היחידה לתיאום המאבק בגזענות-פרטי יצירת קשר-לצורך תלונות על "מולדובה ביתנו"
ערב טוב,
לאור חוצפת היחידה לתיאום המאבק בגזענות-שהתבטאה בכך שבקשה מהרב יוסף "הבהרות"-היות והגיעו אליה יותר מ-100 תלונות על דבריו.
מתפרסמים היום פרטי הקשר שלהם על ידי חה"כ שלמה קרעי-לטובת תלונות נגדיות על מפלגת "מולדובה ביתנו":
פניתי ליחידה ואני קורא לכם לשלוח לכתובת המייל הזו עכשיו [email protected]", קרא ח"כ קרעי לציבור, "תלונות על הסרטון האנטישמי של אלכס קושניר מישראל ביתנו ועל כל התבטאות שתמצאו מצד מחולל השנאה הראשי ליברמן, וחבריו".
"כדי שנהיה במעקב, שילחו עותק מהתלונה גם לכתובת המייל שלי: [email protected] זה חשוב. הפיצו".
הוא סיכם וכתב: "אם ישראל ביתנו החליטו "להטריל" את היחידה הממשלתית הזו, כדאי מאוד להראות שזה לא רציני ולהשיב באותה הצורה".
הרעיון של קרעי לא מוצלח, לאחר שהיועמ"ש כבר קבע שהסתה נגד חרדים איננה גזענות. כך הם יוכלו בקלות לדחות את כל התלונות האלו. הרעיון של hhaavv מוצלח הרבה יותר!
לא הבנתי, למה הסתה נגד "עולים" היא כן גזענות?
וכי "עולים" הם גזע?...
נשלח ב-9/1/2020 06:20
מיאניומשמי כתב:
הרעיון של קרעי לא מוצלח, לאחר שהיועמ"ש כבר קבע שהסתה נגד חרדים איננה גזענות. כך הם יוכלו בקלות לדחות את כל התלונות האלו. הרעיון של hhaavv מוצלח הרבה יותר!
נשלח ב-8/1/2020 23:56
מצדרביעי
hhaavv כתב:
אני דווקא הייתי ממליץ להגיש תלונה נגד השלכה המרכזית לסטטיסטיקה ונגד מרשם התושבים של משרד הפנים על כך שהם טוענים שאותם עולים לא יהודים, וכמובן כל כלי התקשורת שציטטו של השלכה המרכזית לסטטיסטיקה.
נשלח ב-8/1/2020 23:40
אני דווקא הייתי ממליץ להגיש תלונה נגד השלכה המרכזית לסטטיסטיקה ונגד מרשם התושבים של משרד הפנים על כך שהם טוענים שאותם עולים לא יהודים, וכמובן כל כלי התקשורת שציטטו של השלכה המרכזית לסטטיסטיקה.