוסרי, הא ותו לא, לא ציפיתי מגוי בסגנון שלו למשהו אחר, ומכיון שזה המצב, אני מעדיף מישהו כמוהו שפולט מה שהוא חושב וככה אני יודע שמעבר למה שהוא אומר אין משהו יותר עמוק, ויעידו על כך כל הפעולות שעשה למען ישראל ויהודים, מאשר נשיא כמו אובמה שמתיימר להיות ליברל כלפי חוץ אבל בפנים נוטר איבה רבה ומגנה ופועל נגדנו ולמען אירן ושאר מוקדי רשע בעולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה יודע מה בלבו של אדם? מי אמר לך שהוא נוטר איבה? הוא התנגד למדינות נתניהו אבל תמך והעניק יותר מכל נשיא לפניו לישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 02:59 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:
מה האלטרנטיבה שהיתה להם?
זה לא כמו היום, שיש מדינה ליהודים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד משהו חדש שגליתי היום שקצת מפריע לתזה שלך:

על פי טענתו של בגין- 
ב- 26 באוגוסט 1935 עמד מר בן-גוריון בלוצרן, במסיבת עתונאים, ומסר הודעות שפורסמו למחרת היום בעתון הגולים הגרמניים בפאריס "פאריזר טאגבלאט". ואני אקרא את דבריו של מר בן-גוריון כפי שנמסרו: "ההסתדרות הציונית מייצגת את העם היהודי. היא מחוייבת אפוא לעמוד ביחסים עם גרמניה כמו עם שאר הארצות. על כן במות הינדנבורג שלחה ההסתדרות הציונית מברק תנחומים להיטלר. לפיכך לא ייתכן שימשיכו בטון חריף זה כלפי גרמניה בנאומי הקונגרס. התעמולה נגד גרמניה צריכה להיפסק מפני שיש צורך לקיים יחסים טובים עם המדינה הזאת".

ב- 27 באוגוסט 1935 פרסם העיתון שלך, מר פרס - אתה הייתה אז צעיר מאד ולא שמעת כלל על דברים אלה- העיתון ששמו "דבר", את הרשימה הבאה: "בן גוריון אמר כי ארצות המתנגדות לגרמניה ואפילו רוסיה הסובייטית לא הפסיקו את היחסים עם הנאצים, אם כי תולים שם קומוניסטים. עם הציונות מוטלות חובות של מדינה, ולכן אינה יכולה לעורר קרב בלתי אחראי נגד היטלר כל עוד הוא ראש מדינה"

http://www.daat.ac.il/daat/ezrachut//neum41-2.htm

הראשון שקר שהוכחש בזמנו.
השני לא קיים. לפחות לא ראיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 01:08 לינק ישיר 

עיבל כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2020 22:16 לינק ישיר 
מצדרביעי

שחור_כתום כתב:
מה האלטרנטיבה שהיתה להם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד משהו חדש שגליתי היום שקצת מפריע לתזה שלך:

על פי טענתו של בגין- 
ב- 26 באוגוסט 1935 עמד מר בן-גוריון בלוצרן, במסיבת עתונאים, ומסר הודעות שפורסמו למחרת היום בעתון הגולים הגרמניים בפאריס "פאריזר טאגבלאט". ואני אקרא את דבריו של מר בן-גוריון כפי שנמסרו: "ההסתדרות הציונית מייצגת את העם היהודי. היא מחוייבת אפוא לעמוד ביחסים עם גרמניה כמו עם שאר הארצות. על כן במות הינדנבורג שלחה ההסתדרות הציונית מברק תנחומים להיטלר. לפיכך לא ייתכן שימשיכו בטון חריף זה כלפי גרמניה בנאומי הקונגרס. התעמולה נגד גרמניה צריכה להיפסק מפני שיש צורך לקיים יחסים טובים עם המדינה הזאת".

ב- 27 באוגוסט 1935 פרסם העיתון שלך, מר פרס - אתה הייתה אז צעיר מאד ולא שמעת כלל על דברים אלה- העיתון ששמו "דבר", את הרשימה הבאה: "בן גוריון אמר כי ארצות המתנגדות לגרמניה ואפילו רוסיה הסובייטית לא הפסיקו את היחסים עם הנאצים, אם כי תולים שם קומוניסטים. עם הציונות מוטלות חובות של מדינה, ולכן אינה יכולה לעורר קרב בלתי אחראי נגד היטלר כל עוד הוא ראש מדינה"

http://www.daat.ac.il/daat/ezrachut//neum41-2.htm

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 19:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 15:26 לינק ישיר 

לצערנו " אין חדש תחת השמש". 
הגרמני היטלר ימ"ש הצהיר שמטרתו השמדת העם היהודי. רבים לא התייחסו לדבריו ברצינות.
האיראני חמנאי ימ"ש מצהיר שמטרתו השמדת ישראל . ועדיין רבים לא מתייחסים לדבריו ברצינות.
לצערי הרב, אנחנו חיים בדור של 'בורים' ואנשים 'כפויי טובה'!
אין לי ספק שגם 'הקנאים' שנשרפו ונעקדו במחנות ההשמדה,  היו מנשקים את הנעליים של חיילי צה"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 09:10 לינק ישיר 

מה האלטרנטיבה שהיתה להם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 09:09 לינק ישיר 

חשבתי שמדובר בליצני "נטורי קרתא" שהשתתפו בלוויית סולימאני ימ"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 09:00 לינק ישיר 
momeir

עיבל כתב:
את דוגמא הקלאסית למאמר הנ"ל. אלא א"כ את לוקחת תרופות או 'משהו' אחר. עובדתית טראמפ הוא אוהב ישראל מושבע. אגב, חתנו יהודי דתי וביתו התגיירה. רק יהודים שונאי עצמם שונאים אותו. עובדתית כל מעשיו לטובת עם ישראל ולטובת יהודים. עלינו להתפלל ולבקש שהקב"ה יאריך ימיו וכהונתו. אמן!

תוקן על ידי momeir ב- 07/01/2020 09:02:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יהודי גרמניה מגינים על היטלר (אחרי החרם הכלכלי ב-1933)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext