בית פורומים בחדרי חרדים

ציניקנים אומרים שמהיום ואילך נוכל לרכוש אוכל בהשגחת לנדא בשל היותו הכשר משני לרבנות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2020 13:29 לינק ישיר 
ציניקנים אומרים שמהיום ואילך נוכל לרכוש אוכל בהשגחת לנדא בשל היותו הכשר משני לרבנות!

יקיריי,הרבנות הראשית שללה את היכולת  והתקציב מלנדא להיות בעל מכשיר מטעמה! דהיינו כל מוצר בהשגחת לנדא  עליו להיות כשר תחילה מטעם הרבנות,כדי להסביר מה הכוונה,הכשר לנדא= מישקולץ!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/01/2020 13:32:39

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 16:41 לינק ישיר 

הפרשנות הכי מטומטמת ששמעתי עד כה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 19:12 לינק ישיר 

לא ציפיתי שבעלי אינטליגנציה נמוכה אם בכלל,יבינו את משמעות דברי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2020 19:21 לינק ישיר 

המשמעויות של דבריך לא חשובות כמו הרצון לפגוע ולהכות בסתר כל מי שלא עומד בכללים של מי שמשלם לך.

במקרה הזה, בלי כוונות נסתרות, נעשה עוול גדול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 14:53 לינק ישיר 

נראה שהנך נמצא בסביבה צינית ורעה שהכול מושתת על כסף ואינטרסים,אבל יש עוד כאלה כמוני: שהאמת נר לרגליהם ולמשל,לא יכנו  בגלל כסף וכדומה חסידים  ואנשי מעשה,תמימים וישרים, "משנאי ה' רק בגלל שאלה בחרו לשמוע בקול רבם!פתאום "נעלם להם" "אפילו  אומר לך על ימין שהוא שמאל"?! אינני באה אליך בטענות כי אם בארזים נפלה שלהבת...לכן אתה חושב שגם-כל השאר אינטרסנטיים ומושחתים!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/01/2020 15:01:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 15:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נראה שהנך נמצא בסביבה צינית ורעה שהכול מושתת על כסף ואינטרסים,אבל יש עוד כאלה כמוני: שהאמת נר לרגליהם ולמשל,לא יכנו  בגלל כסף וכדומה חסידים  ואנשי מעשה,תמימים וישרים, "משנאי ה' רק בגלל שאלה בחרו לשמוע בקול רבם!פתאום "נעלם להם" "אפילו  אומר לך על ימין שהוא שמאל"?! אינני באה אליך בטענות כי אם בארזים נפלה שלהבת...לכן אתה חושב שגם-כל השאר אינטרסנטיים ומושחתים!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/01/2020 15:01:12

ועדיין, למרות הציניות שאתה כל כך אוהב, העוול הוא עוול ואני מסכים עם עיקר הדברים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2020 15:49 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

הפרשנות הכי מטומטמת ששמעתי עד כה

אני מטומטמת ?
גם אם אינני מסמפט את כותב הדברים הורדת סמכותו מבחינת הרבנות זה קצת זילות בכיוון של כותב הדברים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 09:37 לינק ישיר 

זה כך גם עם העדה החרדית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 09:39 לינק ישיר 

זה נוהל חשוב מאוד. כך אפשר למנוע מגופים קיקיוניים או זדוניים (רפורמים ושאר ירקות) להקים כאן הכשרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 09:39 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
יקיריי,הרבנות הראשית שללה את היכולת  והתקציב מלנדא להיות בעל מכשיר מטעמה! דהיינו כל מוצר בהשגחת לנדא  עליו להיות כשר תחילה מטעם הרבנות,כדי להסביר מה הכוונה,הכשר לנדא= מישקולץ!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/01/2020 13:32:39

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 15/01/2020 09:40:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ציניקנים אומרים שמהיום ואילך נוכל לרכוש אוכל בהשגחת לנדא בשל היותו הכשר משני לרבנות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext