בית פורומים בחדרי חרדים

הצדקנות של בנט הטיפש ממיטה על כולנו אסון נורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2020 18:48 לינק ישיר 
הצדקנות של בנט הטיפש ממיטה על כולנו אסון נורא

מניסיון של כמה מערכות בחירות,

הימין נמצא ממש על הקצה להשיג רוב של 61 

אולי עם איתמר בן גביר יהיה רוב,

אם לא יהיה אסון אוסלו מספר 2, כשאחמד טיבי מנהל את הקואליציה,

הצדקנות והטהרנות של בנט ממיטה על כולנו אסון נורא,

עוד אוסלו נוסף.

מצד שני אפשר יהיה לספח את הבקעה ולומר שלום לחלום 2 מדינות ל2 עמים.

מה שמפריד בינינו זה הצדקנות של נפתלי בנט,

שמוכיח שהוא פשוט טיפש גדול ולא ראוי להיות שר ביטחון, 

בוודאי שלא ראש ממשלה כפי שהוא חולם.

הוא הולך להיות אפיזודה גרועה בין ראשי המפלגות שהיו לימין,

והוא צריך לפנות את מקומו למי שיבוא במקומו.

כולי תקווה שלא יהיה טיפש כמוהו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 14:48 לינק ישיר 

יש שיאמרו שהבעיה שהוא - לא - המתין לדקה האחרונה ממש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 10:37 לינק ישיר 

זה נכון שרפי פרץ איש קטן ושפל שחשב רק על עצמו ומעמדו, אבל אין סיבה להתלונן על שאר מנהיגי הימין שלא עשו דבר רע.
מוטי יוגב ושא חברי המפד"ל יכולים להלין רק על עצמם שלא סילקו את הטיפוס הלזה משורותיהם בזמן.
וביחס לבן גביר כבר כתבתי שהוא הביא את התוצאה על עצמו, כשחתם בחוסר יושר עם פרץ בלי סמוטריץ.

תוקן על ידי תם_יושב ב- 16/01/2020 10:38:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 10:24 לינק ישיר 
רפי פרץ לא היה צריך להמתין לדקה האחרונה .

avishai323 כתב:
אבישי זה בשבילך:

כל הזמן שאלתי את עצמי מדוע פייגלין הודיע כבר בראשית הדרך שלא ירוץ הוא הרי שווה 2 מנדטים או לפחות אחד ויכל ללכת על חיבור מצויין עם בנט
אחרי הערב שראיתי מה עשו שוב לבן גביר המסכן הכל מובן אי אפשר לסמוך על המזרוחניקים הללו בגרוש ופייגלין מכיר אותם טוב טוב מבית.

©אלי פרידמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לא אמת בכלל.
לפרץ היו 2 אפשרויות. או להשאר עם בן גביר, ולא לעבור את אחוז החסימה. או להפר את ההסכם.
יש הרבה הגיון בבחירה של פרץ שלא להתאבד.

אין שום סיבה בעולם לחשוב שאם בנט היה חותם הסכם עם פייגלין, הוא היה מפר אותו.
חבל שאתה ממשיך באותה דמגוגיה שיקרית שאמפיינת את המפלגה שלך שבחרה שלא להתמודד.

אם רפי פרץ היה חוזר בו מההסכם בפרק זמן סביר המאפשר לעוצמה יהודית לחבור אחרת , מה טוב . אבל האיש שפל ומעשיו מכוערים ומבישים הוא והשושבין הזקן שלו דרוקמן שדחף אותו למעשה הנבלה הזה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 09:45 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:
אבישי זה בשבילך:

כל הזמן שאלתי את עצמי מדוע פייגלין הודיע כבר בראשית הדרך שלא ירוץ הוא הרי שווה 2 מנדטים או לפחות אחד ויכל ללכת על חיבור מצויין עם בנט
אחרי הערב שראיתי מה עשו שוב לבן גביר המסכן הכל מובן אי אפשר לסמוך על המזרוחניקים הללו בגרוש ופייגלין מכיר אותם טוב טוב מבית.

©אלי פרידמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לא אמת בכלל.
לפרץ היו 2 אפשרויות. או להשאר עם בן גביר, ולא לעבור את אחוז החסימה. או להפר את ההסכם.
יש הרבה הגיון בבחירה של פרץ שלא להתאבד.

אין שום סיבה בעולם לחשוב שאם בנט היה חותם הסכם עם פייגלין, הוא היה מפר אותו.
חבל שאתה ממשיך באותה דמגוגיה שיקרית שאמפיינת את המפלגה שלך שבחרה שלא להתמודד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 08:55 לינק ישיר 

מי היה מאמין....
מפלגת העבודה (מפא"י ההיסטורית העוצמתית) ומפלגת הבית היהודי (מפד"ל ההיסטורית והעוצמתית) נעלמו.. לא קיימים יותר. לא רלוונטיים.
מאידך הליכוד (גח"ל ההיסטורית)  יהדות התורה (אגודת ישראל ההיסטורית) קיימים, פעילים ורלוונטיים יותר מתמיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 08:25 לינק ישיר 

האם אדם שפוי, האם אדם ערכי יכול להצביע למפלגה של בנט?
הליכוד כנראה ירוויח מנדטים על חשבון הצבועים האגואיסטים
אבל ייתכן ויפסיד את השלטון. 
מאידך, מי יודע?
עד הבחירות הכל פתוח...
הכל יכול לקרות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 01:23 לינק ישיר 

במבט ראשון בודאי בא לכעוס על בנט למה הוא ויתר על הקולות של עוצמה שהלכו עכשיו לפח ולכן הימין לכאורה מפסיד .כך גם אני חשבתי בהתחלה.
ועכשיו נעבור למבט השני .עוצמה יהודית גם אם תרוץ תקבל חצי מהקולות של פעם שעברה .החצי השני מבין שאין להם סיכוי ולזרוק קול לפח זה כמעט כמו להצביע לערבים .כמעט אותו דבר .כך שבכל מקרה במקסימום ההפסד יהיה קטן יותר . יתכן גם ונתבדה לטובה ובן גביר יבין את גודל הטמטום שלו ואת מצבו כעת ויסיר את מועמדתו לגמרי ואז ייטב בהרבה .
וכעת לדבר החשוב יותר בנט צריך לפזול שמאלה למרכז ועוד קצת שמאלה ועוד קצת מתון .במצב שהעבודה ברחו שמאלה למרץ יתכן ובנט יצליח עם עוד כמה מאמרי חכמה מתונים כמו התמונה בסלון של בן גביר לגנוב כמה קולות מהמתונים .אם יצליח לגנוב אפילו חצי מנדט מצד לצד זה הישג עצום .מה שחשוב זה גודל הגוש וצריך לגנוב קולות מהמרכז ומליברמן והלוואי ובנט יצליח בזה .יתכן שהסילוק של עצמה החוצה יניב בכל אופן תוצאות טובות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 16/01/2020 01:23:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:27 לינק ישיר 

כמה דברים
א. בנט עושה חשבון פשוט, הוא מבין שרוב הסיכויים שביבי סיים את דרכו הפוליטית וראש הממשלה הבא הוא גנץ, ולכן, אם הוא שותף עם בן גביר הוא ישב באופוזיציה ואם הוא בלעדיו, הוא שותף מכובד בקואליציה שתקום.
ב. גנץ אינו איש שמאל, הוא איש מרכז עם נטיה ימינה, ואם הקואליציה שלו תכלול אנשי ימין וחרדים, הממשלה שלו לא תהיה פחות ימנית משל ביבי שלהזכירכם תמך בהתנתקות, ולא עשה כלום עם מערכת המשפט ב13 שנותיו כראש ממשלה.
ג. האיש המגעיל בכל הסיפור הוא רפי פרץ, אבל גם בן גביר אשם בו, והסיפור הוא כך, בקדנציה הקודמת (לפני שנה) הימין המאוחד כלל 2 מפלגות, הבית היהודי (לשעבר המפד"ל) בראשות בנט, שבגדול נועדה לציבור דתי לייט, והאיחוד הלאומי בראשות אורי אריאל (שסמוטריץ החליף אותו), שנועדה לציבור חרדל"י, ולמי שזוכר, לפני כמה קדנציות האיחוד הלאומי רצו עם עוצמה יהודית (מיכאל בן ארי) וקיבלו 4 מנדטים.
למעשה ברגע שבנט פרש והקים מפלגה אחרת הוא לקח איתו את רוב מצביעי המפד"ל, לפיכך, סמוטריץ לא היה צריך שום חיבור עם המפד"ל שלמעשה נותרה כפייק מפלגה, אבל לחצו עליו, והביאו את רפי פרץ שיהיה יו"ר המפד"ל, והוא עשה איתו איחוד אפילו שהוא לא שוה כלום.
עכשיו חשב רפי פרץ איך יוכל לשמר את מעמדו כראשון (אפילו שהוא לא שוה כלום), ולדחוק את סמוטריץ, ולכן חתם על הסכם עם בן גביר, ואמר לסמוטריץ הנה אני ראשון, ובן גביר שני, ואם תרצה תצטרף אלינו בתנאים משפילים, מתוך ידיעה שבמצב כזה אין לסמוטריץ יכולת לרוץ לבד.
אם בן גביר היה ישר, היה אומר לרפי פרץ, סליחה, אתה לא מייצג אף אחד, אני רוצה לחתום עם סמוטריץ, אבל בן גביר היה מסוכסך עם סמוטריץ מהפעם הקודמת שרצו יחד, ולכן עשה יד עם רפי פרץ לנקום בו.
סמוטריץ הוא לא ילד מפגר, ובמקום להשתפן מתחת 2 הנוכלים הללו, הצטרף לשקד ובנט, ואז נותר רפי פרץ (שלא מביא כמעט שום קולות) עם בן גביר, ואז שוב אין להם סיכוי לעבור את אחוז החסימה.
כדי לא ליצור מצג שוא שבגלל רפי פרץ יש לבן גביר סיכוי לעבור, הסכימו ברשימת הימין המאוחד, לתת מקום גם לרפי פרץ, כדי לצמצמם למינימום את הנזק מאובדן קולות ע"י רשימתו של בן גביר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:26 לינק ישיר 

ח"כ מוטי יוגב הודיע כי לא יתמודד בבחירות הקרובות: "פרץ לא ראוי להיות שליח ציבור"

ח"כ מוטי יוגב, שנדחק למקום ה-11 בהסכם האיחוד בין הבית היהודי לימין החדש, הודיע כי לא יתמודד בבחירות הקרובות. "מפלגה שראשיה אינם מתנהגים ביושרה ע”פ מידת האמת והצדק לא תהיה בה ברכה. ראש המפלגה רפי פרץ גילה, לאורך כל דרכו הפוליטית, חוסר יושרה, חוסר מנהיגות, ופעל בניגוד לרצון הציבור שבשמו נבחר, הוא לא ראוי להיות שליח ציבור", מסר בהצהרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:19 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

הבעיה העיקרית היא שבנט לא נמצא בליכוד, מקומו בליכוד כי הוא חילוני עם כיפה, מקומו בליכוד כי הוא לא יכול לשבת במפלגת הימין האחרת ביחד עם בן גביר
כל מי שהוא ימין חילוני היה צריך להיות בליכוד, וכל היתר - דתים דתלי"ם חרדלי"ם חרדלשי"ם נוער הגבעות מתנחלים כולם במפלגה אחת גדולה, שיהיה להם בית, שיהיה להם למי להצביע

ברגע ששירת הברבור של ביבי מסתיימת והוא מפנה את מקומו, בנט יפרק שוב את המפלגה שיצר, יתפקד לליכוד ו..מיד רץ לראשות הממשלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:15 לינק ישיר 

אחרוג ממנהגי ואביע דעה בנושאים פוליטיים.
אחד הדברים המגעילים שראיתי, הפרה של התחייבות בצורה כ"כ בוטה. איזה מנהיג הוא זה, אילו מנהיגים הם אלה?!

בסוף הכל חוזר לאותו מקום, אותו בית יהודי של בנט שהיה ונשאר. דואגים לכיסאותיהם.

הפוליטיקה של הציונות הדתית התעלתה על עצמה בגועליותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:12 לינק ישיר 

מישהו עשה לרפי פרץ טיפול המרה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 23:54 לינק ישיר 

אמנם הייתי רוצה שבן גביר יהיה בכנסת.
במצב הנוכחי אסור אסור להצביע לבן גביר!
הלוואי והיה לומד מהצד השני (מהגב' סתיו שפיר)
חייבים 'לסתום את האף' ולהצביע רק לאחת המפלגות שבוודאות עוברת את % החסימה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 23:47 לינק ישיר 

איך אדם המכנה עצמו "רב" יכול לנהוג כך? חתמת הסכם? כבד אותו. נכון שזה פוליטיקה, אבל אדם דתי ועוד המכנה עצמו רב צריך שיהיה לו איזה קו אדום מינימלי. פשוט גועל נפש.

בכל אופן, אני לא רואה איך הימין החדש מקבלים יותר מ-6 מנדטים. החרד"לים לא יצביעו להם בגלל בנט ושקד, הליברלים גם לא יצביעו להם בגלל שסמוטריץ' ופרץ שם, הליכוד כנראה יגדל וגם החרדים ירוויחו קצת מכיוון שכנראה יהיו קבוצות חרד"ליות שיצביעו לחרדים. בן גביר ישרוף כנראה את הקולות שלו.

וכמה שאני לא אוהב את הפוליטיקאים החרדים, ייאמר לשבחם שבשעת אמת הם יודעים לעבוד יחד לטובת הציבור, ואילו אצל הדתיים אין הנהגה, בוודאי לא תורנית, והם ממש כמו אותה אישה מוכה שרצה בחזרה לבעלה המכה. הרי בנט החל בכל הליך הריסוק הזה במועד א', והנה במועד ג' הם שוב רצים אליו. 

אני בעולם העסקים. עושים כל יום מו"מ וסוגרים עסקאות. בחיי לא אשב למו"מ עם אדם שסגר עסקה חתומה והפר אותה. אני בעצמי יכולתי עשרות פעמים לצאת מעסקאות ולהרוויח יותר או במקרים אחרים לא להפסיד סכומים גדולים אבל אחרי שסגרת - סגרת, המילה צריכה להיות מילה! איזו שפל המדרגה. איפה האהבת ישראל של המזרוחניקים? טהרנות דוחה. ולא שבן גביר הוא הכוס תה שלי, אבל בעיניי התנהגותו של רפי פרץ מתחת לכל ביקורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 23:45 לינק ישיר 

אבישי זה בשבילך:

©אלי פרידמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הצדקנות של בנט הטיפש ממיטה על כולנו אסון נורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext